Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити

(09-01-2021, 01:13 PM)Mekenzi Пише:  Ти причаш са Декијем.

КидањеКидањеКидање

Прс'о ти под старе дане опасно, када ти се чини да водиш дијалог са неким док гледаш јутјуб...То богме није добро....

Него дедер ај пиши маштарије и играрије о Русији из те твоје главе, удри неку писанију о Русији, једно цирка 20 страна А4 формата..
Немој штедети тастатуру, пиши нам како причаш са Путином, како ће ударити преко Карпата...

Сам си у тој дивиљни, сви те напустили и оставили у том картон насељу ко кера, бар овде администратори имају сажаљења према твом случају па те пушћају да дивљаш и ослобађаш мисли...Буди им бар захвалан на томе поготово Бениту....

Ето удри слободно неку добру маштарију о Русији по тастатури или екрану....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

СВЕ О КОВИД- 19 ВАКЦИНАМА

[Слика: osnovne-informacije-o-vakcinama-protiv-c...-460x0.jpg]
https://i.postimg.cc/ht5Vbbht/osnovne-in...-460x0.jpg

Проф. др Миланко Шеклер, чувени микробиолог и вирусолог у јутарњем програму ТВ Прва детаљно је објаснио разлику између Фајзерове, Модернине, оксфордске и руске вакцине, али изразио и своје сумње.

- Отприлике има неких 8-9 платформи, односно принципа на којима покушавају да направе вакцину против САРС-2. Постоје концепти који су нови што значи да не постоји ниједна вакцина која ради на том принципу као ове сад. Не волим што смо изабрали овај ургентни тренутак да испробамо нешто ново.

Зашто су за проф. др Шеклера спорне Фајзерова и Модернина вакцина?

- Ти најновији принципи на којима се заснива Фајзер/Бионтек и Модернина вакцина се базирају на том потпуно новом принципу где ви део РНK генома вируса убризгавате у организам, а он ће на основу тих информација које представљају део вируса (нема честица) произвести проитеине вируса. Пажљиво да поновим: убризгаће се део вируса РНK, организам треба да произведе део вируса, а ваш имуни систем треба да реагује тако што ће створити заштиту, тј. антитела и друге ћелије које ће развијати тај део вируса и припремити организам када се појави прави вирус спречити да се умножава. Ту има тај момената који до сада није могао да се реши, а ја се надам да су ове фирме са огромним средствима које су добиле успеле - каже и наставља:

- Kод оваквих вакцина увек постоји највећи страх од аутоимуних болести. Надам се да су направили неко решење за то. Да бисте били сигурни да нека вакцина не изазива аутоалергијску или аутоимуну болест, потребно је време. Не можете да убрзате 2 године у два месеца. Морате урадити експерименте у реалном времену. Немам ја страх од тих вакцина, на новом су принципу, волео бих да добијем једну и будем са великом вероватноћом убеђен да је то решено и да сам заштићен.

Да ли то значи да су Оксфорд/Астра Зенеца и "Спутњик В" сигурније?

- Оне се заснивају на векторима и по том принципу се прави доста вакцина. Њихова производња је скупља и ризичнија, док је за Фајзерову и Модернину производња јефтинија и мање је безбедносних мера пошто не умножавате вирус већ РНK - не може нико да се отрује или инфицира. "Спутњик В" је направљен на вектору, то значи да има у себи други вирус који носи део овог сада вируса. Практично, тај други вирус служи као паковање бомбоњере. Унутра имате слаткише, а кутија је основни вирус. Тако исто и овде, векторски део вируса служи да презентује организму део короне на који треба да прави заштиту и који треба да препозна - закључио је др Шеклер.

https://i.postimg.cc/9MJmZ1Fx/osnovne-in...-460x0.jpg

https://i.postimg.cc/fyywKXVM/osnovne-in...-460x0.jpg

https://i.postimg.cc/mDbZPKRz/osnovne-in...-460x0.jpg

https://i.postimg.cc/43vNNXCR/osnovne-in...-460x0.jpg

Бета

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

http://svetinjebraniceva.rs/index.php?op...&Itemid=70
http://svetinjebraniceva.rs/index.php?op...&Itemid=59
Одговори

Знаш коме се даје ивермектин????

Мајко мила, иверемектином ће да лече корону...

RolleyesRolleyes

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-01-2021, 05:29 PM)Шумадрипац Пише:  СВЕ О КОВИД- 19 ВАКЦИНАМА
Проф. др Миланко Шеклер, чувени микробиолог и вирусолог у јутарњем програму ТВ Прва детаљно је објаснио разлику између Фајзерове, Модернине, оксфордске и руске вакцине, али изразио и своје сумње.

- Отприлике има неких 8-9 платформи, односно принципа на којима покушавају да направе вакцину против САРС-2. Постоје концепти који су нови што значи да не постоји ниједна вакцина која ради на том принципу као ове сад. Не волим што смо изабрали овај ургентни тренутак да испробамо нешто ново.

Зашто су за проф. др Шеклера спорне Фајзерова и Модернина вакцина?

- Ти најновији принципи на којима се заснива Фајзер/Бионтек и Модернина вакцина се базирају на том потпуно новом принципу где ви део РНK генома вируса убризгавате у организам, а он ће на основу тих информација које представљају део вируса (нема честица) произвести проитеине вируса. Пажљиво да поновим: убризгаће се део вируса РНK, организам треба да произведе део вируса, а ваш имуни систем треба да реагује тако што ће створити заштиту, тј. антитела и друге ћелије које ће развијати тај део вируса и припремити организам када се појави прави вирус спречити да се умножава. Ту има тај момената који до сада није могао да се реши, а ја се надам да су ове фирме са огромним средствима које су добиле успеле - каже и наставља:

- Kод оваквих вакцина увек постоји највећи страх од аутоимуних болести. Надам се да су направили неко решење за то. Да бисте били сигурни да нека вакцина не изазива аутоалергијску или аутоимуну болест, потребно је време. Не можете да убрзате 2 године у два месеца. Морате урадити експерименте у реалном времену. Немам ја страх од тих вакцина, на новом су принципу, волео бих да добијем једну и будем са великом вероватноћом убеђен да је то решено и да сам заштићен.

Па то смо ми детаљно објаснили али овде не може да се води нормална полемика од форумских керова, Кизе-ДОЂОША, Шумадрипца и Дарка Трифуновића!

Наиме овај Турчин Uğur Şahin и његова була Özlem Türeci (NOMEN EST OMEN!), који су основали компанију Биотек па се тек онда продали свој изум 'Фајзеру', убијају са ТУРСКОМ ВАКЦИНОМ опет и опет, јер у Чемерици је после убризгавања те ТУРКО-њемачкe вакцине, умро 56-годишњи лекар Грегори Мајкл.

ИНАЧЕ, ДА НЕ ЗАБОРАВИМО, А ТО "ЧУВЕНИ" ШЕКЛЕР НЕ СМЕ ДА КАЖЕ, 'ФАЈЗЕР' НОСИ ТУЖАН РЕКОРД КОМПАНИЈЕ ПРОТИВ КОЈЕ ЈЕ ПОДНЕТ НАЈВЕЋИ БРОЈ ТУЖБИ ЗА ОДШТЕТУ У КРАТКОЈ ИСТОРИЈИ ЧЕМЕРИКЕ!

Даљше, Daily Mail је објавио сведочење супруге убијеног доктора, Хајди Некелман, која каже да је исти вакцинисан 18-ог децембра, а да је преминуо 16 дана касније у родном Мајамију, па каже:

Цитат:Мислим да је његова смрт била 100 посто повезана са вакцином! Не постоји други узрок. Грегори је имао активан животни стил, није пушио, а само је повремено пио алкохол. Такође, био је подвргнут лекарском прегледу, током којег нису откривене никакве болести.

Ево слике Породице Мајкл, Грегори Мајкл, човек у најбољи, годинама, пуца од здравља, оде за неколико дана! УЖАС!!!

[Слика: 37685004-9119431-image-a-57_1609959228223_0.jpg]

Према речима Хајди, три дана после вакцинације на мужевљевим рукама и ногама појавиле су се црвене мрље, што је указивало на поткожно крварење, па она даље каже и упозорава:

Цитат:Лекари су открили да је имао акутни недостатак тромбоцита.

Дијагностикована му је идиопатска тромбоцитопенична пурпура, болест која наводи тело да сопствене тромбоците доживљава као страна тела и сигнализира слезини да их уништи!!!

ИНАЧЕ КИЗА КОЈИ САМО СЛУЖИ ОВДЕ КАО ФОРУМСКИ КЕР И ВУЧИЋЕВ БОТ, НИЈЕ ЗНАО ШТА СУ ТРОМБОЦИТИ ПА СМО МОРАЛИ ДА МУ ОБЈАСНИМО НА ПРЕТХОДНОЈ СТРАНИ!

Покушаји лекара да спасу Мајкла Грегорија били су неуспешни, умро је 3-ег јануара од излива крви у мозак пре него што је оперисан.

Прес-служба компаније 'Фајзер' (Pfizer) саопштила је да је отворена истрага о Мајкловој смрти.

Међутим!

Иако је истрага тек отворена, 'Фајзер' унапред диже галаму да не виде директну везу између вакцине и његове смрти.

Кидање

Устаљена пракса одкако је интернационална чифут-мафија постала власник нашег здравља!

Претходних дана у Норвешкој - после примања исте вакцине - умрла су три лица као и медицинска сестра у Португалу а сестри у Чемерици се одузело пола лица тако да више не може да се смеје.

(09-01-2021, 05:29 PM)Шумадрипац Пише:  Да ли то значи да су Оксфорд/Астра Зенеца и "Спутњик В" сигурније?

Кад тај "чувени" доктор Шеклер ("чувен" где, како, зашто?), научи да се не ради о вакцини "Спутњик В" него о "Спутњик V" то јест РИМСКО ПЕТ, онда нек се јавне!

Себи убраду:

Катастроф са овим шуго-латиничарима, они виде крваву хрватску гајевицу или USTAŠICU, свуда па и у руском језику...туга!

Кидање

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(09-01-2021, 11:01 AM)Шумадрипац Пише:  РУСКИ ПАТРИЈАРХ У БОЖИЋНОЈ ПОСЛАНИЦИ: НЕРАЗУМНИ СУ ОНИ КОЈИ ИГНОРИШУ ЕПИДЕМИЈУ

[Слика: 1122252736-0-80-2841-1616-768x0-80-0-1-a...5b-jpg.png]
https://i.postimg.cc/qM1rH8Qr/1122252736...5b-jpg.png

Патријарх московски и читаве Русије Кирил сматра да је неразумно игнорисати епидемију вируса корона и медицинске препоруке и људе који се тако понашају упоредио са неверницима.

„Знам да постоје људи који ни у шта не верују, ни у болест, ни у опасност, игноришу медицинске савете. Али ми који верујемо знамо да на свету не постоје само ти глупи и неразумни људи – а можемо их тако назвати – него да постоји и мноштво људи који у Бога не верују. Феномен неверовања постоји и он је увек опасан. Веома је опасно када људи не верују у Бога, опасно по живот.

Исто тако као што је данас опасно ако људи не верују у ширење инфекције и не чувају се“, рекао је патријарх током проповеди после литургије у Храму Христа Спаситеља у Москви на бадњи дан.

Спутњик

[Слика: 1_5b76b388.jpg]

Ја...и папа Фрања изјавио је да планира да га почетком следеће недеље прими...то јест вакцину против корона вируса, и апеловао на све људе да се вакционишу и тако заштите, не само свој, већ и животе свих других.

„Идуће недеље почињемо вакционисање у Ватикану и ја сам се пријавио. То мора бити урађено“, рекао је папа Фрања.

[Слика: papa0_f.jpg]

Негооо...нами се чини да га је већ примио и то ТУРСКУ ВАКЦИНУ, каке су му то кврге и гуке израсле наглаву?!

Иначе што се тиче скривеног екуменисте Патријарха Кирила, ми схватамо да је притисак Интернационалне Лихварске Хидре огроман али...као најбезначајнији верник и парохијан Руске Цркве одлучно и коленопреклоно изјављујемо да у ОТЕЛОТВОРЕЊЕ ЛОГОСА, благог Господа нашего Исуса Христа верујемо али да у маске, а нарочито пластичне кашичице приликом Светог Причешћа НЕ ВЕРУЈЕМО, јер ако, по речима Патријарха, ваља да верујемо у маске и друга трућања, онда по логици ствари ваљало би да верујемо и у пластичне кашичице које се побацују после Причешћа сваког Верника!

Са Кирилом се слаже и Крмнад Чварак (из партизанске породице) ама ја...

Ј О К !

У нашу Цркву ођекаре (и Србску и Руску) се верници пушћају по 25 комата, и то сви маскирани, а туга је кад видиш у Руској Цркви како су Свештеници направили маске у истој боји као Епитрахиље....ЈА У ТАКАВ ЦИРКУС ВИШЕ НЕ ИДЕМ, ама на'ће се нека Црквица тамо у Русији ђе се ми припремамо на далеке путе!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(09-01-2021, 02:41 PM)Mekenzi Пише:  Ти причаш са Декијем.
КидањеКидањеКидање

Прс'о ти под старе дане опасно, када ти се чини да водиш дијалог са неким док гледаш јутјуб...То богме није добро....

Кизо ти ем што си плаћени бот а ни сам не знаш за кога све радиш, ти си такође и злобна и неинформисана будалетина!

Са Декијем може да прича ко год хоће а човек одговара на питања свих заинтересованих преко јутјуба а и преко фејсбука и твитера!

Иначе ми не знамо да ли су у Вршцу људи чули за WhatsUp преко кога могу и са тобом да разговарам, ЏАБЕ, само кад бих знао око чега и због чега, а да не причамо да се људи разговарају преко свих осталих апликација годинама!

https://www.whatsapp.com/?lang=en

Ми ето диванимо због посла и са Филипинима и са Карибима и са Мексиком, Костариком, у последње време чак и са Кубом, и све ЏАБЕ!

Где ти живиш бре пакосни џиберу?!

(09-01-2021, 02:41 PM)Mekenzi Пише:  Сам си у тој дивиљни, сви те напустили и оставили у том картон насељу ко кера, бар овде администратори имају сажаљења према твом случају па те пушћају да дивљаш и ослобађаш мисли...Буди им бар захвалан на томе поготово Бениту....

Разочараћемо те али нашем имању у дивљини ођекаре је порасла цена изнебуха јербо људи беже од короне у дивљину, тако да смо већ ставили наш веома функционални кућер и два имања на продају па ускоро, во Имја Бога, са добијеним новцима за Русију, тако да Бенито ускоро неће више морати да брине о нами на форуму!

Кидање

Ну искрено...хоћасмо да размишљамо, зашто крити, и о повратку у Србију ама видимо да има тамо подоста НАТО-Четника а о НАТО-партизанима да и не говоримо, мож'шлог да нас удари ако дигну споменик Титу на самом аеродрому к'о што прете, а оно што видимо на форуму изгледа да је то микро-слика народа тамо који је од злобе и пакости просто подивљао, тако да не мож'да прежалимо што доведосмо себе до просјачког штапа шиљући тамо и бацајући бисере ђе не треба, уместо да дарујемо неки Манастир па како дошло-тако и отишло!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

И шта си пит'о Декија....

Ође Тита нема. Имаш за мале паре ође лепа имања да узмеш поред манастира, извора ко што смо ми узели у вршачким брдима...

Само је Златибор скуп.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Сјајан чланак...

https://www.021.rs/story/Info/Region-i-s...orone.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(30-01-2021, 11:46 AM)Шумадинац Пише:  Сјајан чланак...

Слажемо се и подржавамо.

Ваљло би прво ушприцатти артемите, љотићевце, збораше, караконџуле, антиваксере, и то редом...

Па лепо завести у пасепорт ко се не шприца не може ни до супермаркета без аусвајса..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Киза нациста, али добар чо'јек!

И Шуми Оберштурмфирер!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(30-01-2021, 04:56 PM)Mekenzi Пише:  
(30-01-2021, 11:46 AM)Шумадинац Пише:  Сјајан чланак...

Слажемо се и подржавамо.

Др Бранимир Несторовић је на себи својствен начин изнео мишљење о вакцинама, али ако инсистира на томе да је свет дошао до краја пандемије корона вируса, истиче да се Србија добро борила са вирусом, али и да је било грешака у раду Кризног штаба, што је потпуно нормално.

[Слика: nestorovi%C4%872.png]

Ипак, нешто им тренутно замера и току пандемије корона вируса је открио коју вакцину НИКАДА не би примио и шта замера Кризном штабу, па ка'е:

Цитат:Та прича о вакцинацији је дошла у ћорсокак. Турска вакцина (Фајзер) не може да испуни своје обавезе, Астра Зенека исто на ратној нози са ЕУ, тако да је и стопа вакцинације ниска. Али, врло је јасно да ту има политике.

ЕУ да је заиста хтела да вакционише, да су стварно хтели да заштите своје грађане могли су да почну да производе руску вакцину, сада би имали довољну количину.

Потпуно је јасно да они то неће!

Према томе, ово је политички рат вакцинама и утицајем – нервира ме политизација вакцина као и што тако нешто „убија медицину“.

Турска (Фајзер) и Модерна вакцине и нису се „прославиле“ као што се очекивало.

Знате шта је предност руске вакцине? Зато што је производи државна фирма. Када је државна фирма у питању значи да има и строге регулативе и начине на које се производи једна вакцина!

Међутим!

Замерам Кризном штабу што истичу да је свеједно коју вакцину примити, да су све супер. Па, како ће онда обичан човек да изабере? Мора да се каже која је адекватна за кога.

Међутим!

Постоји једна коју НИКАД не би примио, а то је ТУРСКА (Фајзер) вакцина!

То је експериментална технологија. Оно што ја знам и што сам пратио кад се ради о ефикасности, мислим да је руска најефикаснија, а што се тиче нежељених ефеката кинеска их има најмање.

Међутим!

Мртав вирус у кинеској вакцини не може никад бити ефикасан као када је модификован. Није важна продукција антитела колико продукција меморијских ћелија и ту су живе вакцине у предности.

Вакцина коју су Руси направили има ту дугу традицију, а то је заправо вакцина против еболе. Они су сад само убацили нови вирус, али је исти механизам. Дакле, убацује се аденовирус који као носилац инфицира ћелије, а онда убаци део генома короне и тако изазива имуни одговор.

Зашто је Турска (Фајзер) вакцина ризична?

Па видећемо шта ће се дешавати у будућности. мРНК технологија је стално појачавање имуног одговора антителима, али ако ви имате сталну продукцију тог протеина (мРНК) онда може да се деси да се изгуби контрола и да се јави прилично озбиљна рекација која може на дуге стазе бити озбиљна.

А да ли сам се вакциноисао и планирам ли тако нешто?

Ја сам обећао да нећу да се вакционишем, пре ћу да умрем.

Свако процењује своју ситуацију.

Код мене долазе људи и питају: шта ми ви препоручујете? Ја им кажем, зависно од година, здравственог стања…. Млађе, здраве особе и које су у малом ризику, зашто би се вакционисале?

Ми. што се наше маленкости тиче, еве ми се ЈАВНО одричемо ТУРСКЕ вакцине под условом да се иста ушприца Кизи и Шумадрипцу који су већ у акутном стању излива Гњилежног Запада у мозак па неће бити неке алергије!

EX ORIENTE LUX!

ПС

Негоооо...бринемо шта'е са Дарком Трифуновићем...да се није вакционисао јадан са све кучад?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Јок

Ми се по први пут слажемо са напорним суботаром Мирољубом, то јест ми се добровољно одричемо вакционисања у корист Кизе и Шумадрипца, ама под условом да се истима примени ПиСиАр тест из чмара, а кандидата и добровољаца у NOVOSRBU има маса, рецимо онај Јоксић итд...

Кидање

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-ko-su...ljoticevci

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним