15-08-2016, 07:35 PM
Mi smo sada ostali ođe zbunjeni i zatečeni Boškom srbinom,
Pa nam treba pomoć gosn. Prosvetara i da nam on rastumači:
Koliko u životu može čo'ek da sklopi pravoslavnih crkvenih brakova?
Kako razveden čo'ek i razvedena žena mogu sklapati crkvene brak, ako još imaju đece iz prvog?
Pa ka'e:
Tačno je da sam se nedavno oženio, ali to nije bilo u tajnosti, već daleko od očiju javnosti i medija, u seoskoj crkvi u mom rodnom selu kraj Čačka - ovako počinje lider Dveri Boško Obradović o detaljima o kojima retko priča.
Oboje smo drugobračni. Naša nova porodica sada ima sedam članova: živimo sa troje dece iz mog prvog braka i dvoje dece iz prvog braka moje supruge - navodi on uz osmeh i ističe da on i njegova lepša polovina potiču iz seoske sredine, tako da nije bilo iznenađujuće ni mesto gde se obavilo venčanje, mala seoska crkva. Za svoju izabranicu
Više na:
http://www.kurir.rs/vesti/politika/bosko...ak-2399195
Pa nam treba pomoć gosn. Prosvetara i da nam on rastumači:
Koliko u životu može čo'ek da sklopi pravoslavnih crkvenih brakova?
Kako razveden čo'ek i razvedena žena mogu sklapati crkvene brak, ako još imaju đece iz prvog?
Pa ka'e:
Tačno je da sam se nedavno oženio, ali to nije bilo u tajnosti, već daleko od očiju javnosti i medija, u seoskoj crkvi u mom rodnom selu kraj Čačka - ovako počinje lider Dveri Boško Obradović o detaljima o kojima retko priča.
Oboje smo drugobračni. Naša nova porodica sada ima sedam članova: živimo sa troje dece iz mog prvog braka i dvoje dece iz prvog braka moje supruge - navodi on uz osmeh i ističe da on i njegova lepša polovina potiču iz seoske sredine, tako da nije bilo iznenađujuće ni mesto gde se obavilo venčanje, mala seoska crkva. Za svoju izabranicu
Više na:
http://www.kurir.rs/vesti/politika/bosko...ak-2399195
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.