Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 4.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко су нама Црногорци ?

(21-10-2016, 09:14 AM)Ројалист Пише:  Војислављевићи

Немањићи

Балшићи

Црнојевићи

Обреновићи

Петровићи-Његоши

Карађорђевићи

СВЕ СУ ОВО СРБСКЕ ДИНАСТИЈЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ, НЕМА СРБСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ, СРБСКЕ СПАРТЕ, НЕМА НИ ИСТОРИЈЕ СРБИЈЕ, НА ТО И РАЧУНАЈУ МИЛОГОРЦИ И ОНИ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ЊИХ, КАО И ОНИ КОЈИ БИ ЈЕЗУИТСКИ ЛУКАВО ДА ОДВОЈЕ ЦРНУ ГОРУ ОД СРБИЈЕ!!!+++ ЉУДИ, СРБИ, БЕЗ ЦРНЕ ГОРЕ НЕМА НИ СВЕТОГ САВЕ, НИ ПРАВОСЛАВЉА, У ЦРНОЈ ГОРИ СУ ЊИХОВИ КОРЕНИ+++

Што лепо не купиш слушни апарат па престанеш да се дереш?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(21-10-2016, 09:14 AM)Ројалист Пише:  
Немањићи

Балшићи

Обреновићи

Како си опет успио да тему наведеш на промоцију монархизма, свака част. Смарање бре
Међутим Немањићи не потичу отуд али су били владари Зете. Балшићи потичу из Француске, не из Зете (Ц.Горе) а Обреновићи вуку коријене из Босне, не из Црне Горе.
Тема су друге "династије": Ђиласи, Милошевићи, Тадићи, Караџићи, Ражнатовићи, Божовићи, Ђукановићи . . .
Одговори

ПСТ !!!

МОЛИМ МАЛО МИРА-ЖАГОР МЕ НЕРВИРА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/c...n-1657.jpg

Мапа Јансен из 1657
Како видите мапа је од времена Карла Великих....е сад лепо потражите кад је он владао!
Одговори

Црногорци нама нису ништа, ни ми њима нисмо ништа - ми смо једно.
Одговори

(21-10-2016, 06:32 PM)Павле Пише:  Црногорци нама нису ништа, ни ми њима нисмо ништа - ми смо једно.

Ваистину!

Одговори

https://www.facebook.com/801242709898912...867507326/

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(21-10-2016, 05:02 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

СВАКИ ОНАЈ КО РЕЧЕ ДА НИЈЕ СРБИН-ТАЈ И НИЈЕ СРБИН!

Тако је говорио Матија

Међутим!

СВАКИ ОНАЈ КО КАЖЕ ДА ЈЕСТЕ СРБИН-ТО МОЖ'ДА БИДНЕ АЛ'НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ!

Никола Пашић

СВЕ ТАЧНО !

(21-10-2016, 06:32 PM)Павле Пише:  Црногорци нама нису ништа, ни ми њима нисмо ништа - ми смо једно.

да ли си видјео видео постављен на самом почетку ?

(21-10-2016, 09:14 AM)Ројалист Пише:  Војислављевићи

Немањићи

Балшићи

Црнојевићи

Обреновићи

Петровићи-Његоши

Карађорђевићи

СВЕ СУ ОВО СРБСКЕ ДИНАСТИЈЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ, НЕМА СРБСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ, СРБСКЕ СПАРТЕ, НЕМА НИ ИСТОРИЈЕ СРБИЈЕ, НА ТО И РАЧУНАЈУ МИЛОГОРЦИ И ОНИ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ЊИХ, КАО И ОНИ КОЈИ БИ ЈЕЗУИТСКИ ЛУКАВО ДА ОДВОЈЕ ЦРНУ ГОРУ ОД СРБИЈЕ!!!+++ ЉУДИ, СРБИ, БЕЗ ЦРНЕ ГОРЕ НЕМА НИ СВЕТОГ САВЕ, НИ ПРАВОСЛАВЉА, У ЦРНОЈ ГОРИ СУ ЊИХОВИ КОРЕНИ+++

ОПЕТ ПОДВАЉУЈЕШ ! ТО СУ СРБИ ПО НАЦИОНАЛНОСТИ И УПРАВО ЊИХ СУ СЕ ОДРЕКЛИ ОВИ ДАНАШЊИ ПРИПАДНИЦИ ЦРНОГОРСКЕ НАЦИЈЕ

п.с. и нису сви које си набројао из Црне Горе

а сад опет погледај престоницу тзв. српске Спарте т.ј.Цетиње па им реци да су хероји и јуначине док они теби говоре :"Србе на врбе ", "уби закољи да Србин не постоји" ,"цигане" или док ти пјевају како Црна Гора неће бити обала српског мора

https://www.youtube.com/watch?v=k7RFe0URw3Q
Цетиње 2012. :" Уби..."

https://www.youtube.com/watch?v=TFJHJv5mqFk (ово је нови и дужи видео на којем се види све )
9:35 "бранићемо ових дана Црну Гору од Цигана"

Цетиње 1993.

Да би се лично уверио у прилике у новооснованој држави у марту 1919. године, прихатио је предлог регента Александра да обиђе Хрватску. У току вишедневне турнеје посетио је Загреб, Карловац, Огулин, Госпић, Глину, Сисак, Вараждин и Ријеку. Са путовања се вратио дубоко разочаран у држање хрватских политичара, а у исто време био је испуњен зебњом за будућност Срба уколико остану у заједничкој држави са Хрватима. После повратка поново се састао са регентом и потпуно отворено му изнео своје утиске са веома неповољном оценом о заједничкој држави. Тада је изјавио:„Из свега што сам чуо и видео ја сам дубоко зажалио што смо се ми на силу Бога обмањивали некаквом идејом братства и заједнице. Сви они једнако мисле, то је свет за себе, ма са каквим прелогом да се појавиш, ствар је пропала. Ништа се неће моћи урадити. То нису људи на чију се реч можеш ослонити. То је најодвратнија фукара на свету, која се не може зајазити ничим што би јој се понудило...То су људи, сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви, и у таквој мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи... "

СТО ГОДИНА ЈЕ ПРОШЛО,КО ЗНА КОЛИКО НАС ЈЕ ИЗГИНУЛО,А НИШТА НИСМО НАУЧИЛИ !

КО НА ГРЕШКАМА НЕ УЧИ ОСУЂЕН ЈЕ ДА ИХ ПОНАВЉА !
Одговори

(22-10-2016, 12:29 AM)АНТИ-ЈУГОСЛОВЕН Пише:  

да ли си видјео видео постављен на самом почетку ?

Црна Гора није шака људи. И то нису црногорци.

Тема толико пута сажвакана и испљунута и опет сажвакана и опет испљунута на овом форуму...дај мало се поновите.
Са ове, следи сукоб Обреновићи-Карађорђевићи, то обавезно из ове теме буде наставак, и на крају (као и увек) завршавају Мекензи и Просветар са временском прогнозом у Канади.
Одговори

У смислу "Ој девојко у зеленој трави,јави се из зелене траве"!Јок

Одговори

(21-10-2016, 12:08 PM)Брада Пише:  
(21-10-2016, 09:14 AM)Ројалист Пише:  
Немањићи

Балшићи

Обреновићи

Како си опет успио да тему наведеш на промоцију монархизма, свака част.
Међутим Немањићи не потичу отуд али су били владари Зете. Балшићи потичу из Француске, не из Зете (Ц.Горе) а Обреновићи вуку коријене из Босне, не из Црне Горе.

За необавештене, погледати:

Родослови српских династија из Зете и Црне Горе

С благословом митрополита црногорско-приморског Амфилохија поводом двије стотине година Првог српског устанка, Одбор за прославу у Црној Гори

http://www.njegos.org/markus/index.htm

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Split: Počelo suđenje generalu Đukiću
V.N. | 13. jul 2016. 14:00 > 19:40 | Komentara: 5

U Splitu je danas počelo suđenje penzionisanom general-majoru JNA Borislavu Đukiću, koji je optužen za rušenje brane Peruča početkom 1993. godine
Veritas: Crna Gora izručila generala Đukića Hrvatskoj
Srna | 08. 03. 2016 - 18:10h
| Komentara: 3

Crna Gora izručila je danas Hrvatskoj srpskog generala u penziji, državljanina Srbije Borislava Đukića, saopšteno je iz Dokumentaciono-informativnog centra "Veritas".
General Đukić je peti uhapšeni Srbin na području Crne Gore po poternicama koje je raspisala Hrvatska za ratne zločine.

Prvi je uhapšen Stanko Kovačević iz Ervenika kod Knina, u novembru 2009. godine. Kovačević je u februaru 2010. izručen Hrvatskoj, gdje je amnestiran nakon prekvalifikacije ratnog zločina u oružanu pobunu.

U martu 2010. godine u Baru je uhapšen Munjes Nikola iz Korlata kod Benkovaca, koji je izručen Hrvatskoj u oktobru 2010. godine, gdje je pravosnažno osuđen na pet godina.

U junu 2010. uhapšen je Marin Krivošić iz Hrvatske Dubice, a u Hrvatsku je izručen u avgustu iste godine, te amnestiran nakon prekvalifikacije ratnog zločina u oružanu pobunu.

U septembru 2014. uhapšen je Marković Miloš iz Kneževih vinograda kod Belog Manastira. U Hrvatsku je izručen u novembru 2014. godine, a presuda je odbijajuća nakon prekvalifikacije.

Srpski general Pavle Pantić, rodom iz Sremske Mitrovice, uhapšen je 28. decembra prošle godine. Ekstradicioni postupak protiv njega je u toku.
Одговори

"СВАКИ ОНАЈ КО РЕЧЕ ДА НИЈЕ СРБИН-ТАЈ И НИЈЕ СРБИН!
Тако је говорио Матија"

Ово је кључно питање?
Да ли ће се они који су се једном одрекли српства икада њему вратити или ће му бити вјечити непријатељи? Не рачунам ендемичне пијаве, типа Кустурице. Односно, има ли наде, резона и потребе у овом конкретном случају Црногораца, сматрати их браћом или се према њима односити исто као што се они односе према Србима.

пијаве - појаве
Одговори

[Слика: csm_stari_liberal_ef1205f34a.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним