Поруке: 99
Теме: 7
Придружен: Nov 2015
Углед:
19
(05-11-2015, 05:15 PM)јашадр Пише: (04-11-2015, 10:32 PM)ЛукаЛоко Пише: Заиста ми је жао што тих старијих форумаша нема на форуму.
Можда они имају важнијих и бољих обавеза.
Могло би се установити један период, рецимо једна недеља дана у години, када би се старији форумаши накратко појавили за размену поздрава и мишљења.
А ко би их нашао и окупио поново ?
И нови форумаши могу бити квалитетни дискутанти као и стари. Наравно, стари су проверени па је јасно што недостају.
Можда би опција слања обавештења на мејл помогла. Неки форуми то редовно раде, као неко подсећање а многи воле "излете" па одалзе на друге форуме.
Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Одавно сам, тј. од почетка на овом форуму, додуше мењао сам никнејмове због личних увреда од стране појединих чланова форума и да заварам траг политичкој полицији, али је увек објављиван мој прави идентитет, неко из администрације тачно види моју ИП адресу, те преко других никнејмова и објављује да сам то ја, Владимир Петровић.
Радио сам волонтерски и као модератор на насловној страници Вести на овом сајту и захваљујем се на поверењу брату Милославу Самарџићу. Одатле ми је, вероватно, остала и навика да преносим вести на овом сајту, па су Регул, Павле и неки други подло оптужили да сам бот, копи пејст итд.
Нећу неко време ни писати, ни читати форум Погледа, надам се да ће и администратори (који одају неким члановима моје право име, кога се ја не стидим) и чланови форума бити срећни.
ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА!!!
ЖИВЕО КРАЉ АЛЕКСАНДАР ДРУГИ КАРАЂОРЂЕВИЋ!!!
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Поруке: 1,797
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
165
Какав је то ментални склоп који умишља да је толико значајан да мора сакривати идентитет и трагове од "политичке полиције"?Остаје нејасно зашто власник сајта има политичку полицију на сајту и зашто само Владу конспирацију прати и одаје конспиративне ник нејмове оваквим као што сам ја?Ето,остајемо ускраћени за вести типа"Аца какио,Аца није какио,Каћа била код доктора,има затвор или причеви су или нису оргијали ту и тамо по Београду"!
В***О Врати се,све ти је опроштено,само ти ботуј!
Живео В***А Монархиста
Само пуцајте В***А и даље држи час!
У славу предака, на понос потомака!!!
http://cojstvo.rs/
(Последња измена: 15-11-2015, 01:02 PM од
регул.)
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Мислим да је погрешно то што користите додај.рс јер сад не могу да се виде фотографије са старијих тема. Нпр. фотографије четничких "клања" цивила, нема готово ниједна.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Тако је изгледа са свим сајтовима за додавање, после неког времена се код свих изгубе.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Ево мене натраг, за сада само на пф Православље и Монархија и Погледи на енглеском. Касније ћу се укључити и на остале подфоруме...
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Na podforumu Kultura nalaze se dve teme vezane za seriju Cizmasi. Molim administratora da ih sastavi u jednu. Hvala unapred.
Поруке: 9,122
Теме: 234
Углед:
373
Ako moze neko da skrene vladimiru paznju gde drzi onu ogromnu sliku gde treba potpis da bude. Kad otvorim preko telefona ceo ekran zauzme...Ako moze da mu se napomene da je izbrise ili da je smanji..Ubija kad se otvori.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.