Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

(28-03-2020, 04:22 PM)Краљ ће се вратити Пише:  Ево, једна "новинарка" у Влади пита "хоће ли се примењивати оштрије мере према верским организацијама".

Па шта су одговорили?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(28-03-2020, 07:52 PM)херцеговац Пише:  
(28-03-2020, 04:22 PM)Краљ ће се вратити Пише:  Ево, једна "новинарка" у Влади пита "хоће ли се примењивати оштрије мере према верским организацијама".

Па шта су одговорили?

Пошто сам изашао напоље, нисам одслушао до краја. Али ево са портала РТС-а:

"Изузетно поштујемо све, апсолутно. Верник сам, идем у цркву, али почели смо ову причу тако да слушамо шта струка каже, тако ћемо и да наставимо", рекао је Лончар.
Одговори

Хвала.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

.
Највећа напредна гласачка машинерија су пензионери. Током овог АВредног стања у свему следе наредбе и упутства из својих коцкастих бучука, од свог Вође. Још и по 4 'иљаде динџи сад у априлу и ..... "мирна Бачка"!
Срб је Вучков и радује се пропасти.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Каже Кон да је цео април под мерама, "па и цео мај, мада...".
Наградно питање: Када др Кон иде у пензију? Јок
Одговори

Ех, баш сада у време сетве на северној хемисфери ми се затварамо у подруме. Ко би рек'о... Баја
Одговори

Па, наравно, то је главни проблем. Мада ће бити много проблема са сељацима, ако им неко забрани да иду у њиве. Полако, преживели су сељаци комунисте, па ће преживети и ове њихове удбашке испрдке.
Одговори

(29-03-2020, 08:05 PM)Бенито Пише:  Каже Кон да је цео април под мерама, "па и цео мај, мада...".
Наградно питање: Када др Кон иде у пензију? Јок

Заједно са СНС лопурдама.
Одговори

(29-03-2020, 08:25 PM)Бенито Пише:  Па, наравно, то је главни проблем. Мада ће бити много проблема са сељацима, ако им неко забрани да иду у њиве. Полако, преживели су сељаци комунисте, па ће преживети и ове њихове удбашке испрдке.

Ништа ме не би изненадило али с таквим кораком ризикује веома озбиљне нереде у држави.
Одговори

Имају право да подигну дозволе у општини и да несметано обрађују њиве.

Одговори

Уапсило Николу Сандуловића. Кажу ширио лажне вести, дезинформације и страшио народ. Еј бре, апсе Сандуловића, лика који је са водећим човеком ЦИА на "јеби се матер"...
Излупао се на Јутубе каналу, ал баш озбиљно, све у бројку и име ко се апси и порад чега... Сирома'
Одговори

Е, свашта. Кад су га ћапили?
Одговори

(29-03-2020, 10:33 PM)Бенито Пише:  Е, свашта. Кад су га ћапили?

Данас.
Тако ми је пренео бившу удбаш.
Одговори

(29-03-2020, 06:49 PM)Шумадинац Пише:  .
Највећа напредна гласачка машинерија су пензионери. Током овог АВредног стања у свему следе наредбе и упутства из својих коцкастих бучука, од свог Вође. Још и по 4 'иљаде динџи сад у априлу и ..... "мирна Бачка"!
Срб је Вучков и радује се пропасти.
.

Polako sine, polako, bićeš i ti penzioner, za sve krivi penzioneri ma šta kažeš, ma vi mladi ništa ne radite sem što piskarate po sajtovima i igrate se četnika i partizana, da ti doživiš lepe godine, da imaš deci i unuke da dočekaš starost. Penzioneri nisu problem.

Ne zaboravi da mi penzioneri izdržavao svoje proodice, decu koja su nezaposlena a ta nezaposlena deca imaju decau koja su nezaposlena. Ne razumeš ti to.

Najbolje da streljate sve penzionere i rešili ste problem.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним