Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 4.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко су нама Црногорци ?

(19-11-2017, 08:59 PM)Mekenzi Пише:  Koliko ga god mrzeli po meni Milo je najbolji predsednik jedne države na balkanu. Uveo evro, uveo CG u NATO i sada idu ka EU..Eh da je Srbija te sreće..

Што би ми уводили евро кад имамо своју валуту. Нисмо измишљена нација као они па да прихватамо такве ствари. И заборавио си да нагласиш да је увео и два слова у "црногорски језик" и тиме начинио невиђену перверзију .

Не знам да ли тераш контру овима са којима полемишеш или стварно мислиш то што си написао, ако је ово друго у пиитању онда не знам шта да ти кажем сем да слабо познајеш ситуацију у ЦГ.
Одговори

Milo jedino kad umre moze da ne bude na vlasti.

DPS je ubedljivo najjača stranka u CG već 25 godina najjača stranka i ne može joj niko ništa tamo.

Jest diktator al CG vodi u pravom smeru .

Dok Srbija ne zna kuda ide i gde su joj granice.

Inače sve države ex yu znaju koje su im granice i kuda idu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-11-2017, 08:59 PM)Mekenzi Пише:  Koliko ga god mrzeli po meni Milo je najbolji predsednik jedne države na balkanu. Uveo evro, uveo CG u NATO i sada idu ka EU..Eh da je Srbija te sreće..

А слобода ? А демократија ? Теби је диктатор који влада већ 20 година најбољи председник ? Или је Мило сада председник владе ?
И није ни цар ни комуниста ?
Одговори

(19-11-2017, 08:42 PM)Шумадинац Пише:  
(19-11-2017, 08:05 PM)Громовник Пише:  Уринирања по ковчезима?

Има ли неки линк?

http://montenegrina.net/nauka/istorija/c...dordevica/

У овом тексту нема ни једног јединог извора, а и сам сајт промовише анти-српство.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Има ли неки линк?

Да ли је могуће да неки Србин у 21 веку може да верује у ово?
Па прочитај сам закључак- резиме под насловом:
Само заједница равноправних народа...

Сачувај Боже Господе и саклони!
Одговори

Milo je Don, glavni čovek države svoje.

Čovek koji je doneo nezavisnost, suverenost, svojoj državi.

Dok mi ronimo krokodilske suze za njima, što nas je poslednji napustio i ostavio same pa smo bili prinuđeni da se zovemo Srbija.

Inače još bi se vucarači i nekom propalom braku i zajednici i još uvek zvali Jugoslavija.

Zamislite Vulina ministra vojnog Jugoslavije.

Dačića ministra inostranih poslova Jugoslavije.

Kako bi to gordo zvučalo.

Milo vodi svoju Crnu Goru pravim putem.

Koliko god Srbi smatrali da su većina u CG to nije istina.

Crnogorci jesu narod i država.

Uostalom šta Srbe briga za Mila, i onako kao nacija izumiremo i vecina smo u Srbiji izgubili teritoriju Crne Gore, jer zadnji demografski podaci pokazuju katastrofu gde 86% sela izumire u Srbiji...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Има ли неки линк?

У линку који је шумадрипац поставио наводи се следећи злочин Срба према

U S T A Š A M A,

у Црној Гори, наравно све исписано крвавом хрватском гајевицом илити

U S T A Š I C O M,

Црњегорци дакле УСТАШЕ па рекоше, па ка'е:

Цитат:Svaki građanin, bez obzira na godine starosti, bio je primoran da uzme pušku i da se bori protiv ustaša.

Ko ne bi htio poći protiv ustaša, smatran je za sumnjivog i kao takav bio je batinan, zatvaran, a često puta proboden bajonetom.

Замис'и, Срби се борили против

U S T A Š A !!!

Ауууу....какав злочин!

Ну добро је да се ревносни шумадрипац наш'о туна да нас о овом гњусном злочину обавијести!

Фала шумадрипцу!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(20-11-2017, 12:42 AM)Громовник Пише:  http://montenegrina.net/nauka/istorija/c...dordevica/

У овом тексту нема ни једног јединог извора, а и сам сајт промовише анти-српство.
[/quote]

Србски жандар сигурно не би пишао по застави, грбу или било ком знамењу Црне Горе. Могло је бити спорадичних ексцеса од стране жандарма, ал опет не Срба. Велики део жандармерије чинили су други народи из негдашње Аустро - Угарске.

Текст са поменутог линка није објективан и не може се изети као релевантан доказ о описаним дгађајима.

Поновићу још једном: Династичке борбе биле су познате по васцелом свету па тако и код нас. Лесандра је сматрао да има права на своју ђедовину коју је његов ђед Никола напустио без борбе. Насупрот томе Николин унук није напуштао ровове и водио је своје војнике у ослобођење и победу.
Победници се ките ловорикама од народа па тако западе и Лесандру.
Одговори

(20-11-2017, 12:53 AM)Mekenzi Пише:  Dok mi ronimo krokodilske suze za njima, što nas je poslednji napustio i ostavio same pa smo bili prinuđeni da se zovemo Srbija.

Који ми? Ја сам једва чекао кад ће да оду.Да не наводим разлоге којих је на десетине.

Највећу шансу да присајединимо ЦГ Србији имали смо 1866. године када је Кнез Михаило чекао исход једног другог рата и пропустио прилику да зарати са Турцима. Све после тога било је пишање уз ветар.
Одговори

(20-11-2017, 03:15 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Да не наводим разлоге којих је на десетине.

Навешћу само један, народни. Они нису Срби, од пописа 1948 па на даље свако од њих се изјаснио као црногорац, дакле и ови данас што су доље љути јер немају посао од државе па се пишу Србима су на претходним пописима били црногорци. Како таквима вјеровати. Људи у црној гори који су се од пописа 1948 па до данас стално и увијек изјашњавали као Срби су изузетно ријетки, и сви су приморци и нема их ни 3%.
Одговори

А попис из 1948. године је мерило нечега????
Одговори

Што, јер то због комуниста? Тиме се данас свако правда па и црногорци. Хтио сам рећи да је данас изузетно риједак неко ко се доље изјашњава као Србин а да се на пописима (1948, 1953, 1961, 1971, 1981, 1991, 2002) он или његови преци нису изјаснили као црногорци. Због тога им је тешко вјеровати по том а и другом питањима.
Одговори

Зато што се , уопште, нису ни изјашњавали. Седи комитетлија, са или без школе, и попуњава обрасце како су наредили Ђилас и компанија.
Тако је то било дословце.
Одговори

(20-11-2017, 07:01 PM)Бенито Пише:  Зато што се , уопште, нису ни изјашњавали. Седи комитетлија, са или без школе, и попуњава обрасце како су наредили Ђилас и компанија.
Тако је то било дословце.

Баш је тако било. Ко је смео да се буни против победника у рату који није презао од "скретања" да би дошли на власт. Уосталом када би гледали Црна Гора нема никакву демократску традицију што дооказује и садашње стање о новој чланици НАТО-а.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним