Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТВ серија "Хероји Халјарда", аутора Радоша Бајића

Мени делује добро.
Одговори

Ето ни трејлер не може да прође да четници не стрељају неког.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(21-02-2023, 09:26 PM)Николај Пише:  Ето ни трејлер не може да прође да четници не стрељају неког.

Барем не кољу.
Одговори

(21-02-2023, 10:29 PM)Београђанин Пише:  
(21-02-2023, 09:26 PM)Николај Пише:  Ето ни трејлер не може да прође да четници не стрељају неког.

Барем не кољу.

"Ножем, метак је за људе."  Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ове сцена са авионима изгледају продукцијски прилично добро, било је буџета за анимацију.

Једино што не изгледају реално, да су им онако горели мотори не би стигли далеко од Плоештија.
Одговори

Ајде, то и некако, само се надам да су овај пут бар датуме погодили, а не као у задњем пројекту  Баја
Одговори

Режисер игра четника. Smile
Одговори

У једном тренутку се види борба између четника и шваба... Изненадио сам се искрено јер вероватно ће бити на РТСу...
Одговори

Нисам видео од почетка али на телевизији Млава су показивали српске глумце који у Америци играју представу о Халијарду.
Одговори

Званични трејлер
Премијера 10. 10. 2023.
Одговори

Опет четници неки залуђеници. Пуно манира и фразеологије 21. века. Шта'ш....  Скојевац

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Stg 44 у наоружању ЈВуО?
Одговори

Чланак илустрован са четири фотографије, од којих на једној четнички официри хоће да се покољу међусобно (Раковић и Милутин Јанковић) док их Звонко раздваја Креза Каква очекивања имате од овог треша!? 

https://lat.sputnikportal.rs/20230802/ob...um=twitter

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Кама ће радити, то је најважније  Кез

Најзанимљивије је како ће приказати Јанковића и Калабића.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним