(06-05-2020, 07:56 AM)Капетан Пише: Zar je moguće da Birtanci ubijaju svoje u stilu UDBE?

насмеја ме искрено. И хвала на томе у овим тешким временима.
(06-05-2020, 07:56 AM)Капетан Пише: UDBA vam poturila priču kako je Tramp prvi američki predsednik koji nije započeo ni jedan rat.
Ми смо иначе сви без мозга и без
изображенија те новонасталог термина
безбедносна култура,па ето може УДБА да нам потури свашта. Капетане,тврдим одговорно, да не разумеш шта се тренутно дешава.Ниси ти увредио мене ничим помињући историју као учитељицу живота.Само мораш да схватиш,да ни мени а ни многим другима није свеједно када знамо да живимо између две ментолске Србије,независних остатака комунистичког режима те народа коме можеш(не свима) да радиш шта хоћеш.Ти си несвесно једини форумаш који се сврстао на тзв. глобалистичку страну(како се данас зове јер је некад била позната под терминима комунизам и интернационализам).Сви ови за које
навијаш су рецидиви тог поретка пресвучени у ново глобалистичко одело.Кинези нису моји пријатељи,Кинези нису ничији пријатељи, Кинези су убице сопственог народа и најгрђа земља на свету.Ако се некада будем сетио,објаснићу целу геополитичку ситуацију Кине од средњег века до дана данашњег па ко буде хтео да чита нека чита, ко не буде хтео, а шта ја да му радим...
Моја лична процена твојих ставова је следећа. У току овог корона циркуса
кутичина те је уништила,претпостављам и одабир дневних новина за читање.Зато мој Капетане,
укључи мозак-искључи телевизор.