28-08-2018, 11:32 AM
(28-08-2018, 01:34 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Са чињеницом да се Брат Јеремији омаче да NOVOSRB назове СРБИЈА тешко да мож'да се сложимо јербо тешко да се може оправдати а камоли бранити нешто што је неодбрањиво.
Брате Просветару,
Каква год да је Србија то нам је Отаџбина!
На жалост свеколиког србства прилике у Краљевини СХС а касније Југославији нису биле много боље од данашњих, па ипак, онолики јунаци стадоше на браник Вере и Нације кад преверише "браћа" из бивше двојне монархије.
Девијације које смо као народ доживели под диктатуром Броза и његових сатрапа осећају се и данас у скоро свим сегментима друштва, па тако, гле апсурда, још у Србији имамо приличан број "југословена".
Много тога има што не ваља у овој држави. Уствари, Србија је обурдана и ако се не учини нешто драстично у најскорије време бојим се да поправног неће бити.
Но, каква год да је Србија моја је дужност да станем у одбрану, или бар покушам, Вере и Нације!
Јесам времешан, за рата нисам, али бар могу допринети тако што ћу преко разних пореза и намета економски помоћи својој земљи. А исте те порезе морао би дати у некој од англосаксонски држава, које су све до једне у НАТО-у, што аутоматски значи да финансирам Алијансу која нам је нанела више зла од Османовића.
Опет, свако од нас има свој избор.
Ја сам изабрао да ово времена које ми Господ подари проведем у Србији са својим народом.
Досадиле ми њушке пиргави и белотрепави Шваба.

![[Слика: mullen-press-conf.jpg]](http://fakti.org/sites/default/files/03/mullen-press-conf.jpg)