Гласање: Да ли подржавате најновији споразум са НАТО? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Подржавам споразум са НАТО!
11.11%
2
11.11%
Осуђујем споразум са НАТО!
44.44%
8
44.44%
Они који су га иницирали морају да одговарају за велеиздају!
22.22%
4
22.22%
Неутралан сам.
5.56%
1
5.56%
Ми смо одавно на том путу...
16.67%
3
16.67%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Споразум Србије са НАТО алијансом!?

(21-03-2016, 10:51 AM)Mekenzi Пише:  Mi ođe vojvođanski Srbi smo frapirani tvojim iznošenjem gnusnih laži da je Vojvodinu stvorio J.B.Tito, a a najjviše smo frapirani nepoznavanjem istorijskih činjenica i istorije Vojvodine.

Ми смо с'наше стране тоже фрапирани (ма шта то значило на новоговору новосрба) твојим изношењем гњусне лажи да смо ми устврдили да је Тита створио Војводину, то јест Војводину Србску, како је гласило тадашње име те аутроугарске провинције!

Међутим!

Вами аутономашима, нарочито аутономашима са лалинским "Ш", болно смета оно "СРБСКА" у називу оригиналне Војводине, па то НАМЕРНО изостављате, уосталом као и нео-титовци који НАМЕРНО изостављају реч "МЕТОХИЈА" из оригиналног назива јужне србске области!

Међутим!

Ми јесмо тврдили и тврдимо, да је непобитна ИСТИНА да је Јосип Броз-Амброз кумовао данашњем називу Северне Србије

AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA!

НАРАВНО, ИСПИСАНИМ ХРВАТСКИМ КРВАВИМ ПИСМОМ

U S T A Š I C O M !!!

КО ДРУКЧИЈЕ КАЖЕ КЛЕВЕЋЕ И ЛАЖЕ!

ТА ЧИЊЕНИЦА ДАКЛЕМ, ЈА САМА ПО СЕБИ ВИШЕ НЕГО ДОВОЉНА ДА ТУ ТВОРЕВИНУ ВАЉА

УКИНУТИ,

ШТО ЋЕМО МИ И ДА УЧИНИМО У ТОКУ ПРВЕ НЕДЕЉЕ КАД ДОЂЕМО НАВЛАС',

ИТАЧКА!

(21-03-2016, 10:51 AM)Mekenzi Пише:  Nas sad brine za koga glasat?

Немо'око тога глава да ти бучи, то је бар лако, па каже:

http://srbin.info/2016/03/21/bosko-obrad...adu-video/

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Nema tu šta da se ukida, jedino dati još veća ovlašćenja.
Kakvo crno ukidanje, tuna mož'š svakaki nemiri da izazoveš.
nismo ti mi ođe mesna zajednica pa da nas ukineš preko noći.

Međutim!

Mi ođe smo pogledali video od bibliotekara Boška iz dveri. I zaključili smo da je vizuelno proevrospki i demokratski uređen.

Takođe Boško nam saopštava činjenice koje mi ođe dobro poznajemo. Šesto hiljada ljudi je nestalo a međ' njima si i ti koji si zbrisao na zapad. Tako da se smatraš jednim od hiljade odgovornih što si napustio zemlju.

Da se samo jedan deo stotina hiljada Srba iz Kanade, vrati u Srbiju, postoja o bi taj Boškov bulevar.

Nego,

Ođe je opšta nemaština. Plate 300-500$. Ne mož'š skupiti za jedno jeftino letovanje, telefon, kola itd, već puko preživljavanje.

Tako da bilo ko da dođe ođe na vlas' u Srbiji isto će uraditi, prvo se lično materijalno obogatiti a narod pustiti niz vodu...

Tako da ođe Srbiji spasa nema. Sem da još progresivnije ide ka EU kako bi imali lakši pristup EU fondovima i ukinuli vize i sve ostalo da se osećamo ko normalan svet a ne ko cigani iz kartonskog naselja...

P.S. Latinica je pismo u ustavu koje se koristi u Srbiji.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Tako da ođe Srbiji spasa nema. Sem da još progresivnije ide ka EU kako bi imali lakši pristup EU fondovima i ukinuli vize i sve ostalo da se osećamo ko normalan svet a ne ko cigani iz kartonskog naselja...

[/quote]

Kakvi crni fondovi Kizo?
Kizo opipipaj lobanju,nadji dugme za restart,vrtis mnogo staru otrcanu pricu.
U Evropi je Kizo velika kriza.Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Кизи је по рођењу укључен грешком ресет,који је залепио и не пушта,тако да можеш да га рестартујеш колико хоћеш,нема помоћи...не реагује!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(21-03-2016, 09:46 PM)Krajisnik Пише:  Tako da ođe Srbiji spasa nema. Sem da još progresivnije ide ka EU kako bi imali lakši pristup EU fondovima i ukinuli vize i sve ostalo da se osećamo ko normalan svet a ne ko cigani iz kartonskog naselja...

Kakvi crni fondovi Kizo?
[/quote]

Pa gde nestaoše većina mladih i obrazovanih ljudi.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(22-03-2016, 12:47 AM)Mekenzi Пише:  
(21-03-2016, 09:46 PM)Krajisnik Пише:  Tako da ođe Srbiji spasa nema. Sem da još progresivnije ide ka EU kako bi imali lakši pristup EU fondovima i ukinuli vize i sve ostalo da se osećamo ko normalan svet a ne ko cigani iz kartonskog naselja...

Kakvi crni fondovi Kizo?

Pa gde nestaoše većina mladih i obrazovanih ljudi.
[/quote]

...sad su soferi ,magacioneri kriju ih macni bircuzi.Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(21-03-2016, 09:01 PM)Mekenzi Пише:  Takođe Boško nam saopštava činjenice koje mi ođe dobro poznajemo. Šesto hiljada ljudi je nestalo a međ' njima si i ti koji si zbrisao na zapad. Tako da se smatraš jednim od hiljade odgovornih što si napustio zemlju.

За нас то не важи јербо ми НИКАД нијесмо напустили Србску Отаџбину но СФР Шугославију пре 40 и кусур година у време кад је Амброзије још био живахан и ритао се са обе ноге!

Да цитирамо дакле ове познате стихове ђе се за неуке објашњава ђе се налази Србска Отаџбина, па к'е:

Цитат:Јер свуда где је Србска Душа која,
Тамо је мени Отаџбина моја,
Мој дом и моје рођено огњиште!

Алекса Ристов Шантић

(21-03-2016, 09:01 PM)Mekenzi Пише:  P.S. Latinica je pismo u ustavu koje se koristi u Srbiji.

Користите је док још можете док Ми на дођемо навлас', ама сви корисници USTAŠICE су већ увелико уписани у Црне Књиге првих задатака за Црне Тројке по преузимању Власти!

Баја

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(22-03-2016, 02:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(21-03-2016, 09:01 PM)Mekenzi Пише:  P.S. Latinica je pismo u ustavu koje se koristi u Srbiji.

Користите је док још можете док Ми на дођемо навлас', ама сви корисници USTAŠICE су већ увелико уписани у Црне Књиге првих задатака за Црне Тројке по преузимању Власти!

Баја

Није он Устав ни видео. Службено писмо је ћирилица, а језик српски (чл. 10).

Националне мањине могу да користе свој језик и писмо у складу са законом.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(22-03-2016, 10:41 AM)Krajisnik Пише:  ...sad su soferi ,magacioneri kriju ih macni bircuzi.Тужан

Све им лоше, немају ни за карту назад до Србије Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(22-03-2016, 03:00 PM)Николај Пише:  
(22-03-2016, 02:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Баја

Није он Устав ни видео. Службено писмо је ћирилица, а језик српски (чл. 10).

Националне мањине могу да користе свој језик и писмо у складу са законом.

Оно јес...да не грешимо Душу, аутономаШи са лалинским "Ш" и јесу национална мањина.

Шта'ш....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ево га још један што нема ни за карту до Србије... Кидање

Одговори

(22-03-2016, 04:06 PM)Громовник Пише:  
(22-03-2016, 10:41 AM)Krajisnik Пише:  ...sad su soferi ,magacioneri kriju ih macni bircuzi.Тужан

Све им лоше, немају ни за карту назад до Србије Кидање

Kad si zadnji put bio u EU?
Mimo skolske eskurzije naravno.Тужан

Одговори

Никад, наравно.

Нисам ја "домаћи издајник", к'о неки Креза

Одговори

(22-03-2016, 05:12 PM)Громовник Пише:  Ево га још један што нема ни за карту до Србије... Кидање

Ми није да немамо за карту ал'сигурно немамо за лечење ако нас шлог стреви од многобројних споменика Тити и

U S T A Š I C E

на сваком кораку!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним