Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

ГСП од понедељка функционише пуном паром, као до 15. марта. Чак ни маска ни рукавице нису обавезни, већ су "само" препорука. Кидање
Одговори

Мислим да је време да затворимо ову тему.
Засад... Тужан
Бојим се да ћемо је скоро наставити...Сирома'
Одговори

Мислим да никада нећемо сазнати колико је јавног новца опљачкано у ових месец и по дана.
Одговори

(07-05-2020, 09:21 PM)Бенито Пише:  Мислим да је време да затворимо ову тему.
Засад... Тужан

О корони (COVID-19) слушаћемо до избора а онда ће нестати као што је и дошао.
Додуше, изговори за сваки економски проблем правдаће се короном.
Тему можемо затворити али само по питању корона вируса. Што се тиче ванредног стања оно је перманентно откако је овај манијак на власти.
Одговори

Засад... Тужан

Нећемо дуго чекати, јесен најкасније... Ваистину!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Последњих десетак дана се осетно променила "плоча" па само лете изливи нежности према вредностима "јевропејским". Данашњи датум је нарочито легао да се чују неке баљезгарије. Баја
Одговори

Ко хоће а да није пензионер и социјални случај од јутрос може да се пријави за 100 евра, преко сајта

https://idp.trezor.gov.rs/

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Значи ти се не мораш пријавити...

Ђе Просвјета? Нема га штоне...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(13-05-2020, 09:23 AM)Mekenzi Пише:  Ко хоће а да није пензионер и социјални случај од јутрос може да се пријави за 100 евра, преко сајта

https://idp.trezor.gov.rs/

Ел важи за прекодринце који су повремено у тазбини? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-05-2020, 09:53 AM)херцеговац Пише:  Значи ти се не мораш пријавити...

Ђе Просвјета? Нема га штоне...

Пријавио се...

Нема га нешто...Можда се разболео или, су га са те планине ђеца скинула и одвели неђе у град...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо,
Конташ ли ти ово шума дрпчево за тазбину?

Волио би се насмијати, али ми не иде нешто да похватам цаку...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(13-05-2020, 10:20 AM)херцеговац Пише:  Кизо,
Конташ ли ти ово шума дрпчево за тазбину?

Волио би се насмијати, али ми не иде нешто да похватам цаку...

Bеруј ми Херцег, покушавам ал ми не иде... Од када се он појавио ође на форуму ја га слабо ишта разумем сем неке спрдње.

Покушава да буде смешан и занимљив са провокацијама ал му баш нешто не иде, убоде једну од 100 зајебанцију.

Знам да је наш Шуми из Краљева, да јако воли ракију и да је неки црквењак и да је шаљивџијског духа.

У суштини добар, ч'оек.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Неко је пре пар недеља написао да током лета неће смети да се дозволи корона. Ето, баш данас Европска комисија пожурује да се сва ова ограничења скидају, јер страдаће нам сезона. Сирома'
Одговори

(08-05-2020, 03:09 PM)смедерево Пише:  
Засад... Тужан

Нећемо дуго чекати, јесен најкасније... Ваистину!

Апсолутно тако.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним