Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 4.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко су нама Црногорци ?

(18-11-2017, 10:52 PM)Mekenzi Пише:  Ta neka srpska bolest je opasna za srpski narod.

Tvrdeći da su većina nacija sa balkana (muslimani, hrvati, crnogorci, albanci, makedonci, slovenci)

SRBI.

Meni to kao da je neki žal što su oni napustili nas, i otišli svojim putem...

Нико не каже да су Словенци и Албанци Срби.
Одговори

(18-11-2017, 09:06 PM)Јеремија Пише:  Којии бре црногорци?
Усташе су то!
Гиори од Павелићевих усташа.
Расрбили су се ђетићи још ономад кад су стварали пасја гробља.
У време Броза то су притврдили а са Ђукановићем поново кроазтизовали ЦГ-
Да је памети код Србијанаца све "милогорце" би потрпали у сточне вагоне и правац у Монте Негро.
Ојс шиптаријо!

А шта рећи за нас "Србијанце" када смо(наши жандарми) 1918. организовали сахрану у Никшићу и кроз град носили 3 мртвачка ковчега: светог Василија, заставу црногорске цркве, и краљевске симболе. И уринирали су по ковчезима.

ЦГ је увек била српска Спарта, и као Спарта била прогутана у краљевини СХС. Аустријски кочијаши су у тој држави били уважени, а Црна Гора се није смела поменути. А камо ли да јој се да равноправан статус. Цинично је рекао тадашњи краљ: Црној Гори не треба статус аутономије, Црна Гора има краља. Алудирајући на крвно сродство са Петровићима.

Па ми Срби смо им забили нож у леђа после рата. Отишли смо и саградили комплет хрватско приморје. То нам је било ствар престижа. А у ЦГ је дошло оно што није имало пара за хрватску. Па смо се сетили ЦГ кад су нас Хрвати протерали.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(18-11-2017, 11:18 PM)Шумадинац Пише:  
Усташе су то!
Да је памети код Србијанаца све "милогорце" би потрпали у сточне вагоне и правац у Монте Негро.
Ојс шиптаријо!

А шта рећи за нас "Србијанце" када смо(наши жандарми) 1918. организовали сахрану у Никшићу и кроз град носили 3 мртвачка ковчега: светог Василија, заставу црногорске цркве, и краљевске симболе. И уринирали су по ковчезима.

ЦГ је увек била српска Спарта, и као Спарта била прогутана у краљевини СХС. Аустријски кочијаши су у тој држави били уважени, а Црна Гора се није смела поменути. А камо ли да јој се да равноправан статус. Цинично је рекао тадашњи краљ: Црној Гори не треба статус аутономије, Црна Гора има краља. Алудирајући на крвно сродство са Петровићима.

Па ми Срби смо им забили нож у леђа после рата. Отишли смо и саградили комплет хрватско приморје. То нам је било ствар престижа. А у ЦГ је дошло оно што није имало пара за хрватску. Па смо се сетили ЦГ кад су нас Хрвати протерали.

То што си ти написао не би знао ни да ти кажу "верници ЦПЦ" па ни стари сепаратисти из ЛС ЦГ. Уосталом Краљ Алекснадар I им је даровао Зетску бановину.
Одговори

Што утече испод сабље турске,

што на вјеру праву не похули,

То се збјежа у ове планине

Да гинемо и крв проливамо,

и јуначки аманет чувамо
Дивно име и свету слободу.

То је нама Црна Гора без Милогора Војводо Јеремија

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Mene za Crnogorce zabole...

Mene brine što su valjevska, vranjska, užička, leskovačka, šumadijska sela prazna. Tu Srba više nema. A realno puca mi ona stvar za Podgoricu, Cetinje i Nikšić.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Теби увијек негдје пуца, пуца ти за Книн, пуца ти за Барању, за Славонију, за Лику, Банију и Далмацију, за Крајину, за Херцеговину, за Босну, Косово сада и из за ЦГ.
Одговори

Srbi u Hrvatskoj i Kosovu su nastradali pogrešnom politikom i ratu.

Znate li Vi da prema najnovijim demografskim podacima 85% sela na teritoriji sadašnje Srbije imaju negativan priraštaj, a 60% ih je već izumrlo.

Mene pored Knina, Baranje, like, Prizrena, Peći brine

B E O G R A D.

Karcinom srpske nacije. U tom mestu živi preko tri miliona ljudi , a Srba domaćina i Srpkinja ponajmanje.

Da bi srpski rod bio rasprostranjen ko u Dušanovo carstvo, mora se vratiti

S E L U.

Svom vinogradu, šljiviku, svom ognjištu.
Dok Srbi koji žive u golubarniku na 10-om spratu medju azbestnim cevima, da zna da je to duhovno, materijalno, telesno pogubno!!!

Svi Srbi iz Beograda kada bi sišli u sela Srbija bi procvetala.

Šta je lepše no na selu videti škole pune đaka, domaćine, obore pune stoke, majke sa 3+ dece, punu crkvu...

Danas su sela prazna al SPLAVOVI, DISKOTEKE, pune..

To je danas najveći problem opstanka srpskog roda.Sve ostalo je nebitno.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-11-2017, 11:51 PM)Шумадинац Пише:  Што утече испод сабље турске,

што на вјеру праву не похули,

То се збјежа у ове планине

Да гинемо и крв проливамо,

и јуначки аманет чувамо
Дивно име и свету слободу.

То је нама Црна Гора без Милогора Војводо Јеремија

Све док су Србима из Црне Горе заклетва били Милош и Лазар, док им је србство било свето, дотле су били једнобратственици са нама. Оног тренутка кад су се одрекли С. Саве, србскога жезла и предака који су се "збјегли у оне планине" престао сам марити за њих.
Док сам био у емиграцији, док су ме ловили ко дивљу звер, највише је било црногораца у лову на моју маленкост. Један несрећник (Перуновић се презивао), удбаш, фалио ми се да је рођен под Острогом а никад ногом није крочио тамо.
Шта су Србијанци урадили њима не мораш ме подсећати али... Александар је њиов, унук Николин, па је то чиста династичка борба. Исти тај лесандра више је урнисао Србију и Србе но сви пре и после њега.

Уосталом, Црногорци се сами труде да се одроде од својих једноплеменика а јок обрнуто.
Убеђујем "црногорца" како је он Србин, како је у оне крше убежало све од Лаба и Ситнице па до Јасенице и Белице тражећи спас пред закучастом сабљом лојавих. Ма, ни да чује "ђетић", па устадоше васколико их је било (на једној прослави у Копенхагену) и хорски гракнуше: "Ми смо Црногорци, немамо ми ништа са вама"! А ја: Па добро, јел славите Крсно име - славу? Чу' како не би славили гракнуше... Онда сте Срби несреће, велим ја. Ебо вас Ђилас који вам усади црногорство.

Ови данашњи што по Србији дилују, краду, пребијају, зеленаше, отимају и још траже право на језик, писмо и своју "цркву" ома би протеро без пардона.
Ал, понављам: Сточним вагонима!
Одговори

Ко одгледа пажљиво видео-прилог који смо дали схватиће да Црна Гора није имала никакве шансе каква је ала на њу зијевнула, а нарочито ако се узме у обзир и наслеђе које је добро описао Брат Јеремија!

Међутим!

ТКО ЈЕ ЈУНАК НА ЖДРИЈЕЛО У РОДУ СРБСКОМ ДАНАС,
НА ЖДРИЈЕЛО ЈУНАК ТКО ЈЕ?

Чекамо 300 храбрих да се реши ова агонија!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(18-11-2017, 11:18 PM)Шумадинац Пише:  
Усташе су то!
Ојс шиптаријо!

Одакле ти ови подаци?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Та вест је изашла у свим тада штампаним медијима, са све фотографијама.

Д М
Одговори

Уринирања по ковчезима?

Има ли неки линк?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(19-11-2017, 08:05 PM)Громовник Пише:  Уринирања по ковчезима?

Има ли неки линк?

http://montenegrina.net/nauka/istorija/c...dordevica/

Д М
Одговори

Koliko ga god mrzeli po meni Milo je najbolji predsednik jedne države na balkanu. Uveo evro, uveo CG u NATO i sada idu ka EU..Eh da je Srbija te sreće..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним