Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Да ли је робијао под црвенима?
Одговори

(05-02-2018, 10:32 PM)Бенито Пише:  Да ли је робијао под црвенима?
Одлетео из Прањана, са Адамом Прибићевићем, у лето 1944.
Одговори

Тако је, хвала.
Одговори

(05-02-2018, 06:04 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(05-02-2018, 02:05 PM)јашадр Пише:  Господине Милосаве имам питање за Вас . Да ли сте почели да правите неки документаран филм о Дражи Михаиловићу , чиними се да сте то негде наговестили да ли на Балкан инфо или немам појма па ме занима да ли је почело прављење документарца и докле сте стигли , хоће ли се ускоро појавити ? И још нешто , како сам начуо на истом месту , хоћете ли почети да снимате игране филмове и серије , мука ми је више од ових " црвених " и њихових серија и филмова .
Да, почели смо документарац о Дражи, овде има више детаља, укључујући и линк за трејлер:
http://kingdom-of-yugoslavia-in-ww2.com/...ihailovic/
Стигли смо до монтаже, не знам када ћемо завршити.
За игране још не могу ништа конкретно да кажем, проблем су финансије.
Једва чекам да буде готов и доступан за куповину !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Поздрав господине Милославе,питао бих вас да ли имате икакве податке о Драгомиру Поповићу.Драгомир је иначе са Романије,село Побратци/Соколац.Одведен је у логор 1942.г. у Њемачку, или чак у Шведску или Норвешку нисам баш сигуран.Одатле је побјегао у Лондон па у Јужну Африку.Ми знамо да је био четник.Па ме интересује да ли имате неке податке о њему што се тиче ратне активности.
Одговори

На жалост, немам. У документима се обично пратте официри и јединице. АКо знате јединицу у којој је био, или команданта, онда се зна и ратни пут.
Одговори

Hoce li skoro Srpske novine?

Hoce li biti 4-og toma razgovora sa Ravnogorcima?Ili zbirke intervjua iz casopisa19 90-2006.
Одговори

(07-02-2018, 09:24 PM)EXREZISER Пише:  Hoce li biti 4-og toma razgovora sa Ravnogorcima?

Понестало је Равногораца, тако да...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Koliko sam razumeo nakon treceg je trebao da ide 4-i da ide kao zbirka intervjua iz pogleda od 1990-2006.Inace ima ih jos,pre neki dan gledah slike jednog iz Tucovica iz Gostilja sa Zlatibora ima oko 100 godina.Mislim da je 1920.Znaci nije ih ponestalo tako da....
Одговори

(07-02-2018, 10:25 PM)EXREZISER Пише:  Koliko sam razumeo nakon treceg je trebao da ide 4-i da ide kao zbirka intervjua iz pogleda od 1990-2006.Inace ima ih jos,pre neki dan gledah slike jednog iz Tucovica iz Gostilja sa Zlatibora ima oko 100 godina.Mislim da je 1920.Znaci nije ih ponestalo tako da....

Ајде ми пошаљи преко приватних порука твој мејл.

Нисам знао за тог Туцовића. Знам једног из Јабланице али он није био борац него коморџија. Има 102 године и, хвала Богу, још је жив и здрав и сећа се свега.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(07-02-2018, 09:24 PM)EXREZISER Пише:  Hoce li skoro Srpske novine?

Hoce li biti 4-og toma razgovora sa Ravnogorcima?Ili zbirke intervjua iz casopisa19 90-2006.
Одштампан је нови број, а за наставак ''Разговора'', нисам сигуран.
Одговори

Koji iz Jablanice?Rajovic..Didanovic?

(07-02-2018, 10:42 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(07-02-2018, 09:24 PM)EXREZISER Пише:  Hoce li skoro Srpske novine?

Одштампан је нови број, а за наставак ''Разговора'', нисам сигуран.
Steta.Ako mene pitas nigde ljudskije i iskrenije price nego u spomenici srpskih cetnika(izdanje pogleda)i ovim razgovorima.Mnogo lepih opisa,zanimljivosti,pojedinosti,iskrenosti,tuge,seteNema tu velikih fraza,ideologija,ideja
.Vec sudbine...To me uvek privlacilo.
Одговори

Пореклом из Јабланице, живи у Шаиновцима. О идентитету ћемо кад дође време.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Самарџићу, да ли си читао "Хитлеров нови антипоредак - Други светски рат у Југославији" од Стевана К. Павловића? Ако јеси, шта мислиш о тој књизи? Исто питање важи и за остале дискутанте...

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним