10-12-2016, 01:16 AM
то је била муслиманска милиција.
(10-12-2016, 01:16 AM)Романија Пише: то је била муслиманска милиција.Занимљиво!
(12-12-2016, 05:31 PM)Pravda Пише: Како није освета била у Сребреници?Па зашто су их онда убили у толиком броју?Није ми јасно у опште зашто сте отворили ову тему,да нам се смеју усташе.Када ће један усташа да жали поклане Србе?Још Српске Војводе називате,свакако.Пишете ко модерни комунисти,још мало па ће те постати жене у црном.
(12-12-2016, 05:31 PM)Pravda Пише: Како није освета била у Сребреници?Па зашто су их онда убили у толиком броју?Није ми јасно у опште зашто сте отворили ову тему,да нам се смеју усташе.Када ће један усташа да жали поклане Србе?Још Српске Војводе називате,свакако.Пишете ко модерни комунисти,још мало па ће те постати жене у црном.
(09-12-2016, 01:05 AM)мунгос Пише: Љепо. Само што ствари не функционишу тако у стварном свијету.
Ни они нијесу гледали на то да убијају само Србе који су им се замјерили него су убијали све одреда. Е па тим поступцима су они ставили мете на главе своје родбине.
И тиме је све било легитимно.
Они су имали државу, имали су све механизме силе и сву моћ коју су имали користили су да побију све Србе без обзира на пол, старост и било какве друге обзире.
Срби нијесу имали ништа. Осим себе и своје двије руке.
Е то је Мане радио.
Како велики Његош рече, "Зло чинити од зла бранећи се, то злочинства нема никаквога". Прилично просто.
(15-12-2016, 04:42 AM)Романија Пише:Патриоте, тамо, нису ни могли да буду мрзак непријатељ Немцима. У питању је био голи опстанак између комуниста и усташа. Мени Ђујић није ни у топ 20 так команданата, али био је несумњиви ауторитет и код народа и код пар 10 тина акт. официра код њега. То Немцима није никако одговарало.(14-12-2016, 11:36 PM)Зоран Недељковић Пише: Немци су код њега подстицали жељу да замени Ђујића и у томе га помагали.
зашто, каква је ту корист Нијемцима? Није Дчд била баш толико мрзак непријатељ Вермахту. А не вјерујем да би се Хрвати и Италијани нешто обрадовали Роквићу.