Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(22-05-2015, 11:01 AM)Николај Пише:  Не мислим него знам да си ово за виски измислио, то је већ својствено вама комунистима, а за ово друго - анализираш нечије предлоге за играни филм као да је реч о научном раду. Толико глуп није био ни Партизан.
Ko je glup vidi se po tome koga zastupas!
Jel vidis da covek i dalje ne odustaje od toga da su komunisti nazdravljali kada je poceo napad na cetnike?

(22-05-2015, 11:41 AM)Сипуљац Пише:  И нека нам каже зашто нису пили воду из славине него су је захватали из малог бунара у купатилу.
Pa, i takvi su bili lepsi od ovih vasih sa "gej-parade" na Ravnoj gori!
Одговори

(22-05-2015, 11:33 AM)Николај Пише:  
(22-05-2015, 11:06 AM)Vlad Alekš Пише:  Pričao mi je drugar koji živi u beogradskoj opštini Vračar da su se ovi tvoji iz 6. ličke njegovom dedi uselili u kuću odmah nakon što su tog istog dedu oslobodili od Nemaca. Veli on, pokušavali ste da isključujete električne svetiljke tako što ste u njih duvali. I veli dalje, da to nije ništa, totalno ste im upropastili kupatilo cepajući pločice. Ja ga pitam što ste cepali pločice u kupatilu, kaže on da se koze ne bi klizale. Ništa mi nije jasno. Hajde ti meni lepo objasni što ste duvali u sijalice i što ste cepali pločice?

Можеш да се кладиш да је неки од тих чобана касније био функционер ФНРЈ-СФРЈ.

Čitao sam kod Bogdana Tirnanića da su se kod komunista tokom vremena iskristalisale dve frakcije - jagnjeća i praseća. Meni nije jasno odakle sad koze i da li to znači da je postojala i treća frakcija - jareća? Meni tek sad ništa nije jasno i tek sad vidim da nemam pojma o našoj istoriji. Jebo miša svoga, ti komunisti bili kao ovi američki republikanci, silne neke frakcije, samo im još falili libertarijanci i Ron Pol.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

A zamisli tek frakcije cetnika. Frakcije silovatelja, frakcije koljaca, frakcije gibanicara, frakcije onih koji smrde, frakcije onih koji prde., frakcije specijalizovane za klanje muslimana, frakcije koje kolju samo Srbe, frakcije koje se loze na Kalabicevu bradu, frakcije koje vise pale u krevetu intelektualni tipovi sa nacorima poput Draze itd.

Sto mi je skinut link slike onog lepotana sa nozem u zubima?
Jel to koljacka demokratija ili sta li je?
Одговори

(22-05-2015, 11:06 AM)Vlad Alekš Пише:  Pričao mi je drugar koji živi u beogradskoj opštini Vračar da su se ovi tvoji iz 6. ličke njegovom dedi uselili u kuću odmah nakon što su tog istog dedu oslobodili od Nemaca. Veli on, pokušavali ste da isključujete električne svetiljke tako što ste u njih duvali. I veli dalje, da to nije ništa, totalno ste im upropastili kupatilo cepajući pločice. Ja ga pitam što ste cepali pločice u kupatilu, kaže on da se koze ne bi klizale. Ništa mi nije jasno. Hajde ti meni lepo objasni što ste duvali u sijalice i što ste cepali pločice?
У мојој улици, комунисти пикирали кућу, додуше станаре нису избацили, оставили су им једну собицу и вешерај. Знам људе одлично, моји их знали још од пре рата. Е, тај комесар што је упао, он је кувао супу у бидеу. Додуше, не знам да ли је тај из 6.личке
Одговори

Сад се сетих и ја једне приче из села одакле сам родом. Кад су били "избори" за скупштину новембра 1945. године, комунисти једва наговоре једног старца да "гласа" на њиховим изборима. Човек је био непокретан, али они се понуде да га носе на леђима. Пошто више није имао ниједан изговор, морао је да пође.
И тако док га један од њих носи на леђима, уз пут их сретне неки мештанин, и пита овог старог што се тако снуждио. Овај му каже: "Некад сам пре рата, јахао коње вране, а сад морам да јашем комунисте."
"Бацај га на земљу одмах" - поче да виче један од ових.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Другар ти сере, да простиш. Ка и деда му. Да не бијаше оног Личанина мога би му деда дувати међу гузове да освјетли плочице у купатилу да не би оста гладан супе из бидеја.

И пази то, одма се увалили? Кад су се стигли одма увалити и успут довести козе - експрес из Лике, специјална наруџба поштама Србије, ако је 6. Личка кроз неколко неђеља реорганизована из темеља и кренила на Сремски фронт? Мада, ако је то било кад су се вратили, а то је било готово годину дана посље, кад је дивизија преко 90 % била попуњена Србијанцима. А опет, како Србијанци, као господа нијесу знали за електричне свјетиљке?Rolleyes

И даље, шта то говори о Србима као народу, колко су колективно тупави и заостали, ако је најумнији Србин свију времена, био Личанин??ШокШок

И на крају, постоје далеко јачи аргументи да се њему одговори, него дувања у свјетиљке и гузице.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

(22-05-2015, 01:32 PM)мунгос Пише:  

Другар ти сере, да простиш. Ка и деда му. Да не бијаше оног Личанина мога би му деда дувати међу гузове да освјетли плочице у купатилу да не би оста гладан супе из бидеја.

И пази то, одма се увалили? Кад су се стигли одма увалити и успут довести козе - експрес из Лике, специјална наруџба поштама Србије, ако је 6. Личка кроз неколко неђеља реорганизована из темеља и кренила на Сремски фронт? Мада, ако је то било кад су се вратили, а то је било готово годину дана посље, кад је дивизија преко 90 % била попуњена Србијанцима. А опет, како Србијанци, као господа нијесу знали за електричне свјетиљке?Rolleyes

И даље, шта то говори о Србима као народу, колко су колективно тупави и заостали, ако је најумнији Србин свију времена, био Личанин??ШокШок

Daću ti kontakt broj tog mog drugara, možete da se čujete, pa možeš da ga tužiš za klevetu.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

''Шеста личка'', отвори посебну тему, гушиш ову.
Одговори

(22-05-2015, 10:28 AM)6.lickadivizija Пише:  Ispravno je i "jel". To sam skoro slusao jednog filologa. Objasnjavao je podrobno zasto moze "jel", a ne moze "dal".

Реци том филологу да обрише дупе са својом дипломом ако је то рекао . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(22-05-2015, 01:32 PM)мунгос Пише:  И на крају, постоје далеко јачи аргументи да се њему одговори, него дувања у свјетиљке и гузице.

Па одговори му ти, пошто си му земљак, немој нама да солиш памет да не помислимо да си недај Боже на његовој страни Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Није овај из Лике, само воли јединице "Хрватске ослободилачке војске."

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Samardzicu, sto mi obrisaste post gde Vas pitam o razlozima Vasih patoloskih lazi?
Одговори

Шеста фашистичка,
гдје си, болан? Нема те нешто!?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(22-05-2015, 01:36 PM)Vlad Alekš Пише:  Daću ti kontakt broj tog mog drugara, možete da se čujete, pa možeš da ga tužiš za klevetu.

Тужићу га за глупост.

(22-05-2015, 05:14 PM)Громовник Пише:  Па одговори му ти, пошто си му земљак, немој нама да солиш памет да не помислимо да си недај Боже на његовој страни Smile

Земљак си му ти, а не ја. Колко сам разумио њему је ђед био у 6. Личкој задњу годину рата, кад је ова попуњена Србијанцима, и кад у њој си једва мога наћи Личана и за сјеме.
Дакле, он је Србијанац. А "сољење памети", тј. тачније, је скроз ван памети, њему на нос набијати то да су Личани тобоже глупи и назадни, дивљаци који не знају ни за свјетло, а са којима он опет нема никакве везе. Све и да је то тако - а није! - он са тијем нема никакве везе.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 14 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним