Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Са Јутјуб канала ''Погледи''

(26-02-2023, 07:05 PM)Београђанин Пише:  Не чујете се негде од средине 11-ог до почетка 14-ог минута.

Ускоро стављамо титлове ту. Нека техничка грешка.
Одговори

Иначе, требало би да постоје бар три фотографије заробљавања Пећанца. Ова је, чини ми се, најјаснија. 
[Слика: IMG-d1fe847310a41649760e579af7cb0f5e-V.jpg]
Одговори

https://www.danas.rs/kultura/da-li-je-iz...-za-danas/
Одговори

Милославе, унапредио Те Павловић у четнолога.
Честитам!  Баја
Одговори

Претпостављам да Павловић говори о Илићу и Козићу? Значи, Милан Пешић је био интерниран, а не на Солунском фронту.
Одговори

Занимљиво је да тврдњу да је Верин отац Бугарин назвао удбашком конструкцијом.
Одговори

(28-02-2023, 11:51 AM)Бенито Пише:  Милославе, унапредио Те Павловић у четнолога.
Честитам!  Баја
Благодарим. Blush
Одговори

(28-02-2023, 05:20 PM)Београђанин Пише:  Занимљиво је да тврдњу да је Верин отац Бугарин назвао удбашком конструкцијом.
Углед црвених мора да се чува колико год је могуће.
Одговори

У којој емисији на Јутјубу сте поставили документ о састанку Тита и папе 1944?
Одговори

(01-03-2023, 07:30 PM)Београђанин Пише:  У којој емисији на Јутјубу сте поставили документ о састанку Тита и папе 1944?

Вероватно на теми Ко је био Тито?
Али нисам поставио документ, рекао сам да је Смиља Аврамов објавила документ.
Одговори

(01-03-2023, 07:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(01-03-2023, 07:30 PM)Београђанин Пише:  У којој емисији на Јутјубу сте поставили документ о састанку Тита и папе 1944?

Вероватно на теми Ко је био Тито?
Али нисам поставио документ, рекао сам да је Смиља Аврамов објавила документ.

Сећам се да сам у некој Вашој емисији видео тај документ.
Одговори

Ново на Јутјуб каналу ''Погледи''
КАДА ЋЕ НАМ БИТИ ВЕЋЕ ПЛАТЕ?
Анализа економске ситуације у Србији, зашто су плате у Србији мање него на Западу и када ће (поново) бити као у западним земљама.
Одговори

Имаћемо плате из 1941. године на куково лето. Ја не знам ни данас колика су тачна просечна примања у земљи и без пропаганде дежурних медијских гњаватора који су досадили и Богу и народу.
Одговори

Западне земље ЕУ све више преко неолиберализма престају да буду капиталистичке и лагано постају комунистичке и империјалистичке.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним