Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2020

На пролеће 2020 године у Србији ће се одржати вероватно свеобухватни избори локални, парламентарни и вероватно председнички.

Странке демократске опозиције Србије Коалиција Савез за Србију су најавиле БОЈКОТ избора!

Остале странке и странке блиске власти излазе на изборе..

Иначе у току су преговори на ФПН-у око услова за изласке на изборе.

Изборе ће посматрати ОЕБС и ОДИРХ.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Победа Баја
Одговори

Данас су расписани праламентарни, покрајински и локални избори....

https://informer.rs/vesti/politika/49774...-nasu-decu

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-09-2019, 08:51 AM)Mekenzi Пише:  На пролеће 2020 године у Србији ће се одржати вероватно свеобухватни избори локални, парламентарни и вероватно председнички.

Странке демократске опозиције Србије Коалиција Савез за Србију су најавиле БОЈКОТ избора!

Остале странке и странке блиске власти излазе на изборе..

Иначе у току су преговори на ФПН-у око услова за изласке на изборе.

Изборе ће посматрати ОЕБС и ОДИРХ.

Ја....твој ментор Крмнад Чварак (из партизанске породице), Фирер свих ВОЈВОЂАНЕРА и извођач радова балавог шифтарина Вучића, излепио је по целој тзв. AUTONOMNOJ POKRAJINI VOJVODINI плакате са натписом

VREME JE!!!

Мо'ш ли ти, као потрчко и лепилац плаката реченог Крманада Чварка (из партизанске породице), да нам кажеш онако у поверењу за шта је то дошло време?!

Дал'за оцепљење AUTONOMNЕ POKRAJINЕ VOJVODINЕ или за SRIJEM HRVATSKOJ!?

табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

СНС предала ллисту са 50 хиљада потписа

https://informer.rs/vesti/politika/49793...om-listicu

ПСГ Неће спроводити кампању бојкота у Шапцу и Параћину

http://rs.n1info.com/Vesti/a575118/PSG-n...acinu.html

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ово су први парламентарни избори од појаве вишестраначја да је у првих три дана а вероватно ће бити и више само једна листа поднела кандидатуру.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

СПС предао листу

https://www.danas.rs/politika/izbori-202...-izborima/

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Колико ће странака, покрета, "самосталних" и удружења изаћи на изборе за сада је енигма за све нас.
Како год, тешко да ће се нешто битније променити на политичком небу Србије и да ће СНС остати наредних 4 године на власти.
Одговори

.
Зато Б О Ј К О Т ! ! !

.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шуми када будеш трезан и при чистој памети реци ми шта се добија Бојкотом???

Мени је бојкот глупост жива. Прво у тој причи најгоре ће проћи ДС јел у свакој општини имају одбор који кошта (закуп+режије) ДС ће изгубити милионе евра они бојкотом ће се једноставно угасити а Ђиласа, Бошка и остале сателите заболе они нигде сем у Београду, Новом Саду и Чачку немају никакву инфраструктуру ни људску а камоли материјалну....

Ђиласов ССП нема ни једну отворену канцеларију у било ком граду и општини Ван Београда. Све су ДС канцеларије широм Србије брендирали у Савез за Србију.

СЗС је најгоре што је могло да се ДС зато и Драган и Бошко, Борко не дају Лутовцу да изађе из бојкота..Дс ако би изашао из СЗС бојкот би пропао..

Циљ бојкота није да се сруши Вучић (за то нема шансе) већ да се ово мало што је остало од ДС-а уништи, стави кључ у браву.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Што се мене тиче,бојкотујем све сем локалних.Ми грађани Крагујевца смо у таквој ситуацији да не можемо себи да дозволимо још један мандат породице Николић.Нити било кога другог из СНС.У овом граду они губе изборе.И Слободан Милошевић је прво изгубио Крагујевац а радикали су у овом граду увек били маргинална група. Ко не верује може да пита Самарџића или Мићу Адмирала.А имали су радикали знатан број посланика из Крагујевца,па на локалу опет ништа.

Кад комшија Шумадинац исписује сваки дан неке пароле Кез могу и ја једну.

"Верољуб Верко Стевановић-Сви на ову страну"!

[Слика: tri-prsta.jpg]

Извор за слику: TK Magazin
Одговори

Ође у Вршцу на локалу излазе ови из снс-а и лига и ев.мањине (румуни и мађари) ови остали вероватно бојкотују...

Иначе под СНС-ом који сњ води из Београда преко снс координатора у Вршац није уложен ни евро, град девастиран скроз, остали само пензионери.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-03-2020, 12:41 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Што се мене тиче,бојкотујем све сем локалних.Ми грађани Крагујевца смо у таквој ситуацији да не можемо себи да дозволимо још један мандат породице Николић.Нити било кога другог из СНС.У овом граду они губе изборе.И Слободан Милошевић је прво изгубио Крагујевац а радикали су у овом граду увек били маргинална група. Ко не верује може да пита Самарџића или Мићу Адмирала.А имали су радикали знатан број посланика из Крагујевца,па на локалу опет ништа.

Кад комшија Шумадинац исписује сваки дан неке пароле Кез могу и ја једну.

"Верољуб Верко Стевановић-Сви на ову страну"!

[Слика: tri-prsta.jpg]

Извор за слику: TK Magazin
https://www.spo.rs/saopstenja/1133-spo-n...a-sns.html
Одговори

(08-03-2020, 12:55 PM)Филип Ђукић Пише:  https://www.spo.rs/saopstenja/1133-spo-n...a-sns.html

Ма ко њих...зашта.Нема ово везе са тим.Стевановић од 2005. године није у СПО.Не знам баш овде за локалну ситуацију али некако сам сигуран да СПО у КГ иде са Верком а не са напредњацима,тако да ово страначко ректално алпнистичко саопштење из београдског дела СПО и не одговора много истини.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним