Милославе, има ли шансе да се специјално издање Погледа - 150.000 НЕЗНАНИХ ГРОБОВА, о жртвама комунистичког терора, укоричи у књигу и пусти у продају?
Сматрам да је то веома значајно! Још чувам то издање Погледа и интересује ме да ли је један од сарадника на том издању онај Веран Матић, који ће касније, данас бити у B92?
Поруке: 423
Теме: 0
Придружен: Jan 2014
Углед:
22
Интересује ме судбина Славољуба Врањешевића, након пресуде комунистичког суда, где је осуђен на 20 година.
Такође, да ли су Вам познати разлози Мољевићеве оставке на место Дражиног састанка марта 1945. год.
Поруке: 2,386
Теме: 43
Углед:
202
Да ли је истина да је општина Книн 1944. имала преко 10 000 партизана (од тога 4000 жена), највише од свих општина у Југославији? И какав је био ту национални састав? Ово сам прочитао на неком усташком сајту.
Поруке: 423
Теме: 0
Углед:
22
Пре пар дана на фејсбуку сам негде видео да је постављен видео ђенерал Михаиловић у Босни 1944. У опису је писало да је реч о кратком видео-снимку, али нисам одгледао. Да ли неко зна нешто о томе?
Поруке: 17,496
Теме: 646
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,056
Већ ради пиратерија нашег документарца...
Није Босна, Прањани су у питању.
Поруке: 126
Теме: 1
Придружен: Dec 2013
Углед:
9
Милославе да ли си у својим истраживањима, поготово у припреми књиге о Рачићу, наишао на име Богољуб Вуковић?
Сећам се из прича старијих људи да су га помињали, на жалост не по добру. Ради се о подручју Цера, Јадра и Рађевине.
Душан Трбојевић га не помиње у својој књизи, тако да претпостављам да је можда био Пећанчев или ко зна чији.
Нисам био у могућности да гледам емисију "Питања и одговори" у којој сте гостовали, да ли ћете је Ви или неко други ускоро ставити на Јутјуб?
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Милославе јели имате линк за ТВ интервју што сте одржалих са том новинар ко је пре радио за Борбе или Време......мислим првих пут те чујем у том интервју од Четници као специјалци у пре ратном Војске Краљевине?