16-03-2025, 01:50 PM
Мислим да нема потребе. Овде има толико зналаца да им не треба реметити мир и стабилност.
(16-03-2025, 01:43 PM)Милослав Самарџић Пише: Да ли си осетио ударни талас - као ветар?
Је ли могуће да је дрон, који се нагло спустио па дигао?
Ово је звучни топ:
Ово, дакле, сигурно није било.
У делу јавности власт се много потцењује, као да је то скуп неспособњаковића. Напротив, они су озбиљни, а да би их неко заменио, треба да буде озбиљнији.
Такав се не види за сада.
Другачије речено, власт је ишла на смиривање ситуације, па је евентуална употреба ''звучног топа'' нелогична.
Напротив, оне НВО траже ескалацију. Ако је био неки уређај који може да симулира експлизују, или шта већ, типујем на неку НВО. У том случај, тај уређај је малих деминзија.
С друге стране, разумем, да они што су наивно веровали да ће да се прошетају до БГ и да им власт да кључеве - сада верују и у ову причу о звучном топу.
На жалост, разне наивне приче слушам од 1990-те.
Очекујем анализу Бенита - он је био тамо, осматрао ситуацију.
(16-03-2025, 10:56 AM)Душан Вукашиновић Пише: Само сам реалан. Од два зла, бира се мање.Нема везе. То овде за појединце не важи. Ти си сада бот. Навикавај се!
(16-03-2025, 12:09 PM)Митић Пише: Ево, опет се јављам у вези са речју "пленум."Да ли стварно мислиш да су они реч "пленум" преузели из периода СХС-а или им је инспирација био комунизам? Ја бих смео да се кладим да је њима ипак неки период Лењина и Троцког био инспиратор.
Извињавам се што се понављам, "пленум" није оригинална комунистичка реч, јер се ова реч користила и у штампи Краљевине СХС за органе власти.
Цитат:
"Пленум Финансијског одбора одржао је јуче поподне седницу. Као прва тачка дневног реда био је предлог закона о уговору између Краљевине СХС и Сједињених Америчких Држава којим се регулишу ратни дугови наше Краљевине".
(16-03-2025, 01:43 PM)Милослав Самарџић Пише: Ово, дакле, сигурно није било.Мрњжа поменашан са егом их држи закључане у сопственом кавезу. Мисле да Вучића око себе је стварно окружен са неким Томама Монама, Весићем и осталим циркузантима. Ја одавно причам да он има озбиљну екипу у сенци. Да ли су то домаћи играчи или играчи из иностратвна или можда мешовит тим? То можемо само ми да га нагађемо.
У делу јавности власт се много потцењује, као да је то скуп неспособњаковића. Напротив, они су озбиљни, а да би их неко заменио, треба да буде озбиљнији.
Другачије речено, власт је ишла на смиривање ситуације, па је евентуална употреба ''звучног топа'' нелогична.
Напротив, оне НВО траже ескалацију. Ако је био неки уређај који може да симулира експлизују, или шта већ, типујем на неку НВО. У том случај, тај уређај је малих деминзија.
С друге стране, разумем, да они што су наивно веровали да ће да се прошетају до БГ и да им власт да кључеве - сада верују и у ову причу о звучном топу.
(16-03-2025, 03:14 PM)Луизит Пише:(16-03-2025, 12:09 PM)Митић Пише: Ево, опет се јављам у вези са речју "пленум."Да ли стварно мислиш да су они реч "пленум" преузели из периода СХС-а или им је инспирација био комунизам? Ја бих смео да се кладим да је њима ипак неки период Лењина и Троцког био инспиратор.
Извињавам се што се понављам, "пленум" није оригинална комунистичка реч, јер се ова реч користила и у штампи Краљевине СХС за органе власти.
Цитат:
"Пленум Финансијског одбора одржао је јуче поподне седницу. Као прва тачка дневног реда био је предлог закона о уговору између Краљевине СХС и Сједињених Америчких Држава којим се регулишу ратни дугови наше Краљевине".
Када су први пут трчали за штафету, овде је владала прича да је то инспирсано Соколском штафетом, а не за дан младости. И за то могу да се кладим да им је ипак инспирација дошла од ћопавог бравара.
(16-03-2025, 01:43 PM)Милослав Самарџић Пише:Нисам осетио ништа као што нико око мене није осетио. Сви смо се по инерцији склањали са улице јер су се људи на почетку улице бацили на страну. Вероватно су они били доста ближе тој експлозији или шта год да је било па су се аутоматски склањали, а ми сви остали по инерцији за њима.(16-03-2025, 01:20 AM)Никола95 Пише:(16-03-2025, 12:46 AM)Милослав Самарџић Пише:Био сам баш у улици Краља Милана када се то догодило. Стајао сам мало испред "Београђанке".(15-03-2025, 11:32 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Пратио му Трамп.
https://www.facebook.com/share/v/18rSR51Zhp/
https://www.facebook.com/reel/2003288970162637
Чисто ФБ стручњаке.
Видело би се ово возило.
Дрво је заљуљао неко, не може звук оно да уради.
Занима ме шта је оно било, па ако неко зна, нека напише.
Тишину која је почела око 19 часова после дестак минута прекинуо је јак звук налик некој јакој експлозији у даљини. У том тренутку сам се окренуо и видео како се непрегледна колона људи иза мене склања брзином светлости на леву и десну страну улице и буквално су се људи бацали једни на друге, као што се може видети на снимцима које сте поделили.
Шта год да је било. било је јако гласно када је одјекнуло кроз целу улицу и када су људи почели да се бацају као да је нешто улетело међу нас.
Да ли си осетио ударни талас - као ветар?
Је ли могуће да је дрон, који се нагло спустио па дигао?
Ово је звучни топ:
Ово, дакле, сигурно није било.
(16-03-2025, 01:43 PM)Милослав Самарџић Пише: У делу јавности власт се много потцењује, као да је то скуп неспособњаковића. Напротив, они су озбиљни, а да би их неко заменио, треба да буде озбиљнији.
(16-03-2025, 07:54 PM)Шумадинац Пише: Енергија народа није потрошена. Овиме смо показали и њима, а и свету колико нас је. Овако велики скуп није тренутак, већ процес. Промена не долази преко ноћи, нити силом, већ рађењем стратегије. Последњих неколико деценија нас трују, а Ви очекујете промену преко ноћи? Са оваквима мора да се игра дуга игра. Као добро вино, боље ће сазревати с временом, а не са журбом. Ништа није изгубљено, напротив, тек је почело.
Студенти у блокади