Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(15-02-2018, 11:07 AM)Мића Адмирал Пише:  За мајора АМ - књига је написана и предата, чека се објављивање.

Одлично! Ко је издавач?

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

Немања Девић,ја би реко.
Одговори

Хвала на информацији!

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(15-02-2018, 12:51 AM)EXREZISER Пише:  Sta bi sa memoarima Keserove cerke cini mi se?Privatnom inicijativom objavljena knjiga.Da li ce je Pogledi stampati i uciniti dostupnijom?
На жалост, не. Ево писао сам о тој књизи:
http://www.pogledi.rs/memoari-keserove-cerke/

Иначе и Дангићева ћерка је написала добру књигу, и објавила, надам се да ћу је ускоро видети.
Одговори

Јави како доћи до књиге Дангићеве ћерке.
Одговори

(15-02-2018, 09:12 PM)Петар Пише:  Јави како доћи до књиге Дангићеве ћерке.
ок.
Одговори

Да ли знаш који је преживели, командант четничког корпуса оставио, тестаментом 99.000 долара, СПЦ-и ?
Одговори

(16-02-2018, 05:43 PM)Мића Адмирал Пише:  Да ли знаш који је преживели, командант четничког корпуса оставио, тестаментом 99.000 долара, СПЦ-и ?

Миладиновић или Милошевић?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(16-02-2018, 06:10 PM)Перун Пише:  
(16-02-2018, 05:43 PM)Мића Адмирал Пише:  Да ли знаш који је преживели, командант четничког корпуса оставио, тестаментом 99.000 долара, СПЦ-и ?

Миладиновић или Милошевић?
У питању је "твој" командант.
Одговори

Претпоставњам да је неко ко се докопао емиграције.

Митић?

Данас сам се пријатно изненадио. Први пут да причам са човеком, са територије некадашњег Златиборског корпуса, да тврди и износи чињенице да Кондор није био комуниста. Шта ти је четничка пропаганда. Smile

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(16-02-2018, 06:16 PM)Перун Пише:  Претпоставњам да је неко ко се докопао емиграције.

Митић?
Митић.
Одговори

(16-02-2018, 06:19 PM)Мића Адмирал Пише:  
(16-02-2018, 06:16 PM)Перун Пише:  Претпоставњам да је неко ко се докопао емиграције.

Митић?
Митић.

Његов корпус бројао је људи као једна слабија бригада.

Крајње мистериозна личност.

Одговори

(16-02-2018, 06:43 PM)Перун Пише:  
(16-02-2018, 06:19 PM)Мића Адмирал Пише:  

Митић?
Митић.

Његов корпус бројао је људи као једна слабија бригада.

Крајње мистериозна личност.
Тако је васпитаван. Син Солунца, гардијски официр-обавештајац...у емиграцији : радан,скроман,штедљив...
Пор.Јакша Ђелевић га је описао : Незаборавна личност и дух, оличење националне дисциплине и свести да служи свом народу.
Своју архиву је пренео преко границе и завештао библиотеци у Грацу. Ко зна шта је с тим, она би свакако пуно одговорила.
Одговори

Да ли се зна нешто о Дражиној муштикли са слике?Од кога је добио,итд.Изгледа феноменално.
[Слика: Cicin-lula-kompas-pistolj-i-mapa-copy.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 19 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним