(21-10-2016, 05:02 AM)ПРОСВЕТАР Пише:
СВАКИ ОНАЈ КО РЕЧЕ ДА НИЈЕ СРБИН-ТАЈ И НИЈЕ СРБИН!
Тако је говорио Матија
Међутим!
СВАКИ ОНАЈ КО КАЖЕ ДА ЈЕСТЕ СРБИН-ТО МОЖ'ДА БИДНЕ АЛ'НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ!
Никола Пашић
СВЕ ТАЧНО !
(21-10-2016, 06:32 PM)Павле Пише: Црногорци нама нису ништа, ни ми њима нисмо ништа - ми смо једно.
да ли си видјео видео постављен на самом почетку ?
(21-10-2016, 09:14 AM)Ројалист Пише: Војислављевићи
Немањићи
Балшићи
Црнојевићи
Обреновићи
Петровићи-Његоши
Карађорђевићи
СВЕ СУ ОВО СРБСКЕ ДИНАСТИЈЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ, НЕМА СРБСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ, СРБСКЕ СПАРТЕ, НЕМА НИ ИСТОРИЈЕ СРБИЈЕ, НА ТО И РАЧУНАЈУ МИЛОГОРЦИ И ОНИ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ЊИХ, КАО И ОНИ КОЈИ БИ ЈЕЗУИТСКИ ЛУКАВО ДА ОДВОЈЕ ЦРНУ ГОРУ ОД СРБИЈЕ!!!+++ ЉУДИ, СРБИ, БЕЗ ЦРНЕ ГОРЕ НЕМА НИ СВЕТОГ САВЕ, НИ ПРАВОСЛАВЉА, У ЦРНОЈ ГОРИ СУ ЊИХОВИ КОРЕНИ+++
ОПЕТ ПОДВАЉУЈЕШ ! ТО СУ СРБИ ПО НАЦИОНАЛНОСТИ И УПРАВО ЊИХ СУ СЕ ОДРЕКЛИ ОВИ ДАНАШЊИ ПРИПАДНИЦИ ЦРНОГОРСКЕ НАЦИЈЕ
п.с. и нису сви које си набројао из Црне Горе
а сад опет погледај престоницу тзв. српске Спарте т.ј.Цетиње па им реци да су хероји и јуначине док они теби говоре :"Србе на врбе ", "уби закољи да Србин не постоји" ,"цигане" или док ти пјевају како Црна Гора неће бити обала српског мора
https://www.youtube.com/watch?v=k7RFe0URw3Q
Цетиње 2012. :" Уби..."
https://www.youtube.com/watch?v=TFJHJv5mqFk (ово је нови и дужи видео на којем се види све )
9:35 "бранићемо ових дана Црну Гору од Цигана"
Цетиње 1993.
Да би се лично уверио у прилике у новооснованој држави у марту 1919. године, прихатио је предлог регента Александра да обиђе Хрватску. У току вишедневне турнеје посетио је Загреб, Карловац, Огулин, Госпић, Глину, Сисак, Вараждин и Ријеку. Са путовања се вратио дубоко разочаран у држање хрватских политичара, а у исто време био је испуњен зебњом за будућност Срба уколико остану у заједничкој држави са Хрватима. После повратка поново се састао са регентом и потпуно отворено му изнео своје утиске са веома неповољном оценом о заједничкој држави. Тада је изјавио:„
Из свега што сам чуо и видео ја сам дубоко зажалио што смо се ми на силу Бога обмањивали некаквом идејом братства и заједнице. Сви они једнако мисле, то је свет за себе, ма са каквим прелогом да се појавиш, ствар је пропала. Ништа се неће моћи урадити.
То нису људи на чију се реч можеш ослонити. То је најодвратнија фукара на свету, која се не може зајазити ничим што би јој се понудило...
То су људи, сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви, и у таквој мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи... "
СТО ГОДИНА ЈЕ ПРОШЛО,КО ЗНА КОЛИКО НАС ЈЕ ИЗГИНУЛО,А НИШТА НИСМО НАУЧИЛИ !
КО НА ГРЕШКАМА НЕ УЧИ ОСУЂЕН ЈЕ ДА ИХ ПОНАВЉА !