Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

Moli boga da si dobio Placebo, ako nisi....ovo je na KRATKE staze sto ne valja, a na duge....to ostaje u genima vecito....
Одговори

Ovo je to, 95.58% revakcinisani. Znas valjda nemacki. Креза

https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Ne...cationFile
Одговори

(30-12-2021, 09:08 PM)Шумадинац Пише:  
(30-12-2021, 08:24 PM)Милослав Самарџић Пише:  ”Српске новине”: КОВИД КОМУНИЗАМ
Како би то рекао Пекић, прође још једна година коју је појела корона. Или, боље речено, коју су појели политичари који користе пандемију као изговор за спровођење својих циљева. Ти циљеви везани су за контролу над грађанима широм света, под изговором да их они, заправо, штите.
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
https://www.pogledi.rs/srpske-novine-kov...26599.html

Слажемо се, али то није нека епохална новост јер политичари свуда све злоупотребљавају за учвршћивање власти и за пљачку. Коме је чудно да то раде са епидемијом/вирусом/вакцинама/мерама тај је идиот. Довољно је да се погледа Рио Тинто и све је јасно колико их заболе за епидемију и здравље.

Aли то не значи да вируса нема, да је болест измишљена, да је у вакцини чип, да нас гуштери трују из путничких авиона који лете око равне Земље.

Разлика је само у томе колико су у којој земљи политичари луди или како су прорачунали да им одговара да искористе епидемију тако да имамо целу лудачку лепезу од Белорусије до Aустралије.

Е сад други део текста....линк за податке? Нема, наравно. Aли у два клика се провери колико је умрло од короне тако да није 8000....

[Слика: IMG-2073845b14ce4aad0f8d4ce286e5ba7e-V.png]

Купи наочаре... Пише да наводим податке од октобра.
Линкове тражи сам, кад можеш да нађеш ово, можеш и оно, али нећеш.
Одговори

Nikad maske necemo da skinemo, kaze Kon:

https://www.novosti.rs/c/drustvo/vesti/1...nom-zivotu

Sliusaj Kona Sumadinac i bez brige. Smile
Одговори

"Е сад други део текста....линк за податке? Нема, наравно. Aли у два клика се провери колико је умрло од короне тако да није 8000...."

Od Korone nije umro 100, ostali su umrli SA Koronom.
Одговори

Ma pusti Koronu, to je budalastina, nego gledaj ovo. SVAKE GODINE:

BEOGRAD - Godišnje u Srbiji od kardiovaskularnih bolesti umre oko 52.000 ljudi, što čini da prosečno grad veličine Zaječara nestane svake godine, a stručnjaci poručuju da su zdrave navike, rana dijagnostika i adekvatno lečenje ključni za očuvanje snažnog srca

https://www.rtv.rs/sr_lat/zivot/zdravlje...65317.html

Evo i link Sumi. Smile

Al nece se lomimo mi za 100K mrtvih za 2 godine, nije to nista u odnosu na cuvenoh 12.000 Koronasa(od kojih samo 100-inak umrlo bas od nje, ostali SA). Smile

140 mrtvvi svakog dana, hahahahaahah.....
Одговори

A i ovaj rak je sitnica., je..ga, nista posebno...Smile

Od raka godišnje oboli 36.000, a umre 22.000 ljudi

https://www.rtv.rs/sr_lat/zivot/zdravlje...64342.html

Ima i link, ako odgovara.

Sta je 44.000 ljudi naspram 12.000(lazno umrlih)? Smile

Ko sumnaj na osiromaseni uranijum, neka pogleda ovo.

Mi smo na 18. mestu, od 50, Japan medju najboljima, Australija najgora, pa Irska, Madjarska, SAD....

https://www.wcrf.org/dietandcancer/globa...y-country/

Koliko vidim kome bacili atomsku taj najmanje raka ima. Smile

A Korona....pa smesno je porediti ZVANISNE podatke u vezi Korone sa iole ozbiljnim bolestima, a nezvaniocne tek.
Одговори

U Srbiji vise umre godisnje od posledica pusenja nego od Korone:

U Srbiji 12.000 ljudi godišnje umre zbog posledica pušenja cigareta

Im ai link:

https://rtv.rs/sr_lat/zivot/zdravlje/u-s...89250.html
Одговори

Sad ako cemo da pravimo problem za 6000 pusaca vise u Srbiji sto umire(to je za godinu dana od Korone sto umru ZVANICNO, realno 100), ajde. Ako cemo zbog toga da se zakljucavamo, nosim maske, policija izlazi sa masinkama na ulice kao da je opsadno stanje, uvode propsunice, izbacuiju ljudi sa posla,...ne lete avioni, Kinezi vode ljude kao mlade majmune da ih prikazu jer nisu nosili maske...onda u redu.

https://www.youtube.com/watch?v=Hh5jxjQlOcI&t=5s
Одговори

Sumadinac, ja se slazem da Zemlja niej ravna, ali ja imam i jak dokaz. A jel ims ti jak dokaz da Zemlja niejh razvna? Brod ne verujem da si gledao kako se pojavljuje na pucini, a i ako si gledao...mozda ti se ucinilo Mesec, Sunce i sve ostalo jeste okruglo pa verovatno je i Zemlja. A jel imas ti dokaz za sebe licno da je ona NIJE RAVNA, ja imam za sebe.

Evo ga moj dokaz. Podjem u podne iz Evrope avionom za Ameriku. Vozim se 9 sati, kad sletim im ajos 3, 4 sata dan.
Ako bi Zemlja bila ravna, onda bi svima u isto vreme svanjavalo i smrkavalo, jer ne mozes ti baterijskom lammop da osvetlis plocu tako d ajedan deo bbude u mraku, a drugi na svetlu.
Ali pazi, ovo je dokaz SAMO da Zemlja niej RAVNA. To niej dokaz da je okrugla. Ako se malo razumes u logiku. Znaci NIJE RAVNA definitivno. A dal je kockasta ili okrugla....to vec...neam pojma....

A koji ej tvoj dokaz, ili samo verujes?

Ono...video sam na sliz snimak iz satelita, to ne priznajem, danas moze svasta da se namesti.

Ne priznajem ti ni sto si citao o Eratostena kako merio zemljin precnik. To sve moze da bude laz. Svako moze da napise u knjizi pricu kakva mu se svidja i objavi.

I nemoj ono: Kad odem na more, p aucina, tacno se vidi kako malo zakrivljena po pucijni...te odokative metode ne prizanjem. Mislim priznajem ako si ziasao 200km od Zemlje i pogledao u nju. Znaci moze odokativna metoda, ali samo uz ovaj uslov.
Одговори

Друга страна епидемије
http://ljudilazi.blogspot.com/2021/12/dr...emije.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(31-12-2021, 01:10 AM)Шумадинац Пише:  Друга страна епидемије
http://ljudilazi.blogspot.com/2021/12/dr...emije.html

Tebe bas drma ova "pandemija" cim padas na ovakve clanke.

Nisi jedini, ako ti je za utehu. Ovaj drug koji je jos uvek u Nemackoj mi prica da nas covek, opet u Nemackoj, pao u depresiju i trazi nekog psihijatra da mu da bolovanje. Problem je sto ga stiskaju sa vakcinacijom poslednja 4 meseca, kaze pre toga bio OK, ali sad mu ne valja.

Slabe ste licnosti. Sto bi moja prababa rekla: Niste tvrda vera.

Ne znam koliko treba veorvati mojoj setstri od ujaka, kaze u Krusevcu se narod slabo smeje. Sve slabije.

Manje TV-a, to je sve. Ja pratim stalno internet vesti, ali TV nikad za poslednjih 25 godina. Lako se bira st ada citas, ali tesko da ti citahju to redom. Smile

Tako je to kad verujes Sumadinac da Zemlja niej ravna ploca a nemas nijedan dokaz. Smile Isto verujes u vakcine, a neces vise da ih primas. Smile
Ostavi veru za crkvu, a ukljuci mozak za ostalo. Sledece godine idemo Sumadinac ponovo na spricanje, ja te vozim dzabe. Smile Stize vakcina protiv omikrona, p adruga doza, pa buster. Pa ako to preteknes, 2023 imas opet dzabe voznju od mene za neki drugi virus. Mene placa Fajzer: Kaze, idi zivota ti vozi onog Sumadinca, dobar je za testiranje vakcine...., treba nam ko leba sad, i nagovori ga da primi jos 3 doze, za svaku imas po 1000 dolara. Smile

Mislim...smesni ste vi stoi ste primili vakcine. Smile
Одговори

Како би то рекао Пекић, прође још једна година коју је појела корона. Или, боље речено, коју су појели политичари који користе пандемију као изговор за спровођење својих циљева. Ти циљеви везани су за контролу над грађанима широм света, под изговором да их они, заправо, штите.
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:

Самарџићу, углавном пишеш добре текстове. Понекад имам неке замерке, али то не можемо да расправимо овде на форуму, у писменој форми. Доћи ћу првом повољном приликом у Крагујевац, па ћу вама "острашћенима из Погледа" одржати једно предавање у кафани. Ово под наводницима је шала, а ти добро знаш и чија је. Smile
Елем, укратко - ја мислим да ово није ковид фашизам, нити ковид комунизам. Ово што траје безмало две године је - ковидизам. Шта је ковидизам? То је нови облик тоталитаризма, који се ослања на медицинску страховладу. Ковидизам је глобални неолиберални феудализам. Видиш како се лако удара у дрво главом у шуми појмова. Једна светска влада коју нико није изабрао. Једна сталешка организација здравствених радника на глобалном нивоу. Безброј малих феудалаца, читај "легално" изабраних влада, који извршавају одлуке централне светске владе.
Ово што сада гледамо, никада нисмо видели у овој форми. А шта нам спремају? То ћемо тек видети.
Раније смо виђали поделе на робове и робовласнике, кметове и феудалце, раднике и власнике капитала, више и ниже расе... Нове поделе изгледају овако: вакцинисани и невакцинисани, тестирани и нетестирани, они који носе маске и они који не носе маске. А заправо, главна подела је на оне који верују медијима "главног тока" и на оне који не верују.
Што се мене лично тиче - иако радим на изузетно ризичном радном месту, до сада се уопште нисам тестирао, нити вакцинисао. Маску носим само у екстремним ситуацијама. И тако ћу да терам док не умрем, на овај или онај начин.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(31-12-2021, 09:25 AM)Vlad Alekš Пише:  
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:

Самарџићу, углавном пишеш добре текстове. Понекад имам неке замерке, али то не можемо да расправимо овде на форуму, у писменој форми. Доћи ћу првом повољном приликом у Крагујевац, па ћу вама "острашћенима из Погледа" одржати једно предавање у кафани. Ово под наводницима је шала, а ти добро знаш и чија је. Smile
Елем, укратко - ја мислим да ово није ковид фашизам, нити ковид комунизам. Ово што траје безмало две године је - ковидизам. Шта је ковидизам? То је нови облик тоталитаризма, који се ослања на медицинску страховладу. Ковидизам је глобални неолиберални феудализам. Видиш како се лако удара у дрво главом у шуми појмова. Једна светска влада коју нико није изабрао. Једна сталешка организација здравствених радника на глобалном нивоу. Безброј малих феудалаца, читај "легално" изабраних влада, који извршавају одлуке централне светске владе.
Ово што сада гледамо, никада нисмо видели у овој форми. А шта нам спремају? То ћемо тек видети.
Раније смо виђали поделе на робове и робовласнике, кметове и феудалце, раднике и власнике капитала, више и ниже расе... Нове поделе изгледају овако: вакцинисани и невакцинисани, тестирани и нетестирани, они који носе маске и они који не носе маске. А заправо, главна подела је на оне који верују медијима "главног тока" и на оне који не верују.
Што се мене лично тиче - иако радим на изузетно ризичном радном месту, до сада се уопште нисам тестирао, нити вакцинисао. Маску носим само у екстремним ситуацијама. И тако ћу да терам док не умрем, на овај или онај начин.

Nije kovid komunizam. Ako pod komunizmom podrazumevas ono sto pricao Marks, ond anije, jer to ne moz e da postoji.
Ali ako pod komunizmom podrzumevas oblik diktature gde postoji mali broj bogatih a ostali da s edrze u pokornosti nekom "religijom"(sad aje to bolest), onda je to to.
Ti uglavnom mis;lis d asi mnogo pametan, al nisi.

Pazi mora dodje u Kragujevac....hahahaah, svast asam cuo na forumima ali ovo nikad. Smile Ne moze ovde d amu objasni. Jel ti to nosis neke skalamerije prilikom objasnjavanja ljudima, neku tehniku imas, p ane mpoze ovako rpeko pisanja?

A i ne pise bas Miloslav dobro bas svaki put....al si ti pun sebe, je...te, odkle si ti sleteo na ovaj forum? Jedino kao ti uvek pises podjednako odlicno. Smile

Bitna razlika izmedju kapitalizma i komunizma je samo u toj "religuiji". U kapitalizmu ne psotoji "religija" nijedne vrste. Znaci narod se drzi u pokornosti preko kredita, preko zelje da se dokaze, da uradi nesto, ali to nije religija.

Zasto americki kapitalizam bio najbolji? Samo iz jednog razloga. Kombinacij areligije i kapitalizma. Religija je kocila narod da zastrani mnog u parama i nemoralu. Otuda zakoni su nikakvi u Americi, vrlo vazno....ne ide se u detalje kao u Evropi. Ako nesto moz ed aprikoci kapitalziam u nemoralu i bezobzirnosti to je religija.

Zamisli mozja zena, stranac otvara privatno, i n anekom skupu gde ona niej prisustvovala, Amer privatnik kaze: Ona otvar aprivatno, trebalo bi da joj pomognemo, znate kaoko je tesko poceti posao.

Znas sta to znaci? Poziva ljude da dolaze kdo nje. Jel to kapitalizam? Ne, to je deo religije. Taj njegov stav je deo nekakvog morala.

A sad zamisli da Amer internista nam prica sta nam sve treba da otvorimo privatno, daje nam stvari, poklanja, koje mu ne trebaju... ima ordinaciju 1km od nas. Drugi lekar poklanja sto za pregled, to je oko 400 dolara. Inace zena je INTERNISTA, direktn akonkurrencija Ameru koji je zdusno pomaze.

Jel to kapitalizam? Jel to komunizam? Nije. Religija, moral.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним