Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Што се овако сузио форум?
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Уведене репресивне мере,чим крене "жустрија" расправа одма брисање и бановање.Горе него '45!

Да нема Кизе и Владимира,замрли би начисто!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Нисам сигуран да ли се твој пост односи на мој, али ја мислим буквално да се форум сузио. Формат, резолуција, како год...Бар мени, није раширен преко целог екрана...
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Ја сам мислио на сужење у броју људи који учествују у дискусијама,могу да се изброје на прстима једне руке....
А за сужење екрана,мораш сам да се побринеш!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 9,124
Теме: 234
Углед:
373
(19-10-2015, 03:59 PM)смедерево Пише: Ја сам мислио на сужење у броју људи који учествују у дискусијама,могу да се изброје на прстима једне руке....
А за сужење екрана,мораш сам да се побринеш!
Eh nekada je ovde bilo forumaša i forumaša Milutin, Miša radikal, Njegovan, Kaluđer,Kosta francuz i mnogi drugi...
Sad ostadosmo šačica nas....
Više se nema skim diskutovati, teme nove se ne otvaraju, sve stalo...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Заиста ми је жао што тих старијих форумаша нема на форуму.
Можда они имају важнијих и бољих обавеза.
Могло би се установити један период, рецимо једна недеља дана у години, када би се старији форумаши накратко појавили за размену поздрава и мишљења.
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
(04-11-2015, 10:32 PM)ЛукаЛоко Пише: Заиста ми је жао што тих старијих форумаша нема на форуму.
Можда они имају важнијих и бољих обавеза.
Могло би се установити један период, рецимо једна недеља дана у години, када би се старији форумаши накратко појавили за размену поздрава и мишљења.
А ко би их нашао и окупио поново ?
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Молим поштовану администрацију да ми помогне јер нисам могла да се пријавим под ником Маша. Покушала сам преко опције "заборављена лозинка" иако је нисам заборавила, али сам наилазила на проблеме. Покушала сам и преко опције контакт са администратором и такође нисам успела.
Регистровала сам се са овим ником да бих могла приступити форуму и решити проблем јер желим наставити писати са првим ником Маша.
Хвала унапред!
Поруке: 342
Теме: 24
Придружен: Feb 2015
Углед:
32
Машо, добродошла!
Да ли ће администратори увести женске чинове због Маше и дригих форумовица? Маша би тако била редова.
Поруке: 99
Теме: 7
Придружен: Nov 2015
Углед:
19
Боље вас нашла.
Што се мене тиче не смета ми да постанем редов а у нади да нећу бити једина "редовка"
Ух, па ја сам већ редов и поносим се тиме.
![[Слика: 197741.gif]](http://s11.postimg.org/ascxyownz/197741.gif)
Не видим опцију за измену па морам пост за постом што баш и не волим.
Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
(Последња измена: 07-11-2015, 09:27 PM од
Маша.)
Поруке: 16,987
Теме: 632
Углед:
1,870
''Учитај'' је опција за измену.
Поруке: 99
Теме: 7
Придружен: Nov 2015
Углед:
19
Човек се учи док је жив. Свеједно је пост припојен и баш ми се допада та опција.

(одбијте капу, не носим је лол )
Хвала!
Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
(Последња измена: 07-11-2015, 10:13 PM од
Маша.)