Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Избрисана је још јуче.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Хоће неко да заустави ово баљезгање Шумадинца и уништавање сваке теме?
Такође, како се допушта преправљање цитата? Тренд који је почео Просветар а лагано се усваја!
Ништа глупље нисам видео него да човек цитира поруку и преправи текст цитата.
Одговори

(28-03-2015, 08:30 PM)Павле Пише:  Хоће неко да заустави ово баљезгање Шумадинца и уништавање сваке теме?
Такође, како се допушта преправљање цитата? Тренд који је почео Просветар а лагано се усваја!

Јел си ти нешто добро написао, отворио неку ваљану тему или прокоментарисао како ваља?

Шта се жалиш ко.....да не пишем шта? Јел су те то научили у ''Војној Академији''?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(28-03-2015, 08:37 PM)Шумадинац Пише:  
(28-03-2015, 08:30 PM)Павле Пише:  Хоће неко да заустави ово баљезгање Шумадинца и уништавање сваке теме?

Јел си ти нешто добро написао, отворио неку ваљану тему или прокоментарисао како ваља?

Шта се жалиш ко.....да не пишем шта? Јел су те то научили у ''Војној Академији''?

Ај не сери молим те више. На овом форуму сам већ годинама и сад си дошао ти да одређујеш ко треба а ко не да пише, ко је пичка а ко није, ко је четник а ко није, ко је какав и ко је достојан.

Што се тиче баљезгања око Војне академије вероватно ти је засметало што сам поздравио 250. ракетну која је скењала невидљиви и извињавам ти се ако сам ти повредио осећања.

Питање за модераторе. Планирате ли да уведете ред и почнете да бришете непотребне поруке по темама или не?
Нека човек пише о ономе што треба да пише. Овако више нема смисла пратити рад форума.
Одговори

(28-03-2015, 10:02 PM)Павле Пише:  
(28-03-2015, 08:37 PM)Шумадинац Пише:  

Ај не сери молим те више. На овом форуму сам већ годинама и сад си дошао ти да одређујеш ко треба а ко не да пише, ко је пичка а ко није, ко је четник а ко није, ко је какав и ко је достојан.

Што се тиче баљезгања око Војне академије вероватно ти је засметало што сам поздравио 250. ракетну која је скењала невидљиви и извињавам ти се ако сам ти повредио осећања.

Питање за модераторе. Планирате ли да уведете ред и почнете да бришете непотребне поруке по темама или не?
Нека човек пише о ономе што треба да пише. Овако више нема смисла пратити рад форума.
Ништа ја не одређујем, сваки се члан сам показује...ко је какав и шта пише! Не знам што се уопште буниш? Модератори виде и знају ко је обогатио овај форум а ко не! Само твоје изражавање треба да буде санкционисано. Ако се теби нешто не свиђа- не мора и другима.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

За Шумадинца, а и за све остале; све поруке које не представљају ништа друго до провоцирање и троловање, и које немају везе са предметом теме биће брисане уз опомену и теже санкције.

Пошто се напише велики број порука преко дана, и с обзиром да администратори имају живот и ван интернета, постоји могућност да не буду обрисане све такве поруке у кратком року. Поред тога, форумаши имају на располагању и опцију пријављивања поруке за коју сматрају да крши Правилник, а која се досада ретко користила.

Такође, све досадашње теме биће очишћене од порука које немају везе са датом темом.
Одговори

Поздрављам напор у том правцу!!!
Ситна препуцавања заиста узимају маха.
Одговори

(29-03-2015, 12:52 AM)Домаћин Пише:  За Шумадинца, а и за све остале; све поруке које не представљају ништа друго до провоцирање и троловање, и које немају везе са предметом теме биће брисане уз опомену и теже санкције.

Ма шта нам наприча Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ко ми брише поруке?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(29-03-2015, 12:52 AM)Домаћин Пише:  Пошто се напише велики број порука преко дана, и с обзиром да администратори имају живот и ван интернета, постоји могућност да не буду обрисане све такве поруке у кратком року. Поред тога, форумаши имају на располагању и опцију пријављивања поруке за коју сматрају да крши Правилник, а која се досада ретко користила.

А могућност да повећате број администратора не постоји?

Она голотиња на Православљу је стајала недељу дана, све док је нисам пријавио, што значи да админе мрзи чак и да баце и поглед с времена на време на тај пдф.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Интересује ме да ми неко каже која је сврха форума? Да ли је поента форума дискусија или пуко објављивање података и прекопираних информација? Или можда нешто треће?

Правда је достижна.
Одговори

(29-03-2015, 07:29 PM)Правда Пише:  Интересује ме да ми неко каже која је сврха форума? Да ли је поента форума дискусија или пуко објављивање података и прекопираних информација? Или можда нешто треће?

Дискусија је изгубила сваки смисао и врти се у једно те истој центрифуги од када је кренула навала нових чланова са "сличним размишљањем". Људима је мрско да улазе и читају километарска препуцавања која ничему не служе. Да Просветар не живи у Канади и та последња "дискусија" би замрла.
Одговори

Зависи како где. На Четничком покрету и Историји воде се нормалне, цивилизоване и аргументоване дискусије, где може много тога да се прочита и сазна.

На Политици је релативно нормално стање, а на Православљу и Монархији је катастрофа.

Све зависи од профила дискутаната који учествују на појединим подфорумима.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(30-03-2015, 12:39 AM)Николај Пише:  Зависи како где. На Четничком покрету и Историји воде се нормалне, цивилизоване и аргументоване дискусије, где може много тога да се прочита и сазна.

На Политици је релативно нормално стање, а на Православљу и Монархији је катастрофа.

Све зависи од профила дискутаната који учествују на појединим подфорумима.

То је тачно.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним