Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

Никада нисам веровао а знао сам да су навијачи и радикали и "националисти"највеће пи*ке овог друштва и слуге режима које ихудба за сендвич и флашу воде држи на узици.

Да има националиста и патриота српских Београд би горео...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-05-2020, 08:08 PM)Бенито Пише:  Као што сте приметили, америчка администрација, а пре свих, Трамп и Помпео не престају да свакодневно оптужују Кину да је крива за пандемију ковид 19 и да је одговорна за излазак вируса из лабораторије у Вухану. Ову важну сентенцу не пропуштају да помену амерички званичници када говоре о пандемији ковид 19.
За то време, једино у Овај Србији се догађа невероватни феномен слободног новинарства. Наиме, српски "слободни новинари" утврдили су да је вирус настао у лабораторији у Мичигену, и да је изашао међу људе, Американце још у августу 2019. године. Одатле се вирус полако пребацио на Хаваје, а путем бродова у Јапан, па затим у Кину, прескочио и Шангај и Пекинг, и експлодирао у Вухану.
А за то време, зли капиталисти у Белој Кући су крили од становништва о како се опасној болести ради.

Чувено српско истраживачко новинарство. Баја
Одговори

(03-05-2020, 08:08 PM)Бенито Пише:  Као што сте приметили, америчка администрација, а пре свих, Трамп и Помпео не престају да свакодневно оптужују Кину да је крива за пандемију ковид 19 и да је одговорна за излазак вируса из лабораторије у Вухану. Ову важну сентенцу не пропуштају да помену амерички званичници када говоре о пандемији ковид 19.
За то време, једино у Овај Србији се догађа невероватни феномен слободног новинарства. Наиме, српски "слободни новинари" утврдили су да је вирус настао у лабораторији у Мичигену, и да је изашао међу људе, Американце још у августу 2019. године. Одатле се вирус полако пребацио на Хаваје, а путем бродова у Јапан, па затим у Кину, прескочио и Шангај и Пекинг, и експлодирао у Вухану.
А за то време, зли капиталисти у Белој Кући су крили од становништва о како се опасној болести ради.

Не знам ко саветује "прворођеног" али ко год да је насанкао га је сам тако.
Од пута ка ЕУ који је био заклетва СНС-а, стигосмо до чврстог и не раскидивог савеза са Кином... Чак су отишли толико далеко да већ почињу размишљати како у сваком србском граду треба једна улица да носи назив Си ЂипингаШок
Можда наизглед Трамп губи ову утакмицу (пицоусти је више за каубојске демократе), али то може бити сасвим другачије у другом полувремену. Очас се Кина може наћи на списку отпадничких земаља као некад Иран.
Како год, вирус и цела ова фртутма око пандемије кренула је из Кине.
Што се новинара тиче... Драган Ј Вучићевић и њему слични једино могу у Марићевом или Митровићевом ријалитију играти новинаре.
Одговори

(05-05-2020, 08:15 PM)Јеремија Пише:  

Не знам ко саветује "прворођеног" али ко год да је насанкао га је сам тако.
Од пута ка ЕУ који је био заклетва СНС-а, стигосмо до чврстог и не раскидивог савеза са Кином... Чак су отишли толико далеко да већ почињу размишљати како у сваком србском граду треба једна улица да носи назив Си ЂипингаШок
Можда наизглед Трамп губи ову утакмицу (пицоусти је више за каубојске демократе), али то може бити сасвим другачије у другом полувремену. Очас се Кина може наћи на списку отпадничких земаља као некад Иран.
Како год, вирус и цела ова фртутма око пандемије кренула је из Кине.
Што се новинара тиче... Драган Ј Вучићевић и њему слични једино могу у Марићевом или Митровићевом ријалитију играти новинаре.
Ово је, иначе, рекао извесни Драган Вујичић, ако сам добро запамтио име. Изјава је изречена у емисији Ћирилица, а аутор емисије Миломир Марић и остали гости су све време потврђивали да је аутор изјаве у праву.
Одговори

Da, ako administracija SAD nekog optuže onda u to ne treba da sumnjamo, to je istina i oaza demokratije, a ni jednog dokaza protiv Kine. Sećamo se kako su SAD optužile da je Sadam Husein imao hemijsko oružje sa masovno uništenje pa se ispostavilo kao laž, da je Milošević ubijao masovno šiptare laž, da je Bašar koristio neki gas u pomoru "civila" čitaj tetrorista laž. Svi "dokazi"su bili povod za agresiju i izvoz demorkatije-Nike i Coca Cole.Koliko samo američka administracija iznosi laži na račun Ruske federacije.

Jednostavno SAD se ne može verovati nemaju morali kredibilitet. Dokaza nigde sem prepucavanja Kineza i SAD, samo Kinezi su čvrst orah.

SAD=ISTINA! Majko moja...

Pa ako je iko osetio na svojoj koži dokaze koje iznosi administracija SAD onda smo mi to Srbi. Toliko su nas satanizovali da je Hitler malo dete u odnosu na nečoveka-Srbina!
Одговори

Капетане, то је сасвим друга тема. Колико знам нико није демантовао да је вирус настао у Кини. Једино што Американци тврде да су то урадили намерно, а Кинези тврде да је то било случајно.
Једино у Србији неко тврди да је вирус настао у Америци, па да је пребачен у Кину. Можда сам, додуше, пропустио, али чини ми се да са овом тезом још нико није изашао.
Одговори

Kineski ambasador u Rusiji dao je intervju za rusku državnu agenciju TASS.
https://www.standard.rs/2020/04/23/sta-j...-u-rusiji/

A naši tzv novinari samo prenose šta je otprilike rekao kineski ambsadaor.
Одговори

Ок, нисам знао за ову изјаву кинеског амбасадора.
Мада ово што је он изјавио, и ово што смо чули у Ћирилици су два различита појма. Уосталом, амбасадор је рекао да тек треба да утврдимо одакле је потекао вирус.
Ови наши су се одма понудили да им дају читаву конструкцију. Паметнице наше удбашке.
"Сваком злу ја сам наредан..." Тужан
Одговори

(05-05-2020, 09:14 PM)Капетан Пише:  Da, ako administracija SAD nekog optuže onda u to ne treba da sumnjamo, to je istina i oaza demokratije, a ni jednog dokaza protiv Kine. Sećamo se kako su SAD optužile da je Sadam Husein imao hemijsko oružje sa masovno uništenje pa se ispostavilo kao laž, da je Milošević ubijao masovno šiptare laž, da je Bašar koristio neki gas u pomoru "civila" čitaj tetrorista laž. Svi "dokazi"su bili povod za agresiju i izvoz demorkatije-Nike i Coca Cole.Koliko samo američka administracija iznosi laži na račun Ruske federacije.

Jednostavno SAD se ne može verovati nemaju morali kredibilitet. Dokaza nigde sem prepucavanja Kineza i SAD, samo Kinezi su čvrst orah.

Pa ako je iko osetio na svojoj koži dokaze koje iznosi administracija SAD onda smo mi to Srbi. Toliko su nas satanizovali da je Hitler malo dete u odnosu na nečoveka-Srbina!

Ти изгледа слабо капираш актуелну ситуацију и ко се са ким сукобљава.Ту је наравно и гомила дезинформација као и увек.Тај који је тврдио да постоји то оружје код Садама је Британац тј. Велшанин,Дејвид Кели.Убијен у јулу 2003.године,тело пронађено у неком селу у Оксфордширду.

Остало апсурдно и коментарисати с обзиром да се актуелна америчка власт бори управо против тих које овај форумаш неодређено циља.

А можда је,ипак,и к****** работа објашњавати било шта некоме ко се декларише као комуниста,не зна шта се дешава око њега и вероватно чека неко саопштење ЦК Кине или Субнора.
Одговори

(05-05-2020, 11:16 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(05-05-2020, 09:14 PM)Капетан Пише:  Da, ako administracija SAD nekog optuže onda u to ne treba da sumnjamo, to je istina i oaza demokratije, a ni jednog dokaza protiv Kine. Sećamo se kako su SAD optužile da je Sadam Husein imao hemijsko oružje sa masovno uništenje pa se ispostavilo kao laž, da je Milošević ubijao masovno šiptare laž, da je Bašar koristio neki gas u pomoru "civila" čitaj tetrorista laž. Svi "dokazi"su bili povod za agresiju i izvoz demorkatije-Nike i Coca Cole.Koliko samo američka administracija iznosi laži na račun Ruske federacije.

Ти изгледа слабо капираш актуелну ситуацију и ко се са ким сукобљава.Ту је наравно и гомила дезинформација као и увек.Тај који је тврдио да постоји то оружје код Садама је Британац тј. Велшанин,Дејвид Кели.Убијен у јулу 2003.године,тело пронађено у неком селу у Оксфордширду.

Остало апсурдно и коментарисати с обзиром да се актуелна америчка власт бори управо против тих које овај форумаш неодређено циља.

А можда је,ипак,и к****** работа објашњавати било шта некоме ко се декларише као комуниста,не зна шта се дешава око њега и вероватно чека неко саопштење ЦК Кине или Субнора.

Zar je moguće da Birtanci ubijaju svoje u stilu UDBE?

Keli je doneo pogrešan zaključak da nema hemijskog oružja i to ga koštalo, ali to nije suština priče, Keli je mala karika.

Ministra spoljnih poslova SAD Kolina Pauela 5. februara 2003. godine : " Sadam Husein poseduje biološko i hemijsko oružje za masovno uništenje, njegov režim pomaže međunarodni terorizam i on namerava da dođe do nuklearnog oružja."

Suština da spoljna politka SAD i V.Britanije koriste laž kao opravdanje za rat i agresiju.

UDBA vam poturila priču kako je Tramp prvi američki predsednik koji nije započeo ni jedan rat.

Kažu da je istorija učiteljica životra uči nešto iz istorije da ne budeš na pogrešnoj strani.
Одговори

(06-05-2020, 07:56 AM)Капетан Пише:  Zar je moguće da Birtanci ubijaju svoje u stilu UDBE?

Кидање насмеја ме искрено. И хвала на томе у овим тешким временима.

(06-05-2020, 07:56 AM)Капетан Пише:  UDBA vam poturila priču kako je Tramp prvi američki predsednik koji nije započeo ni jedan rat.

Ми смо иначе сви без мозга и без изображенија те новонасталог термина безбедносна култура,па ето може УДБА да нам потури свашта. Капетане,тврдим одговорно, да не разумеш шта се тренутно дешава.Ниси ти увредио мене ничим помињући историју као учитељицу живота.Само мораш да схватиш,да ни мени а ни многим другима није свеједно када знамо да живимо између две ментолске Србије,независних остатака комунистичког режима те народа коме можеш(не свима) да радиш шта хоћеш.Ти си несвесно једини форумаш који се сврстао на тзв. глобалистичку страну(како се данас зове јер је некад била позната под терминима комунизам и интернационализам).Сви ови за које навијаш су рецидиви тог поретка пресвучени у ново глобалистичко одело.Кинези нису моји пријатељи,Кинези нису ничији пријатељи, Кинези су убице сопственог народа и најгрђа земља на свету.Ако се некада будем сетио,објаснићу целу геополитичку ситуацију Кине од средњег века до дана данашњег па ко буде хтео да чита нека чита, ко не буде хтео, а шта ја да му радим...

Моја лична процена твојих ставова је следећа. У току овог корона циркуса кутичина те је уништила,претпостављам и одабир дневних новина за читање.Зато мој Капетане,укључи мозак-искључи телевизор.
Одговори

(06-05-2020, 05:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-05-2020, 07:56 AM)Капетан Пише:  Zar je moguće da Birtanci ubijaju svoje u stilu UDBE?

Кидање насмеја ме искрено. И хвала на томе у овим тешким временима.

(06-05-2020, 07:56 AM)Капетан Пише:  UDBA vam poturila priču kako je Tramp prvi američki predsednik koji nije započeo ni jedan rat.

Ми смо иначе сви без мозга и без изображенија те новонасталог термина безбедносна култура,па ето може УДБА да нам потури свашта. Капетане,тврдим одговорно, да не разумеш шта се тренутно дешава.Ниси ти увредио мене ничим помињући историју као учитељицу живота.Само мораш да схватиш,да ни мени а ни многим другима није свеједно када знамо да живимо између две ментолске Србије,независних остатака комунистичког режима те народа коме можеш(не свима) да радиш шта хоћеш.Ти си несвесно једини форумаш који се сврстао на тзв. глобалистичку страну(како се данас зове јер је некад била позната под терминима комунизам и интернационализам).Сви ови за које навијаш су рецидиви тог поретка пресвучени у ново глобалистичко одело.Кинези нису моји пријатељи,Кинези нису ничији пријатељи, Кинези су убице сопственог народа и најгрђа земља на свету.Ако се некада будем сетио,објаснићу целу геополитичку ситуацију Кине од средњег века до дана данашњег па ко буде хтео да чита нека чита, ко не буде хтео, а шта ја да му радим...

Моја лична процена твојих ставова је следећа. У току овог корона циркуса кутичина те је уништила,претпостављам и одабир дневних новина за читање.Зато мој Капетане,укључи мозак-искључи телевизор.

Dobro Gdine. Raduloviću dobro.
Smanji doživljaje sa koferencija za štampu.

U politiici nema prijatelja samo večnih inetersa. I sam taj termin "prijatelj" koji upotrebljavaš govori da si politički diletant.
Одговори

У поређењу са Кином, САД и слобода информисања и проток информација су идеал слободе.
Одговори

Раздвајати Кину и САД је...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним