08-02-2017, 08:15 PM
![[Слика: hqdefault.jpg]](https://i.ytimg.com/vi/E5guddXEQKI/hqdefault.jpg)
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(08-02-2017, 10:22 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Имаш твз Срби ко су прешли у ислам.....имаш осталих Срби ко су сведоци та издаја!
Тако имаш ти твз Срби ко су прешли у КОМУНИСТЕ..... и ми Православни Срби у диаспору смо сведоци та ваша срамота и издаја!
Па није ни чудно што нас отрворено или индирекно мрзите, и док ми постојимо ми ћемо вам увек посећати на томе!
(09-02-2017, 05:21 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Ја не бих, И НИСАМ, постављао ође ту поделу МИ-ВИ, то неки овде тако доживљавају не због наших писанија него због унутрашњег осећаја да је то што ми велимо ваистину тако!
Међутим!
Наша критика понашања неких ође јесте само реакција на подивљале примитивце типа Шумадрипца, који трче за нами по свим темама и урлају "Љотар, Љотач..." итд.
А који је његов (њихов) мотив да то раде?
Па они руже преко наше маленкости, старе Србске Добровољце јербо су исти током 3-4 године Другог светског рата били у колаборацији са Њемцима!
Е па ми сматрамо да нико, и словима НИКО, ко је одрастао у СФР Шугославији, код Јосипа војску служио и чија је породица, пријатељи, комшије итд., била у директној колаборацији са ОКУПАТОРОМ СРБИЈЕ ГОРИМ ОД ЊЕМАЦА И ТУРАКА ЗАЈЕДНО, НЕ 3-4 ГОДИНЕ НЕГО 70, И СЛОВИМА СЕДАМДЕСЕТ ГОДИНА, нема морално право да неке друге Србе Православне зове издајницима!
То право имају само стари емигранти који НИСУ учествовали у тој 70 година дугој националној издаји која још траје!
Друга је ствар код историчара попут Гос'н Самарџића и Динчића, који проучавају податке из ОНОГ времена, са ОНЕ тачке гледишта, не улазећи у анализу истих догађаја из ДАНАШЊЕ перспективе!
Међутим!
За нас који нисмо историчари нити сматрамо да сад треба наћи неког жртвеног јарца међу остарелим Србима а зарад угузљубља према Трулом Западу, речена временска дистанца од 70 година и низ нових догађаја од јесени '44 до данас, потпуно обесмишљавају тезу да су током речене 3-4 године Другог светског рата једни Срби Православни будући у колаборацији са Њемцима, били ИЗДАЈНИЦИ, док су неки други Срби који бејаху у колаборацији са Енглезима....ХЕРОЈИ!
Наше је дакле мишљење да је разлика између Енглеза и Њемаца, из данашње перспективе, као разлика између РАКА и ЛЕУКЕМИЈЕ!
Паметном доста!
(09-02-2017, 04:03 PM)Јеремија Пише: Дакле, по чему су Недић или Мита издајници ако су хтели да сатру комунистичку хидру још у корену?
(09-02-2017, 10:31 PM)ЈВуО-КГ Пише:(09-02-2017, 04:03 PM)Јеремија Пише: Дакле, по чему су Недић или Мита издајници ако су хтели да сатру комунистичку хидру још у корену?
По томе што нису хтели само њих. Наравно ако дозвољавате реплику која није израз никаквог непоштовања већ само другачијег мишљења. Крвници као и комунисти. Ту превасходно мислим на Љотићевце.
(10-02-2017, 02:19 AM)ЈВуО-КГ Пише:(10-02-2017, 02:15 AM)ПРОСВЕТАР Пише: попут тебе, твоје породице, кумова, рођака, пријатеља и иних!
Дакле ТИ И ТВОЈИ МОЖЕТЕ САМО ДА СЕ ПОКРИЈЕТЕ УШИМА И ЗАВЕЖЕТЕ!
Нећу ништа теже да кажем с обзиром да си старији човек, али ти морам рећи да си изузетно примитивна особа.
(10-02-2017, 02:54 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Чека', чека'....ти и такви попут тебе желите ваљда да нас убедите да су ваши родитељи, рођаци, кумови, пријатељи, комшије и сви са којима сте имали неквих веза, било пословних било других, да су сви они дакле, живели у некој изолованој кугли без везе са Јосиповим партизанима-јамарима и њиховим окупаторским режимом?
А?
Наша теза ође није да вам трљамо носину због те ИЗДАЈЕ ДУГЕ 70, И СЛОВИМА СЕДАМДЕСЕТ ГОДИНА (која судећи по све масовнијем латиничарењу још траје), но да ви укажемо да није у реду да ВИ неког, било ког, називате крвником и издајником!
Паметном доста!