Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Јел то форум има новог власника?

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(03-04-2015, 07:28 AM)смедерево Пише:  Јел то форум има новог власника?

Неће бити да је нови власник у питању но ће пре бити да је дошао неки сувласник са 50 % акција, па је у питању нека битка између два Моделатора!

Наиме, нами је један Моделатор јуче ОБРИСАО ДВА ОДГОВОРА надимку који се пише 'асо (ваљда скраћеница од Хасо), и то без икаквог разлога јер су наши одговори били по уподобљени дискусијама које Хасо и СНС-овац, сад под надимком Шумадинец, спроводе овуден!

Међутим!

После пар сати та два одговора су враћени на тему и још се приде појавио коментар Даркеца-Громовника!

Међутим!

Јутрос видимо да су она два наша одговора од јуче ПОНОВО ОБРИСАНА, а обрисан је и коментар Громовника!

Међутим!

Појавио се коментар који је приложио речени Хасо тврдећи да његов надимак ('асо) није скраћеница од Хасо, као што је на пример 'усо од Хусо или Ме'о од Мехо, него да је то уствари ацо ма само исписано хрватском гајевицом, у Србском Народу познатијом као USTAŠICA !

Међутим!

Нами апсолутно не одговара да губимо време ође чекајући који ће од два Моделатора да надбије!

Из тог разлога МИ напуштамо овај форум!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просветару, не знам које су ти поруке обрисане али сам сигуран да је то било са разлогом. Ако ти скоро свака порука почиње са етикетирањем саговорника (Хасо, С-ума-динец, Угузљубе, Укрољубе и слично), онда размисли зашто ти се бришу поједини постови. И другима, не само теби.

И нема ту никакве теорије завере, нових власника, већинских власника, јеврејске подвале и др.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Зашто је избрисан мој пост где пишем о патриотским организацијама и никог не вређам???

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(03-04-2015, 05:49 PM)смедерево Пише:  Зашто је избрисан мој пост где пишем о патриотским организацијама и никог не вређам???

Došla nova demokratska vlas' da vodi poglede.
Tako da ako pišeš a njima se ne svidi banuju...
Kao onomad kada nisi "bio dobar" pa su slali na goli otok da ti promene svest...

Šta dočeka smo na pogledima....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јао куку мене,шта дочекасмо!

Одговори

Овај Киза баш постао цмиздрава ...
Пустити људе да се доведе у ред форум, а када им досади довођење, јер смо ми Срби стока, онда ћемо лако вратити све на старо.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Смирите мало страсти, додуше траје Васкршни пост.
Немојте заузети ултимативне ставове.
Одговори

Znači zabranjeno je pisanje na ovom o kraljevini Srbiji, monarhiji i kraljevskoj porodici koja je odlikovale poglede je zabranjeno do "daljneg"...

Šta dočekasmo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не сери!

Да цитирам,
много-поштованог Регула!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(04-04-2015, 02:33 PM)херцеговац Пише:  Не сери!

Да цитирам,
много-поштованог Регула!

Благодарим,благодарим!Blush

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Регуле, +1!

Одговори

(04-04-2015, 09:40 PM)херцеговац Пише:  Регуле, +1!

Старам се.Smile

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Ма, култура, манири...

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним