Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 2014.

Е па не може то тако!!!

СВАКА ВАШКА ОБАШКА, то је једина парола око које СВЕ националне странке и покрети могу да се сложе!

МОРЕ ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!


Нека СВИ ЗАЈЕДНО опет врате већ предложено име ПАТРИОТСКИ БЛОК и...мирна Бачка!

Порука свим националниом вашкама:

ДОКЛЕ ЋЕТЕ БРЕ СВИ ЗАЈЕДНО ДА З*****АТЕ ОВАЈ НАРОД?!

ТРАЖЕ СЕ ТРИСТА ХРАБРИХ ДА УЋЕРАЈУ ВАШКЕ У ТОР!

Нова Елита мора бити ИЗНАД ПРИЗЕМНЕ ПАРТИЈСКЕ ПОЛИТИКЕ!

БОРЕЋИ СЕ ЗА СВОЈЕ ЈЕФТИНЕ ОВОСВЕТСКЕ ИНТЕРЕСЕ, МАСКИРАНИ

-ЛАЖНОМ ДЕМОКРАТИЈОМ,
-ЛАЖНИМ МОНАРХИЗМОМ,
-ЛАЖНИМ СРБСТВОМ

и

-ЈОШ ЛАЖНИЈИМ ПРАВОСЛАВЉЕМ,

СВЕ ВАШКЕ ЗАЈЕДНО НЕ МОГУ ПОЈМИТИ ДУБИНУ НАШЕГ ПАДА НИ БЛИЗИНУ ДУХОВНЕ ОПАСНОСТИ КОЈА НАМ ПРЕТИ!

ЗАТО ЈЕ ЗАДАТАК НОВЕ ЕЛИТЕ ДА СРБСТВУ ПОНОВО УЧИНИ ПОЗНАТИМ ИКОНЕ СВЕТОГА САВЕ И СВЕТОГА ЛАЗАРА КОСОВСКОГА, И ДА ГА НАУЧИ ДА СВЕТИ САВА И СВЕТИ КНЕЗ ЛАЗАР НИСУ

Д А Т О С Т

НЕГО

З А Д А Т О С Т,

КА КОЈОЈ СЕ СВИМ СРЦЕМ, СВОМ ДУШОМ И СВИМ УМОМ СВОЈИМ МОРА СТРЕМИТИ!

ШТО СЕ ИМЕНА ТЕ НОВЕ ЕЛИТЕ ТИЧЕ, ЊЕГА ЈЕ , ПОВОДОМ СЛИЧНИХ ПРОБЛЕМА У СВОМЕ НАРОДУ, ОДРЕДИО ВЕЛИКИ ИСПОВЕДНИК ПРАВОСЛАВЉА ИЗ НАШИХ ДАНА, АЛЕКСАНДАР ИСАИЛОВИЧ СОЛЖЕЊИЦИН, КАДА ЈЕ РЕКАО ДА ЈЕ У ОВАКВА ВРЕМЕНА РУСИМА (И СРБИМА И СВАКОМ ПРАВОСЛАВНОМ НАРОДУ) ПОТРЕБНА НОВА,

С А М О Ж Е Р Т В Е Н А,

ЕЛИТА!

НЕКА БИ ОНАЈ КОЈИ ЈЕ СЕБЕ ПРИНЕО НА КРСНУ ЖРТВУ РАДИ СПАСЕЊА СВИЈУ, БЛАГОСЛОВИО УМОРНИ И НАПАЋЕНИ СРБСКИ НАРОД ПОЈАВОМ ТАКВЕ ЕЛИТЕ!

Не пођемо ли овим Отачким путем...

П Р О П А Ш Ћ Е МО !!!

ПРСНУЋЕМО ПРЕКОНОЋ К'О ЛУБЕНИЦА КАД ПА'НЕ НАПУТ СА СЕЉАЧКИХ КОЛА!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

А ја мислио да Образовци сматрају радикале за ''гибаничаре'' и ''труле реакционаре''. Баја

Мислим, озбиљно, радикали су за републику и за либералну демократију и либерални капитализам, што се не би баш рекло и за Образ.

А и не знам шта ће нам Триглав...? Баја
Одговори

Цитат:Нека тебе земљаче да си ми жив и здрав. "Шешељ, Обрадовић, СРС, Ле Пен, Јан Стјуарт, Но Риморс, Сироти несхваћени Хитлер, за Велику Србију од Горског Котара до Триглава . . ." ја и ти моремо дискутовати до прекосутра слабо ћемо се разумити.
Морам признати да су се сад и Двери срозале, позивајући Радикалце, Коштуницу, рекламирајуći Фокусовце, кандидују за БГ ону бркату лицемјерну карикатуру, залажу се за Евро-Азијску унију!?!
А радикали су вазда били идеолошкa маргина и заслужују Обрадовића.
БОЈКОТ!


Jесу, јесу, идеолошка маргина, СРС је била најјача странка и у Србији и у РС, али добро, нек си и ти мени жив и здравЦитат:А и не знам шта ће нам Триглав...?


Зео сам рећи Вардар, грешка, јебига Јок

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Ја нисам за status quo. Али мислим да тим методама мало шта може да се постигне, јер држава држи моћ. Пре сам за то да се разним трибинама, манифестацијама народу диже свест пре свега едукацијом. А кад неко на пример не плаћа раднике ту онда треба протествовати. Знам људе који не примају плату по пола године и кад их питам зашто још увек иду на посао, кажу да ће једном добити паре... 5+5

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

(07-02-2014, 11:14 PM)Горан Пише:  
(07-02-2014, 09:20 PM)Србин Пише:  Jесу, јесу, идеолошка маргина, СРС је била најјача странка и у Србији и у РС, али добро, нек си и ти мени жив и здрав


Били најјачи кад су их водили Томо и Вучић, јел тако? И шта су урадили са том "снагом". Држали уз себе 2.000.000 људи лагуњајући и причајући приче. С таквом подршком могли су доћи на власт кад им је било воља, међутим њихова улога је била друга, требало је направити будалама "транзиционе" губитнике и држати их под контролом, што су другови руководиоци СРСа сјајно урадили.


Ispravka, SRS je dobijala maksimum 1.200.000 glasova.
Одговори

Имао је Шешељ преко и 1.700.000 '97 на председничким изборима. Није ни битно..суштина је у томе да се сви концентришу и тупе зубе на расправе о Дверима, СРС, ДСС а већина гласача, све три опције, има апсолутно иста размишљања у погледу и ЕУ и КиМ и Србије генерално. То је поражавајуће. Још гора ствар је ограниченост и неодговорност лидера све три странке који су очигледно недостојни да било ко гласа за њих јер су направили такву ситуацију да нико неће прећи цензус и спремни су да зарад личне сујете не уђу у скупштину.Нисам поклоник ниједне опције, али сматрам да би било корисно да и таква струја буде у парламенту, јер би то била опозиција.
Одговори

(07-02-2014, 06:47 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ТРАЖЕ СЕ ТРИСТА ХРАБРИХ ДА УЋЕРАЈУ ВАШКЕ У ТОР!

Има л' ко да их финансира, но лако ће се наћи! Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(07-02-2014, 07:13 PM)Горан Пише:  Нека тебе земљаче да си ми жив и здрав. "Шешељ, Обрадовић, СРС, Ле Пен, Јан Стјуарт, Но Риморс, Сироти несхваћени Хитлер, за Велику Србију од Горског Котара до Триглава . . ." ја и ти моремо дискутовати до прекосутра слабо ћемо се разумити.
Морам признати да су се сад и Двери срозале, позивајући Радикалце, Коштуницу, рекламирајуći Фокусовце, кандидују за БГ ону бркату лицемјерну карикатуру, залажу се за Евро-Азијску унију!?! А радикали су вазда били идеолошкa маргина и заслужују Обрадовића.
БОЈКОТ!

Уверите се како СНС ботови оперишу по интернету!

1. Простији ботови на крају свог коментара кажу да ће гласати за СНС - јер су се они "показали", јер "нема боље" и сл.

2. Мало компликованији ботови не кажу да ће гласати за СНС, јер је то испод њиховог менталног капацитета, али користе одређене елементе Вучићеве реторике - најчешће имају реченице које почињу са "Е па господо", или "Господо", или "Тој господи препоручујем" и сл.

3. Сасвим софистицирани СНС ботови ипак нису непрепознатљиви, колико год се трудили. За њихово препознавање кључне су следеће две особине: представљају се као "пристојни грађани", "нормални грађани", "обични грађани" (не треба заборавити колико Вучић често користи придев "пристојан, а, о"), а у средишту њиховог коментара, као кључна порука је преобликован Вучићев исказ, или порука из "Курира" и "Информера".

Примера ради, после коментара "Курира" да су они који критикују Вучића могли и сами да оду у Фекетић, и кад је Вучић написао да није у реду да се дечак кога је он спасао назива "дегенериком", појавио се огроман број "пристојних грађана" који у коментарима тврде исто то, нигде не спомињући Вучића. Неки од њих чак су коментар почињали реченицама типа "Не подржавам Вучића, али..." или "Нисам ни за једну странку, али..."

4. Посебан тип ботовања представља дискредитовање политичких противника. Оно се састоји из два начина, простог и сложеног.

Прост начин подразумева парафразирање наслов новинског текста у "Блицу", "Куриру" или "Информеру", којима се пљују Вучићеви противници. Дакле, ако се текст зове "Срамоте: Ђилас урадио то и то", очекујте коментаре у којима стоје искази попут "Стварно срамота", и сл.

Компликованији начин подразумева да се чињеница из биографије пол. противника искористи против њега тако што ће се кривотворити.

Пример: Двери су кандидовале Марка Јанковића, новинара, за градоначелника Београда, што је својеврстан вид контра кампање. Марко Јанковић је оснивач Демократске странке, када су у њој били и Коста Чавошки, Борислав Пекић и Никола Милошевић.

Међутим, у коментарима ће стајати следеће: "Марко Јанковић је удбин човек", "кртица у редовима Двери", "шуровао са жутима - истина је да их финансира Ђилас".

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Полиција спречава грађане да дају потпис за Двери

http://www.dverisrpske.com/sr/prenosimo/...dveri.html

Ово је пример зашто је ово фарса од избора...
Одговори

(08-02-2014, 04:46 AM)Сербство Пише:  Просветар не може да прикупи својих 300 Спартанаца због његове реченице "КАД МИ ДОЂЕМО НАВЛАС'!"

Цитат:КАКО ПИСАТИ КОМЕНТАРЕ

Никада о странци не пишите у првом лицу (ми ћемо, кад дођемо на власт, него, они ће...)
http://www.slideshare.net/zabrinutigradj...ara-snsnet

Хахахаха Јок

Ево ја ћу да му нађем 300 храбрих Срба "из цуга", само нека он пусти једно 20 000 евра овамо, пошто без толике суме не мош' ни да се кандидујеш на изборима, а камоли нешто треће (да дођеш навлас').

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Видим да и Трећа Србија Мирослава Паровића излази самостално на изборе. Чини ми се да ако догурају до 2% гласова треба да буду срећни, али занима ме мишљење форумаша о овој странци.
Одговори

Цитат:Били најјачи кад су их водили Томо и Вучић, јел тако? И шта су урадили са том "снагом". Држали уз себе 2.000.000 људи лагуњајући и причајући приче. С таквом подршком могли су доћи на власт кад им је било воља, међутим њихова улога је била друга, требало је направити будалама "транзиционе" губитнике и држати их под контролом, што су другови руководиоци СРСа сјајно урадили.


Е па морам да те разочарам, нису, били су најјачи док их је водио Шешељ, СРС је била једниа странка која је постојала у Србији у РС у РСК и у Црној Гори, и свугде остваривала резултате

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Еве види се ође како РАДИКАЛИ ПОЗИВАЈУ НА УЈЕДИЊЕЊЕ СВИХ ПАТРИОТСКИХ СНАГА А ДВЕРИ ОДБИЈАЈУ!

Еве погледајте скачи одмах на 1:11:30...НЕМАЊА ШАРОВИЋ ПОЗИВА У ПАТРИОТСКИ БЛОК А ГЛИШИЋУ СМЕТА ЧАК И МИРКО ЈОВИЋ:


И уопште...овај Глишић из ДВЕРИ кука туна са неким плачним гласом...ка'е „није Мирко Јовић довољно озбиљан политичар”, куку нами и леле!

Ма дооообро, де...зар је то важно ко је ко! Један ја са плачним гласом а други са брадом, један од њих два је Глишић а другоме би Војвода Шешељ препоручио „ховмоне” да продуби глас к'о што је саветовао оном педеру Најсу!

Оно што је ође битно јесте да су све „патриотске снаге”, заједно са излапелим Коштуном који такође баштини титовску сумануту идеју седења на две столице, сви дакле заједно су већ неђе затурили основни разлог свог постојања, а то је:

СПРЕЧАВАЊЕ ПРОМЕНЕ УСТАВА И ПРОДАЈА КОСМЕТА ПА РЕДОМ СРБИЈЕ НА ПАРЧЕ ИЛИ НА КИЛО!

Зато, без обзира што лично мислимо да је сама појава ДВЕРИ нешто што Србија у стању у коме је уопште и не заслужује, зато дакле изводимо закључак да се промена власти и враћање државности Србији ВИШЕ НЕ МОЖЕ ИЗВЕСТИ ПУТЕМ СУМАНУТЕ ИДЕЈЕ ДОКОНИХ ЕНГЛЕСКИХ ЛОРДОВА ИЗ 18-ОГ ВЕКА, ТО ЈЕСТ ПО СИСТЕМУ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС!

ЈЕДНОСТАВНО БИЛМЕЗА ИМА МЛОГО БРЕ У ЗЕМЉИ СРБИЈИ, КО ЋЕ Ш'ЊИМА ДА ИЗАЂЕ НАКРАЈ!

ЧЕКАМО ДАКЛЕ ПОЈАВУ 300 ХРАБРИХ И...НАСИЛНУ ПРОМЕНУ ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА!

А АКО СЕ УСТАНОВИ ДА ОВАЈ НАРОД НЕ МОЖЕ ЧАК НИ 300 ХРАБРИХ ДА ИЗНЕДРИ...ПААА...ОНДА ТРЕБА ПРОМЕНИТИ НАРОД!


Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-02-2014, 02:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ЧЕКАМО ДАКЛЕ ПОЈАВУ 300 ХРАБРИХ И...НАСИЛНУ ПРОМЕНУ ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА!

Како, голоруки? Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним