Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

***SREĆNA NOVA GODINA***

Цитат:ПРОСВЕТАР

ШУМАДИНАЦ (прилази пандуру на улици):

-Б'атееее....значи...брља...ја не знам ди сам....хик....брља...значииии....

ПАНДУР (строго):

-Ма, значи, знаш ли ти ко сам ја?

ШУМАДИНАЦ (весело):

-Б'атеее....значи...ја не знам ди сам-ти не знаш ко си....лудило б'атееее.....хик....значи....

Ako si Vic ispričao jednom i niko se nije nasmejao, i ponovo si ispričao onda se to zove debilizam.

Samo budale pričaju 2x isti vic i sami se smeju svom ispričanom vicu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-01-2018, 11:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јел'ти то твој ћаћа прич'о како су они проверавали? А што би њему због тога глава бучала кад је добровољно остао тамо да буде у Амброзија самоуправљач?
Није тата морао да ми прича, и сам сам био у прилици да видим како то изгледа. Мој отац кукавица остао да се коље са комунистима док је ваша витешка маленкост постала нешто што се у народу зове побегуља.Видим да нећеш да признаш да си на регрутацији добио неку брдску пешадију ,па се тада дечкић Просветар мало препао и ставио Титову сошку у џеп и отперјао за Канаду. И тако ни трунку судбине зле не подели са својим народом већ настави да нас бодри из даљине.

(02-01-2018, 11:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Добро ниси сам, завист, злоба и пакост је особина која је једначито распоређена тамо!

Немој о злоби и пакости молим те, па један једини пост ниси написао а да си га претходно лишио злобе и пакости . Само кунеш,наричеш и тупиш неки клинац а овамо друге оптужујеш за то исто.

(02-01-2018, 10:52 AM)Mekenzi Пише:  Rat su vodili
Giska, Arkan, Legija, kapetan Dragan, onda razne samoproglasene cetnicke vojvode razne paravojne formacije silni vukovi, orlovi, tigrovi, panteri...

Кизо, нису постојале паравојне формације. То је прича коју форсирају Наташа Кандић,усташе,балије и друга каланкурија само да би нас ољагала. Свака формација је била под контролом или војске или полиције.
Одговори

(02-01-2018, 01:57 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Мој отац кукавица остао да се коље са комунистима док је ваша витешка маленкост постала нешто што се у народу зове побегуља.Видим да нећеш да признаш да си на регрутацији добио неку брдску пешадију ,па се тада дечкић Просветар мало препао и ставио Титову сошку у џеп и отперјао за Канаду. И тако ни трунку судбине зле не подели са својим народом већ настави да нас бодри из даљине.

"....да се коље са комунистима..."

Кидање Кидање Кидање

Вала баш....не да су се клали но је туна било једно пе'шесне'с устанака под Амброзијем, скоро као Устанци под Турцима!

Ама кол'ко нас памћење служи нико се у поробљеној Србији није са титовцима клао до жваљавих шифтара!

Самоуправљачи су се утопили у СИМБИОЗУ са Амброзијем толико да кад би се и данас појавио онако колмован, у белој униформи, утегнут у мидере и ма'нуо ручицом Србадија би у хору запевала "Друже Тито ми ти се кунемо" и кољективно заиграла козарачко!

Што се тиче инсинуација да смо „побегуља”, пааа јашта, нећу ваљда да чекам да ме похрваћени мађарски чива и аустро-угарски фелдвебел из „Вражје дивизије”, 'апси по окупираном Бео'раду и да нам силом навлачи униформу окупаторске ЈНА и титовку са сатанистичким пентаграмом да ни ствља наглаву?!

Па зар није савршено нормално да се

П О Б Е Г Н Е

из ропства окупаторског?!

И Србски УСКОЦИ су векововима БЕЖАЛИ па УСКАКАЛИ па јопет БЕЖАЛИ!

И Карађорђе је

П О Б Е Г А О

из окупиране Србије да не робује

О К У П А Т О Р У

но је отиш'о Њемцу у фрајкоре и ваљано изучио занат војевања што је Србији било касније од користи!

Зар није и део Србске Војске и Народа у Црну Гору

У Б Ј Е Ж А О,

како каже Матија, радије но да остане роб у османлијског

О К У П А Т О Р А,

док је други део Народа

П Р Е Б Е Г А О

преко Саве и Дунава?!

ЗА ЈУНАКА НИЈЕ САМО ДА ЧАСНО ПОГИНЕ НО ДА ЈЕ КАДАР СТИЋИ И

У Т Е Ћ И,

И НА СТРАШНОМ МЈЕСТУ ПОСТОЈАТИ!

СХВАТИТЕ ЈЕДНОМ, ЗА НАС СРБЕ, ШАКУ СИРОМАХА, ТИТИНА СФР ШУГОСЛАВИЈА ЈЕ БИЛА ЗЕМЉА ПОД ОКУПАЦИЈОМ КОЈА ЈЕ БИЛА ГОРА И ОД ОКУПАЦИЈЕ ОСМАНЛИЈА, МЛЕЧАНА И ЊЕМАЦА, ЈЕР СУ И ТУРЦИ И МЛЕЧИЋИ И ЊЕМЦИ БАР У НЕШТО ВЕРОВАЛИ, ДОК ФУКАРА КОМУНО-САТАНИСТИЧКА НИЈЕ НИУШТА ВЕРОВАЛА СЕМ У УСЕ, НАСЕ И ПОДАСЕ!

КАКО ОНДА-ТАКО И ДАНАС!

Паметном доста!

Друго, тачно је да је са бегством из СФР Шугославије у Канаду Србин ризиковао да изгуби своју традицију, историјско памћење, језик, писмо, Веру...

Међутим!

Остајањем у СФР Шугославији исти Србин је ризиковао да изгуби и ГОЛИ ЖИВОТ уз све набројано!

Ми изабрасмо ГОЛИ ЖИВОТ!

Мало ли је?!

Јербо са оваким језиком не бисмо се ми дуго наживели у титиној „југи”, то је сигурно!

Ево и наш колега са водоинсталатерског факултета Момчило Селић, СА КОЈИМ СМО ИСТОМИШЉЕНИК СКОРО 100%, допаде због дуга језика тамо затвора а и мучења, и поред чињенице да му је отац био познати удбаш а жена сестра Мире Марковић, па је и он морао да БЕЖИ 'вамо и да ође сачека да најгоре прође!

Ми са нашим језиком и педигреом неби ни затвор живи дочекали у СФР Шугославији, као уосталом ни наши најближи, ну то није тема!

Ође бар да лајеш можеш и то што више лајеш то си безбеднији!

А ми на канадску владу не лајемо-има ко ће, то наш пос'о није јер ПРАВА Отаџбина моја јесте...„свуда гдје је Србска Душа која,

Т А М О

је мени Отаџбина моја,Мој Дом и моје рођено огњиште”.

А то титина СФР Шугославија није никад била, НИТИ ЋЕ, ЈЕР ВИДИМО ДА СЕ ТИТИНА ЈУГА ПОВАМПИРИЛА јер сад у Србијици већину чине НАРИКАЧЕ ЗА БРОЗОМ ДОК ДАЧИЋ ЈАВНО ПЕВА У ДУЕТУ СА УНУКОМ НЕПОМЈАНИКА "СА ОВЧАРА И КАБЛАРА"!

Зато су Браћа Руси и наштеловали своју политику према пучини која чини, што'но кажу, "мејн стрим" у данашњој Србијици, јербо мало ко је ПРЕЖИВЕО титину СФР Шугославију и остао Србин, јеее-два он 4,5%!

Међутим!

Ми у Канади као Србин преживесмо и још увек укрштене речи решавамо СРБСКИМ ПИСМОМ, и то тако да се крошње жалосних врба над водом повијају од ветра који чинимо брзином нашег исписивања ћириличних словеса и поред чињенице да су укрштене речи које из окупиране Србије долазе, углавном штампане на проклетој хрватској гајевици коју још увек свесни део окупираног Народа с'правом зове

U S T A Š I C A!

Неће Србији сванути док се ГЛОГОВ КОЛАЦ не забије на право место!

Међутим!

Војвода Шешељ је пропустио прави тренутак да нареди оно онда, давне 90-е, јуриш с'онијем коцем упрве редове!

То црњегорска комуњара Шљиванчанин не би успео да одбрани ни са онијем митраљезом!

Од тада Србију и Србство прати

К Л Е Т В А

М Р Т В Е

Б Р А Ћ Е !

И боље нам бити неће док се вампир из Србије не исели!

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ!!!

А што, у хору са осталима, нас прекореваш да "бодримо из даљине" а не враћамо се у Србију, и то смо објаснили једном и више пута, ну укратко:

ЗАШТО БИ СЕ ПАМЕТАН ЧОВЕК СЕЛИО У

Л О Ш У

ИМИТАЦИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА?

Педерске параде, Тонија Блера, родну равноправност, политкоректност, латиницу, папски календар, слављење Нове године пре Божића...итд., имамо и ође!

Селидба је скупа, не вредин труда, само да се човек нервира јер то што виси слика енглеске Краљице у Парламенту Канаде то нас ич не тангира, ну што слика Милоша Минића још увек виси у Скупштини Србије...ееее то није ласно преболети!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ti su emigriraro u Kanadu iz ekonomskih razloga. A takvih je više miliona jugoslovena koji sedamtesetih bežali zbog loše ekonomske i nestabilne situacije u državi i boljeg zivota na zapadu, đe su učili visoke škole i imali plate od par hiljada dolara.

Postoje ljudi koji su disidenti i koji su zaista bili progonjeni od komunista i koji su da bi sačuvali glavu morali da beže na zapad, ali među ovima nisi ti. Tačka!

Ove postove o Karađorđu, ustancima je mlaćenje prazne slame ko onaj subotar Miroljub što baljezga...

Ti si uhvatio ženu pod ruku i ajmo u Kanadu, DO ODLASKA U KANADU TI NISI NI ZNAO ŠTA SU ČETNICI I KOJE BILA JVUO!

Tek kada si došao tamo sreo si te ljude...

Pa: Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu

Tako i ti.

Nit si bio četnik, niti ljotićevac niti neki pop, niti vojnik, bio si običan vodoinstalater koji je trbuhom za kruhom otišao u Kanadu.

Pametnom dosta.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-01-2018, 03:30 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  И Карађорђе је

П О Б Е Г А О

Извини вожде,поново те не препознадох.
Одговори

(02-01-2018, 04:16 PM)Mekenzi Пише:  Ti su emigriraro u Kanadu iz ekonomskih razloga. A takvih je više miliona jugoslovena koji sedamtesetih bežali zbog loše ekonomske i nestabilne situacije u državi i boljeg zivota na zapadu, đe su učili visoke škole i imali plate od par hiljada dolara.

Postoje ljudi koji su disidenti i koji su zaista bili progonjeni od komunista i koji su da bi sačuvali glavu morali da beže na zapad, ali među ovima nisi ti. Tačka!

Ove postove o Karađorđu, ustancima je mlaćenje prazne slame ko onaj subotar Miroljub što baljezga...

Ti si uhvatio ženu pod ruku i ajmo u Kanadu, DO ODLASKA U KANADU TI NISI NI ZNAO ŠTA SU ČETNICI I KOJE BILA JVUO!

Tek kada si došao tamo sreo si te ljude...

Pa: Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu

Tako i ti.

Nit si bio četnik, niti ljotićevac niti neki pop, niti vojnik, bio si običan vodoinstalater koji je trbuhom za kruhom otišao u Kanadu.

Pametnom dosta.

Фала ти што нам откри детаље из наше биографије које нијесмо знали!

И срећна ти суботарска, папско-усташка и партизанска Нова година!

Видимо да си јошт мамуран па брљаш...јеси дочек'о можда у штабу Крмнада Чварка (из партизанске породице)? Како је било?

Не сумљамо да је Крмнад приредио мезе од шваргли, кавурме, крвавица, сремских кобасица, џигерњача, сланинице, свињског врата....

Јел'било и специјалитета од домаћих животиња које је његов малолетни син лично закл'о?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Nami bilo lepo na dočeku u Novom Sadu, pun trg ljudi, puno trubaca bilo, kuvano vino, caj, svasta nesto...

Samo onaj princ Karađorđević i njegov kolega britanac umalo izginuše prilikom puštanja vatrometa...

Evo par slika sa dočeka...

[Слика: 11r63q0.jpg]

[Слика: aw46ec.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Боље би ти било да си вежбао казачок него што си дангубио и празнословио са том пучином која и не сања да се МИ ође залажемо да Војно-Крајишко Краљевство Сербско постане ЖИВОТНО ВАЖНА КОМПОНЕНТА ВАСЦЕЛЕ РУСИЈЕ И ЖИЛА КУЦАВИЦА РУСКЕ ГЕОПОЛИТИЧКЕ ДОКТРИНЕ ШИРОКОГ, СТАБИЛНОГ И НА ВЈЕКИ ВЈЕКОВ ВАСПОСТАВЉЕНОГ ИЗЛАСКА РУСИЈЕ НА ТОПЛА МОРА!

Зато ми и кличемо:

Пази, да се разумемо, ми се залажемо за БЕЗБОЛНУ НАСИЛНУ СМЕНУ ВЛАСТИ путем Војног државног удара који ће понајпре такозваној Autonomnoj pokrajini Vojvodini (коју ћемо да укинемо први дан кад дођемо навлас'), да донесе ред, рад и просперитет у виду ГАРАНТОВАНИХ прихода за извоз пољопривредних производа на Евроазијско тржиште!

Народ гледа од чега се живи а не кол'ко је коме војвођанеру мило Војно-Крајишко Краљевство Сербско!

И то ће сви војвођанери, почев од Крмнада Чварка (из партизанске породице), одма'да схвате из прве руке!

Друго, пар сати после 'апшења Вучића, Дачића и другосрбијанског љуцког отпада као што је речени Крмнад Чварак (из партизанске породице), пучина с'обе стране Саве и Дунава, ће моћи мирно да се врати свом свакодневном послу, све партије ће бити забрањене као и ријалити-шоу звани Народна Скупштина итд...

Зато благош нами, остави се ти хрђавих манира него учи на време тај КАЗАЧОК...

Ајдемо РАС, ДВА, ТРИ....

[Слика: giphy.gif]

Ко не следи обичаје Цркве о Светој Пасхи и месецослову (Календару) онако како су нам предати од Седам Светих Васељенских Сабора, који су их за нас добро установили да их следимо, него жели да прати грегоријанску Пасхалију и Месецослов, тај, пошто се, као и безбожни астрономи, супротставља свим одредбама Светих Сабора и хоће да их измени или ослаби, нека буде

А Н А Т Е М А,

одлучен од Цркве Христове и собрања Верних.

Ви, Православни и Благочестиви Хришћани пребивајте у ономе што сте научили, у чему сте се родили и у чему сте васпитавани, а када буде неопходно и крв своју пролијте да бисте сачували Отачку Веру и исповедање; чувајте се и пазите ових,(МИСЛИ СЕ НА УНИЈАТЕ, КРИМОКАТОЛИКЕ-ПОШОКАЧЕЊАКЕ, РАЗНЕ СУБОТАРЕ И АТЕИСТЕ-АНТИХРИСТЕ!!!) нека вам помогне Господ наш Исус Христос и нека Молитва наше Смерности буде са свима вама.

Амин.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(03-01-2018, 07:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Боље би ти било да си вежбао казачок него што си дангубио и празнословио са том пучином која и не сања да се МИ ође залажемо да Војно-Крајишко Краљевство Сербско постане ЖИВОТНО ВАЖНА КОМПОНЕНТА ВАСЦЕЛЕ РУСИЈЕ И ЖИЛА КУЦАВИЦА РУСКЕ ГЕОПОЛИТИЧКЕ ДОКТРИНЕ ШИРОКОГ, СТАБИЛНОГ И НА ВЈЕКИ ВЈЕКОВ ВАСПОСТАВЉЕНОГ ИЗЛАСКА РУСИЈЕ НА ТОПЛА МОРА!

Зато ми и кличемо:

Пази, да се разумемо, ми се залажемо за БЕЗБОЛНУ НАСИЛНУ СМЕНУ ВЛАСТИ путем Војног државног удара који ће понајпре такозваној Autonomnoj pokrajini Vojvodini (коју ћемо да укинемо први дан кад дођемо навлас'), да донесе ред, рад и просперитет у виду ГАРАНТОВАНИХ прихода за извоз пољопривредних производа на Евроазијско тржиште!

Народ гледа од чега се живи а не кол'ко је коме војвођанеру мило Војно-Крајишко Краљевство Сербско!

И то ће сви војвођанери, почев од Крмнада Чварка (из партизанске породице), одма'да схвате из прве руке!

Друго, пар сати после 'апшења Вучића, Дачића и другосрбијанског љуцког отпада као што је речени Крмнад Чварак (из партизанске породице), пучина с'обе стране Саве и Дунава, ће моћи мирно да се врати свом свакодневном послу, све партије ће бити забрањене као и ријалити-шоу звани Народна Скупштина итд...

Зато благош нами, остави се ти хрђавих манира него учи на време тај КАЗАЧОК...

Ајдемо РАС, ДВА, ТРИ....

[Слика: giphy.gif]

Ко не следи обичаје Цркве о Светој Пасхи и месецослову (Календару) онако како су нам предати од Седам Светих Васељенских Сабора, који су их за нас добро установили да их следимо, него жели да прати грегоријанску Пасхалију и Месецослов, тај, пошто се, као и безбожни астрономи, супротставља свим одредбама Светих Сабора и хоће да их измени или ослаби, нека буде

А Н А Т Е М А,

одлучен од Цркве Христове и собрања Верних.

Ви, Православни и Благочестиви Хришћани пребивајте у ономе што сте научили, у чему сте се родили и у чему сте васпитавани, а када буде неопходно и крв своју пролијте да бисте сачували Отачку Веру и исповедање; чувајте се и пазите ових,(МИСЛИ СЕ НА УНИЈАТЕ, КРИМОКАТОЛИКЕ-ПОШОКАЧЕЊАКЕ, РАЗНЕ СУБОТАРЕ И АТЕИСТЕ-АНТИХРИСТЕ!!!) нека вам помогне Господ наш Исус Христос и нека Молитва наше Смерности буде са свима вама.

Амин.

Они који мисле да нетрпељивошћу и агресивношћу према другима „службу Богу чине” живе у великој заблуди и духовном слепилу.

А што се тиче тога "батина је из Раја изашла"- да је батина добра остала би у Рају, тј. не би изашла из Раја.

Паметном доста!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Hvala bogu pa će ove pretnje vojnim udarima, nekim vojnim savezima i ukidanje Autnomne pokrajine Vojvodine koje bi za posledicu imlao nesagledive posledice ostati samo na forumu pogleda, i kao šala...

Realno to se nikada neće desiti.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:Они који мисле да нетрпељивошћу и агресивношћу према другима „службу Богу чине” живе у великој заблуди и духовном слепилу.

А што се тиче тога "батина је из Раја изашла"- да је батина добра остала би у Рају, тј. не би изашла из Раја.

Паметном доста!
МРДНИ СОБОМ БОГ ЋЕ ТОБОМ

Лепо речено. Мислим, лепо када би било искрено, а није. То што си написао сувише подсећа на "латинлук", на њихову испразну причу коју користе у опхођењу са "шизматицима". Како је кренуло са нашим свештенством све више подсећају на кардинала Колонића, једног од највећих гонитеља православља.

Цитат:Mekenzi Пише:
Nami bilo lepo na dočeku u Novom Sadu, pun trg ljudi, puno trubaca bilo, kuvano vino, caj, svasta nesto...

Samo onaj princ Karađorđević i njegov kolega britanac umalo izginuše prilikom puštanja vatrometa...

Да је требало окупљање на ползу србства не верујем да би вас се окупило ни десетину. Овако, на врућу ракију, трубаче и весељу (само да вас човек пита: чему се веселите?) пуни тргови.
Јадни су људи који по своје мишљење иду у странку или исто добијају преко мас медија.

Веселили су се и Израиљци и клицали златном телету, ал не задуго. Бојим се да ће тако бити и са Србима.
Одговори

Брате Јеремија у NOVOSRBA који славе шокачку и практикују ВЕЛИКО ЖДРАЊЕ у сред Поста у питању је излив кавурме у мозак!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Da se pitaju verski fanatici danas bi ti Jeremija jos uvek jahao Magarca , ziveo u pećini a za Dansku nikad nebi čuo.

Svi verski fanatici pa i crkva su se protivili svemu što je svet guralo napred civilizaciju od nastanka automobila, aviona, kompjutera, do interneta i telefona danas. Sve je to za njih "djavolska stvar". Sve što je novo, savremeno to je i po tim osobama djavolsko i to je satana stvorio.

Tako i za novu godinu, lupetaju gluposti.

Ko hoće nek ode u neku pećinu, u neku šumu, nek odatle ne izlazi i nek se moli i nek jede sisarke.

A osudjivati ljude koji misle malo savremenije, slaveci kao sav normalan svet novu godinu od Perta do Aljaske je toboze neki greh ko zna sta.

A sta su ti verski fanatici doprineli i vladike.
Gledaj šta voze,ne plaćaju porez, izgradili ogromne apartmane u okviru manastira. Danas su manastiri ko hoteli sa 5 zvezdica.Onaj u Bijeljini Kačavenda sve u zlatu imao apartman.

CRKVA NIJE DALA NITI JEDAN JEDINI DINAR BILO KOM DETETU U SRBIJI. NITI JE IKADA IKOME POMOGLA.

KAD SI CUO DA SU MONASI, VLADIKE ILI BILO KO OD CRKVENJAKA PRIKUPILI POMOC ZA OBOLELU DECU, DALI KRV, POMOGLI SIROMASNE. KOJA JE EPARHIJA NESTO HUMANO ZA SRPSKZ DECU URADILA.SAMO GLEDAJU KAKO MANSTIRSKI POSEDI DA BUDU ŠTO VEĆI.
STOTINE HILJADA EVRA IMAJU MANASTIRI PRIHODE.NITI JEDAN JEDINI DINAR NE DAJU U KASU DRŽAVE SRBIJE.

Danas je crkva samo keš, daj keš, pomoli se, zadeni za ikonu koji dinar, opelo nece da izadju ispod 100- 150 evra, za tandara mandara, zendiba 200 evra.

O kom bogu i crkvi ti pričaš i još osuđuješ narod koji je izasao na trgove da se proveseli eto jel kao krši neki tamo post . Gluposti.

Ko hoce neka slavi ko nece ne mora. Nek posti, nek se moli, nek zivi u pećini svako ima svoj izbor..
Одговори

Кизо, како нису дали динар, помогли, итд? Где ти живиш? Ево ови "у егзилу" јесу свакако. Кез
Питај војводу Јеремију и остале антизападњаке као и "бранитеље" православља о томе... ће ти лепо објасне. Јок

Хваљен Исус

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним