Цитат:Бенито, шта је потребно да Србија поново постане велика? Заиста велика-снажна, озбиљна, не нужно у територијалном смислу (али пожељно).
Обнова монархије? Обнова капитализма? Да ли је потребна обнова спрске елите, или пак пар талентованих и вољних појединаца који могу да изнесу? Да ли је потребна храброст у спољној политици (да се каже не) и воља да се ризикује? Шта је "рецепт"?
Ma kakav sine....sve je to sviranje k....! Lutanje ka' guske u magli!
Šta nam je potrebno? Post, molitva i pokajanje!!! Pazi, ja koji nisam vernik ti kažem ovako i nikako!
Post, molitva, pokajanje dovode do smirenja!
Kad je čovek smiren, kad se smiri lakše donosi odluke životne i što je najvažnije natalitet se povećava.
Pazi sad moj đed je imao devetero dece, šestoro sinova i tri ćeri! Uzme sjekiru i nema ga 24h sata. Radio kao pčela.Sve podigao.Pobožan bio čovek.
Ko može na na devetero čeljadi da udari?
Pazi sad ako čitaš priče srpskih boraca koji su pregazili Albaniju, Cer itd šta primećujemo. Primećujemo ovo " Nas četiri brata smo krenuli iz Užica majka Zlata nas je ispratila i dala blagoslov"...."Sva tri su poginula vratio se Branislav nije loza ugašena Hvala Bogu..."...sve su takve ispovesti...
Znači mogli smo ratovati jer nas je bilo dosta svaka porodica minimun četvore dece. Pa i da dvoje pogine ostaće dvoje ili jedan, imanje se obraditi, potomstvo će se obnoviti..Zato pobedili dva Balkanska rata i Velki rat..
Natalitet i deca, to nam treba. A to može samo post, molitva, pokajanje.
Nikakav kkapitalizam, komunizam, sve je to lutanje i lutanje....nema tu nataliteta!
Ako želimo obnovu jake srpske države i oslobođenje srpskih zemalja trebaju nam deca, porodica, natalitet!
Ratovati možemo ako imam decu i žrtvovati se ako imamo decu!!!!!!!!!!!!
A što se tiče monarhije, Kad su pitali Aleksandra pretoslanslednika šta njegova deca vole, šta ih zanima????
On odgovara "Moju decu zanima ples, skijanje, muzika..."
Sunce ti jebem...da Karadjordjevića jednog ne zanima Vojna akademija...Karađorđe ratnik bio, Petar isto, Aleksandar isto...
Ples...O jebem ti zemlju neka nas grom i munje udare pa mozak mladih prinčeva da pomuti...i zavole vojnu tematiku
O jebem ti...
Bar jedan član Karađoređvića mora završiti vojnu akademiju izlišno je pričati o tome!