10-03-2022, 06:04 PM
(10-03-2022, 04:06 PM)Авакс Пише: Најгоре је ако ми обични људи "легнемо на руду" и бавимо се короном као стварном опасношћу а у ствари је то само обична гадна замисао неолиберализма у кризи. Моје мишљење је да се са овом замисли (короном) треба односити као према комунизму – као према бодљикавој мувари која вам се закачи за чарапу и треба времена да се све ситне бодље очисте. Најбољи начин је да се чарапа баци – па тако и корону треба одбацити као злу замисао (као и комунизам, наравно јер су га слични осмисли да управљају „ситуацијом“).
Своје мишљење износим на основу деценијског посматрања „заразних“ болести код пчела, сопственим искуствима по питању сличних болести али и сличних „замисли“ (свињски и птичији грип, који је према „проценама“ оних који су га „организовали“ требао да побије милионе људи) али и на основу праћења изјава многих правих научника па и нобеловаца по овом питању.
Мени лично је мука од тих „научних“ расправа о томе јер је то само одржавање пажње и ништа више. Задржава се могућност да се та блесава замисао употреби када некоме одговара, а не што је то стварна опасност. При томе, узимам у обзир да је то, као природни вирус а не нешто из лабораторија...тада је то друга ствар и ради се о биолошко-хемијском оружју.
ПС
Када сам одавно закључио да се зараза не дешава по обрасцу који нам намећу јер сам себе често доводио у прилику да проводим време у дуготрајној непосредној близини болесних, ништа се није дешавало. То је само знак да је сопствени организам у повољном стању и да се лако ослободи неког утицаја. Међутим, ипак се дешавало да се осете неке блаже последице. Требало ми је мало више времена (година провере) да утврдим да има утицаја такозвана зараза некаквим „вирусом“. То и јесте вирус, али у правом значењу речи – отров. Оболели се на сваки начин ослобађа материја које га трују и изазивају упална стања (путем зноја, кашљања и кијања итд).
На тај начин присутна особа прими одређену количину тих отрова. Само то нису „вируси“ како их савремена медицина препознаје и сматра да су „вирулентни“ (и још способни да се мењају и прилагођавају, а све у „намери“ да ослабе и убију „жртву“). Ти отрови улазе у организам присутног и потребан је одређени напор да се то избаци. Колико ће та борба са страним телима трајати, зависи од стања организма (јер ћелије живих бића раде у уском температурним опсегу и када се то наруши губљењем топлоте, избацивање вишка метаболизма је отежано...избацивање реактивних кисеоника који постају отров организму).
Организам особе ослабљеног здравља има више тих нуспродуката метаболизма ћелија, заосталих у организму услед нарушених услова рада ћелија (снажних прехлада). Појава протеинских облика је могућа јер је такође извесно да ће код снажних упалних стања доћи и до апоптозе нефункционалних ћелија...које су крцате протеинским формама...и то назову неким опаким вирусом који има генетске одлике организма домаћина (као, маскирао се...ставио кесу на главу).
То је укратко мој закључак на основу проучавања (огледа) и читања много тога. У супротном, имаћете извештаје о нпр. опасном вирусу западног Нила, а да би ви имали увид у последице које је тај „вирус“ изазвао у долини Нила треба вам мало више напора – да узмете кредит и скокнете у долину Нила и видите „катастрофалне“ учинке тог (непостојећег) вируса...што нико неће урадити, наравно...
Тако говори званична медицина и то је по мојим схватањима гнусна лаж. И порука је, немојте се бавити залуђивањем корона вирусом јер је то превара и скоро нико је се не одриче као ни инфлаторног новца (а инфлаторног новца је могуће одрећи се ако је намера јасна и није у корист замисли банкстера и картела...као што је то нпр. случај у доба Линколна и грађанског рата у Америци или као што се Хитлерова Немачка решила инфлаторног новца и развијала јаку државу – марка се вредновала према радном часу).
Мислим да за дискусију није довољно прочитати пар антиваксерских чланака и запамтити пар опскурних видео клипова са You Tube.
Кад се лекови не узимају на време онда "отрови" раде посао....Или ванземаљци, који су још гори, јер су невидљиви и имају ласере...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М