04-08-2019, 04:50 PM
(03-08-2019, 12:14 AM)Милослав Самарџић Пише: Издавач не лаже, издавач ми је рекао да не постоји рукопис већ само текст откуцан на писаћој машини.Као што сам већ рекао ви и не читате оно што сам поставио. А хоћете да водимо полемику.
Проверите ако хоћете, па да наставимо полемику.
У ономе што сам поставио између осталог стоји:
"У фасцикли су две коверте и један укоричен рукопис. Из једне коверте вири неколико, мањих од прста, дашчица, ситни и крупнији фрагменти малтера, запрљани и буђави омот из којег вире танки листићи сивог тоалет папира, на којима се једва распознаје рукопис, писан дрвеном оловком ситним словима. Уз то и једна, обојена воденим бојама, честитка за крсну славу Стевану Мољевићу и једна песма написана мастилом, такође њему посвећена. У полицијском опису стоји: ,,у задњој коверти је парчад зида и дрвце којим је копан бункер (све се види у фото-албуму)"."
Написаше издавачи. А онда ви тврдите - издавач не лаже, нема тога ничега у Архиву Србије. Неко очигледно лаже.
А шта би са тврдњом да на тоалет папиру не може да се пише? Ту се слажете да вам је та теза пала у воду?
(04-08-2019, 04:21 PM)Милослав Самарџић Пише:Не будите неозбиљни. Реконструисано је кретање, поклапају се изјаве људи са терена, постоје фотографије. Нема ту ништа непознато што је остало. Остала је само једна непознаница - није реконструисан сам почетак операције и упад у равногорску организацију у ваљевском крају.(04-08-2019, 01:00 PM)Николај Пише:(02-08-2019, 08:20 PM)Посматрач Пише: као што је јасна и улога Николе Калабића. На то је са историјске тачке гледишта стављена тачка.
И са судске тачке гледишта.
Али "са историјске тачке"...
Ваљда са комунистичке.
А ти људи који су овај случај истражили, и смем рећи на њега ставили тачку, далеко су од тога да су комунисти.