26-02-2025, 10:25 PM
(26-02-2025, 10:02 PM)Бенито Пише: Ово су паметни људи, још пре неколико година, најавили да ће се десити. Још пре него је Кристијан Шмит, потпуно незаконски, постао Високи представник УН за БиХ, иако дотични није био признат од 80% чланица Уједињених нација, укључујући Руску федерацију.
Али, био је и јесте признат од председника Владе и доцније председника Србије, познатог под кодним именом Овај. Овај је свог друга Кристијана више пута званично примао у посету и одавао му дипломатску етикецију.
Додика је осудио суд какав не постоји нигде у Европи, а оптужио тужилац какав не постоји нигде у Европи. Али, тог тужиоца и тај суд признаје Овај.
Додик зове Овај да га вечерас спашава.
Па, ако је тако, онда нека се њих двојица мученика боре како знају. Нек им је са срећом.
Њих двојица су за мене небитни. Уствари, гледајући њихово обраћање вечерас где један санћим моли а други терцира смучило ми се.
Међутим, њих двојица за мене једноставно не постоје. Неке више силе су инсталирале и једног и другог на председничке функције без да се стварно питао народ.
Интересује ме Србска и Србија, како да опстану, да после толико година лутања у магли нађу пут и, коначно једном да се покаже како још има Људи који не живе од србства него би да служе истом.