26-02-2025, 07:33 PM
(26-02-2025, 05:45 PM)victoria Пише: Знајући га као бескарактерног човека(и могућег педофила јер је некада давно постојала фотографија са малолетницом у његовим колима . .. чини ми се у Телеграфу код покојног Ћурувије) који је на власт и доведен од стране Америке при чему су рушени редом Караџић, Плавшићка те Никола Поплашен мене није страх за то где ће и да ли ће побећи већ да се за своју слободу не нагоди па преда и остатке државности Републике Српске.Царину и војску је одавно предао.Опасна љига без трунке стида, не преза ни од чега а створио је картел који је довољно моћан да РС испоручи на тацни.
О педофилима је излишно говорити, јер ако случај "Епштајн" остаје под велом тајне шта очекивати у земљи где су "другови" узимали младе (15-16 год.) да им буду секретарице ономад, а то се наставило и данас.
Бескарактерни су људи у политици на свим меридијанима, то да се не заносимо. Пођимо од Баје Пашића па све до данашњих дана, све лопурда до лопурде.
Мислим да Србски народ треба да брани своју државу за коју су крварили колико јуче, да не дају ни педља Републике Србске. А то једино могу учинити уједињени.
Додик је као личност небитан, али... Председник Републике Србске је институција и, управо је пресудом по налогу Швабе ударено на институцију.
По мени, ако људи не схватају како се изокола стеже омча око Србске онда ће бити само два избора: Турчење или весло...