Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Прворођени се не појављује на Равној Гори из истог разлога због ког се не појављује нигде где не може да контролише масу - зна да ће бити извиждан, извређан и испљуван, а није сигуран ни да неће бити физички нападнут. Тако да то нема везе са Равном Гором као таквом. Он је само тамо где је окружен масом купљених робова, доведених у његовој режији.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 9,125
Теме: 234
Углед:
373
Да будемо јасни ко год би се од политичара озбиљних и познатих а да није Пушкић за кога не зна 99.9% Срба био би извиждан и испљуван, сваки.
Да дође Вук Драшковић који је обновио Равну Гору маса би га линчовала исто важи и за Шешеља, Тадића, Вучића, Било кога.
По нама Равна Гора због пијаница и полупаних ликова се мора довести у ред. А то значи да се не сме звиждати, урлати, вређати представници институција Србије, ксо пто су:
Патријарх Порфирије.
Принц Филип.
Председник Републике Србије.
Председник Владе Републике Србије.
Ко год да дође као председник Државе мора се поштовати и бити покоран и саслушати. Ако они не дирају Вас, ако су дошли у миру и поштовању да одају почаст не сме бити звиждукаи не смете их нападати.
Да се на Равну Гору поново попне Вук Драшковић на Марковдан разуларена руља би га линчовала питање дал би Вук извукао живу главу.
Тако да у свакој руљи имате кукољ и коров тако и овде где пијанци којима је успех да се веселе испод шатре и највећи успех у животу да извижде, испљују, повреде представнике институција Републике Србије, зато и не долазе горе.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
(22-05-2023, 02:22 PM)Бенито Пише: (22-05-2023, 01:06 PM)Николај Пише: Прворођени се не појављује на Равној Гори из истог разлога због ког се не појављује нигде где не може да контролише масу - зна да ће бити извиждан, извређан и испљуван, а није сигуран ни да неће бити физички нападнут. Тако да то нема везе са Равном Гором као таквом. Он је само тамо где је окружен масом купљених робова, доведених у његовој режији.
Никола, неће се он појавити ни неутралним данима, када може да дође са својима.
Има он сада много веће проблеме, Равна или било која друга гора му је на последњем месту.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
373
(18-06-2023, 01:07 PM)РежисерСтари Пише: IMG_20230611_135740
Не може овако да се учита слика.
Идеш на сајт
https://imgbb.com/
ту аплоуједш слику онда идеш ВBCode full linked па copy и овде paste и добијемо слику...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 708
Теме: 5
Придружен: Dec 2018
Углед:
91
Хвала,некад је било оно додај.рс али телефон ме зета,нешто неће.Углавном фотка са Р.Горе од недеље.
Ја сам се изненадио.Углавном посетиоци,ни удба ни озна.
Углед:
373
(18-06-2023, 09:10 PM)РежисерСтари Пише: Хвала,некад је било оно додај.рс али телефон ме зета,нешто неће.Углавном фотка са Р.Горе од недеље.
Ја сам се изненадио.Углавном посетиоци,ни удба ни озна.
Нема на чему.
Цела Србија "плива" у смећу.
Немамо ми културу одлагања и бацања смећа.
Оваквих дивљих депонија поред пута колико хоћеш.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,527
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Да неко не стекне погрешну слику из овако креиране информације - ђубре се налази (као што се види) код контејнера намењеног за потребе одлагања ђубрета. Дакле, посетиоци Равне Горе су сакупили ђубре и оставили га на месту за то намењеном.
Проблем је у томе (а тако је и у осталим општинама у Србији) што камиони општинских комуналних предузећа само једном седмично излазе у планине да покупе ово ђубре, па оно може да стоји и неколико дана док они не дођу. Други је проблем што ови из комуналног из Горњег Милановца нису поставили макар још један контејнер на овом месту, јер је очигледно да за то постоји потреба.
Једном речју, Равна Гора је чиста и није никакво ругло. Ко год жели може да дође и провери. А то што комунисти, неокомунисти и њихови потомци не знају да организују државу није ништа ново. А ни то да своју неспособност пребацују на леђа сопственог народа.
(Последња измена: 19-06-2023, 09:34 AM од
Бенито.)