Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Koji Nedeljković? Na koga mislite tačno?
Одговори

Не тај, тај ми је познат него други омладина гарде је била организатор то знам а остало као што сам већ рекао не сећам се јер сам на брзину прочитао па нисам ни запамтио.Може бити да није Калабић говорио.
Одговори

Одговори

Управо сам погледао емисију.Ко је уопште овај комуњара? Вади некакве фотографије,упада у реч,нимало није демократски образован.Мисли да је народски речено ухватио Бога за ону ствар.Шта ће бити ако ми њему показујемо фотографије? Одмах ће рећи да је неки фалсификат,као што је рекао за вас да сте све фалсификовали,а били сте у оној немачкој народној библиотеци и узимали податке из оригиналних списа...Што се тиче Искре и Давора.Он је частан човек,шта више,више њега поштујем него радикале,јер пази ти то,Дража да добије свој мост,баш када су избори...Онај комуњара сигурно посећује Погледе и чита све ово,тако да му поручујем да се спреми за одлужење у неком од затвора у Србији када дође наше време,ако до тада не рикне.
Одговори

(27-05-2018, 09:27 PM)Mitic Пише:  

Ти рече да нећеш више учествовати у оваквим емисијама?
Одговори

Рекох, ал ето... да се подсетим.
Дал треба или не треба, шта мислиш?
Одговори

Моје мишљење је да никако не треба да учествујеш у емисијама у којима се пропагира титоизам. Дакле, у полемичким, са више учесника, треба да будеш, али титоизам је црвена линија. Национална интелигенција мора да има одговорност према јавној речи и према свом народу, па чак и онда кад тај исти народ има супротно мишљење и жели циркус. Јер, свака озбиљна полемика у којима учествују титоисти, на крају се претвори у циркус.
Пример је вечерашња Ћирилица где се водила врло разложна расправа о стварању заједничке државе Јужних Словена. Професор Димић је дао низ изузетно важних опаски, а ми који о томе нешто знамо јасно смо уочавали на које се књиге и историчаре позивао. Све је то било одлично док није почела прича о распаду Брозове Југославије где је почело хвалисање Броза, зато што су послератни историчари, па чак и они који важе за " објективне", користили комунисте као изворну грађу. Тачно се осетило како квалитет излагања рапидно пада.
Сличан случај је ономадашње писмо Емира Кустурице које је упутио покојном професору Милораду Екмечићу. Изванредан је први део, чак половина текста, док није почело тумачење брозовштине и Драже, где цео текст пада испод просека, зато што је препун флоскула које су у српску културу накалемили титоисти.
То је мој одговор, али одлука је твоја.
Одговори

Odgledah. Baš mučna emisija. Loš izbor gostiju, voditelj iritantan, kao i onaj titov pionir i gospođica iz Srs. Nastup onog iz Iskre neutralan.
Miloslave, vaš nastup je jedan od slabijih koje sam gledao. Možda zbog koncepcije emisije i onog fanatika
komuniste. Klonite se ovakvih cirkusa. Ovo je za one koji su dobri u estradnim nastupima, Šešelj fazon. Nije to za gospodu.
Одговори

Одгледах и ја емисију,Милославе по мени твој наступ је коректан .Тактика наступа ти је требала бити попут гостовања у КЛОТ ФРКЕТ емисији на БКТВ чини ми се Кидањекада си малим замкама растурио ВУЛИНА и ДИМИТРИЈЕВИЋА.
А што се тиче Крсмановића то је познати комунистички писац ,гледао сам га у једној емисији где је о титу говорио са таквом љубављу да га је ословљавао са ,,предсеник тиле,,.Све у свему најачи утисак си оставио ти ,затим господин љотићевац,млада радикалка и на крају комунац који изгледа верује да је тито још жив.
У некој од наредних емисија где будеш учествовао употреби упоређивње ЧИЧЕ и тита (живот,школовање,каријера,одликовања,командовање у рату,однос према потчињенима итд.)Баја
Поготово трик питања како је тито - маршал Сирома' без дана војне школе,како је тако велики војсковођа провео цео други св.рат у борби са немцима а није добио ни једно одликовање од савезника тј.совјета ,очигледно је био одличан цинкарош чим је тако напредовао у кпј итд ,итд .
Одговори

(29-05-2018, 12:38 AM)Chicot Пише:  Odgledah. Baš mučna emisija. Loš izbor gostiju, voditelj iritantan, kao i onaj titov pionir i gospođica iz Srs. Nastup onog iz Iskre neutralan.
Miloslave, vaš nastup je jedan od slabijih koje sam gledao. Možda zbog koncepcije emisije i onog fanatika
komuniste. Klonite se ovakvih cirkusa. Ovo je za one koji su dobri u estradnim nastupima, Šešelj fazon. Nije to za gospodu.

Dugo sam na pogledima i jako zainteresovan za ovu temu, mada se nisam ukljucivao u diskusije do sada... Slazem se u potpunosti sa ovim citatom , na zalost jedan od slabijih vasih nastupa, pogotovo pred kraj emisije... Po mom misljenju , lakse je u emisijama sa manje gostiju ili na nekoj malo ozbiljnijoj televiziji , ili primera radi balkan info, tako da vam predlazem da se drzite takvih stvari.
Одговори

Самарџићу, задивио си ме својом културом и манирима у овој емисији, само мислим да си требао оштрије с обзиром са каквим доратом си гостовао

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Што се каже, изнели сте различита мишљења. Smile
Хвала свима на томе.
Одговори

Да ли ми неко може рећи шта је представљала ова ознака у ЈВуО? Носила се на левом рукаву, између лакта и рамена.

[Слика: Untitled.png]

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Три питања брату Милославу
Како да нађем текст о храму свете мајке Ангелине у Америци, текст о човеку који није хтео да прихвати текст писан латиницом осим ваљаног образложења и о четнику у емиграцији који је сачувао пиштољ чини ми се и новчаник заплењен у рату од Немца.Ти текстови би ми требали.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним