cilj VRS je bio stvaranje Republike Srpske bez Hrvata i Muslimana i kad to dozvoli trenutak pripajanje Srbiji
А шта ћемо са Одредом Меша Селимовић која ја била у саставу ВРС?
Поруке: 4,362
Теме: 54
Придружен: Jul 2013
Углед:
627
(15-04-2016, 09:05 PM)Војска Републике Српске Пише: dakle pravimo se l... a ti iz Srbije bolje znas od Srba iz RS sta su zeljeli i za sta su se borili
ovo si ti postavio:
Дакле да закључимо - не можеш да докажеш да је циљ ВРС или циљ стварања РС или чега већ био то што тврдиш, већ се све своди на твоја произвољна тумачења. Добро, сад су ствари много јасније.
ПС.
На овом форуму су мало зајебани играчи, то сви који дођу са овим или оним намерама, пре или касније схвате...
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
u hrvatskoj vojsci je bilo Srba, pa to ne znaci da oni nisu sproveli etnicko ciscenje 1995. u RSK
Где у хрватској војсци и колико их је било?
Углед:
627
(15-04-2016, 09:16 PM)Војска Републике Српске Пише: ime Republika Srpska sve govori
Поготово од човека који пише латиницом.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
to znaju svi Krajiski Srbi,a hrvati kazu da je broj Srba na njihovoj strani bio 10-20 000
Па и хрвати су Срби зар не?
zvanicno pismo Republike Srbije jednako cirilici
Тако пише у Уставу Републике Србије?
bili ! kukolj treba odvojiti od zita
То значи да су и ових 10-20.000 били.И они су бивши Срби.
Углед:
627
(15-04-2016, 09:36 PM)Војска Републике Српске Пише: (15-04-2016, 09:29 PM)Николај Пише: (15-04-2016, 09:16 PM)Војска Републике Српске Пише: ime Republika Srpska sve govori
Поготово од човека који пише латиницом.
zvanicno pismo Republike Srbije jednako cirilici
Члан 10. Устава Србије
У Републици Србији у службеној употреби су српски језик и ћириличко писмо.