Поруке: 1,293
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
310
Мислим да никада нећемо сазнати колико је јавног новца опљачкано у ових месец и по дана.
Поруке: 5,716
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 9,323
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Ко хоће а да није пензионер и социјални случај од јутрос може да се пријави за 100 евра, преко сајта
https://idp.trezor.gov.rs/
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Значи ти се не мораш пријавити...
Ђе Просвјета? Нема га штоне...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 14,648
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
(13-05-2020, 09:23 AM)Mekenzi Пише: Ко хоће а да није пензионер и социјални случај од јутрос може да се пријави за 100 евра, преко сајта
https://idp.trezor.gov.rs/
Ел важи за прекодринце који су повремено у тазбини?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
375
(13-05-2020, 09:53 AM)херцеговац Пише: Значи ти се не мораш пријавити...
Ђе Просвјета? Нема га штоне...
Пријавио се...
Нема га нешто...Можда се разболео или, су га са те планине ђеца скинула и одвели неђе у град...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Кизо,
Конташ ли ти ово шума дрпчево за тазбину?
Волио би се насмијати, али ми не иде нешто да похватам цаку...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
375
(13-05-2020, 10:20 AM)херцеговац Пише: Кизо,
Конташ ли ти ово шума дрпчево за тазбину?
Волио би се насмијати, али ми не иде нешто да похватам цаку...
Bеруј ми Херцег, покушавам ал ми не иде... Од када се он појавио ође на форуму ја га слабо ишта разумем сем неке спрдње.
Покушава да буде смешан и занимљив са провокацијама ал му баш нешто не иде, убоде једну од 100 зајебанцију.
Знам да је наш Шуми из Краљева, да јако воли ракију и да је неки црквењак и да је шаљивџијског духа.
У суштини добар, ч'оек.
ПРОСВЕТАР.