Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Што се овако сузио форум?
Одговори

Уведене репресивне мере,чим крене "жустрија" расправа одма брисање и бановање.Горе него '45!табаџија
Да нема Кизе и Владимира,замрли би начисто!Кез

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Нисам сигуран да ли се твој пост односи на мој, али ја мислим буквално да се форум сузио. Формат, резолуција, како год...Бар мени, није раширен преко целог екрана...
Одговори

Ја сам мислио на сужење у броју људи који учествују у дискусијама,могу да се изброје на прстима једне руке....
А за сужење екрана,мораш сам да се побринеш!Smile

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(19-10-2015, 03:59 PM)смедерево Пише:  Ја сам мислио на сужење у броју људи који учествују у дискусијама,могу да се изброје на прстима једне руке....
А за сужење екрана,мораш сам да се побринеш!Smile

Eh nekada je ovde bilo forumaša i forumaša Milutin, Miša radikal, Njegovan, Kaluđer,Kosta francuz i mnogi drugi...

Sad ostadosmo šačica nas....

Više se nema skim diskutovati, teme nove se ne otvaraju, sve stalo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Заиста ми је жао што тих старијих форумаша нема на форуму.
Можда они имају важнијих и бољих обавеза.
Могло би се установити један период, рецимо једна недеља дана у години, када би се старији форумаши накратко појавили за размену поздрава и мишљења.
Одговори

(04-11-2015, 10:32 PM)ЛукаЛоко Пише:  Заиста ми је жао што тих старијих форумаша нема на форуму.
Могло би се установити један период, рецимо једна недеља дана у години, када би се старији форумаши накратко појавили за размену поздрава и мишљења.

А ко би их нашао и окупио поново ?Јок

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Молим поштовану администрацију да ми помогне јер нисам могла да се пријавим под ником Маша. Покушала сам преко опције "заборављена лозинка" иако је нисам заборавила, али сам наилазила на проблеме. Покушала сам и преко опције контакт са администратором и такође нисам успела.

Регистровала сам се са овим ником да бих могла приступити форуму и решити проблем јер желим наставити писати са првим ником Маша.

Хвала унапред!
Одговори
Video 

Велико хвала на ажурности и разумевању администрације.

Маша [Слика: 1193783705.gif]
Одговори

Машо, добродошла!

Да ли ће администратори увести женске чинове због Маше и дригих форумовица? Маша би тако била редова.
Одговори

Боље вас нашла.

Што се мене тиче не смета ми да постанем редов а у нади да нећу бити једина "редовка" [Слика: 197741.gif]

Ух, па ја сам већ редов и поносим се тиме. [Слика: 197741.gif]
Не видим опцију за измену па морам пост за постом што баш и не волим.

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

''Учитај'' је опција за измену.
Одговори

Човек се учи док је жив. Свеједно је пост припојен и баш ми се допада та опција. Smile (одбијте капу, не носим је лол )

Хвала!

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

(05-11-2015, 05:15 PM)јашадр Пише:  
(04-11-2015, 10:32 PM)ЛукаЛоко Пише:  Заиста ми је жао што тих старијих форумаша нема на форуму.

А ко би их нашао и окупио поново ?Јок
Рачунам на то да каткад посећивају форум или да има тих који их могу обавестити.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним