Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

(30-03-2017, 07:45 PM)Павле Пише:  Војска и полиција не смеју на Космет због резолуције 1244.

Економију је немогуће решити док смо блиско повезани са ЕУ. Они никада неће дати да имамо паре, неће нам дати да дишемо. Зеленашиће нас док не поцркамо. Удараће нам камте, држати нас на ланцу. Своје фирме ће да отварау овде где им Србин ради за 200е. Нема јаке економије док смо под патронатом ЕУ.

Не занимамо НАТО а све живе споразуме смо потписали. У горој смо позицији него да смо чланица.

Па то су им управо омогућили Срби, за лепу провизију, наравно Вучић предњачи са својим условима за стране инвеститоре. Брате мој, нису овде дошли амерички маринци ко у Багдад што су дошли па однели све. Не ! Одавде су паре износили Срби, лоповисали су Срби,приватизације су обављали Срби. Овде држава направи банку крајем прошлог века која ће да опљачка сопствени народ, па онда дозволи неком Карићу, Мишковићу да покраду све што могу и постану предузетничка елита и тако док нас наши краду ми кукамо на странце.
Одговори

(30-03-2017, 07:28 PM)Павле Пише:  Мени су три кључна питања Космет, НАТО и ЕУ.

Ја мислим да су незапосленост, низак стандард и бела куга далеко кључнији проблеми.

Брине Србин за Космет, а ускоро га ни у ужој србији неће бити Rolleyes

(30-03-2017, 07:28 PM)Павле Пише:  Не бих никада гласао за некога ко каже да је Косово независно, де факто, како год.
Тај би ми ишао пред судију за кршење уставног поретка.

Значи и теби је битније шта ко прича, од тога шта ко ради Smile

(30-03-2017, 07:28 PM)Павле Пише:  Свако ко жели може земљу опоравити економски, политичари знају то све.

Не бих се баш сложио.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Не кажем ја да остали проблеми нису битни. Али да се мало људи и интересује за њих и нису пресудни за глас. Како се може повећати стандард и опоравити економија у робији какву ми служимо ЕУ. Нико вам у овој земљи неће решавати озбиљно питање ниског стандарда, незапослености, беле куге, одлива мозгова док не реши ова три питања. Уско су повезана.
Политичаре вазда слушаш, па на основу тога решаваш да му даш глас или не. Они ту серу о неком стандарду, ја знам да свако ко ме води у ЕУ неће да ми донесе стандард, напротив, рекетираће ме још 50 година.

@ Громовник
Не замлаћуј ме леба ти Smile
Ја се ту раскокодачем а ти ми после две поруке кажеш "Ти си клинац, пали" Smile
Одговори

[Слика: IMG_1466.jpg]

[Слика: IMG_1469.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(30-03-2017, 09:11 PM)Павле Пише:  Како се може повећати стандард и опоравити економија у робији какву ми служимо ЕУ.

Служимо ЕУ зато што немамо домаћу привреду.

Опоравак дакле иде здравом домаћом привредом и тржишном конкуренцијом, коју на жалост ни једна власт не жели да развије.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Како да је имамо кад нам они одређују шта да увозимо, извозимо, колико, по којим ценама. Уваљују нам и ствари које нам не требају, увозимо месо и храну пуну ГМО отрова из ЕУ. Како би било који политичар опоравио економију кад ти они кажу "Уведи сад санкције овоме, сад ономе, јер ми тако кажемо".

Сматрате да има смисла трудити се око уласка у ЕУ?
Све смо дали, не назире се улазак. Кључно ми је питање ЕУ јер не желим да било ко прави више било какве уступке за улазак у ЕУ. Европа је 1999 изабрала неписмено нарко племе а не народ Св. Саве, Тесле, Миланковића, Пупина. Зашто би нас сад хтели?
Одговори

(30-03-2017, 11:27 PM)Павле Пише:  Како да је имамо кад нам они одређују шта да увозимо, извозимо, колико, по којим ценама. Уваљују нам и ствари које нам не требају, увозимо месо и храну пуну ГМО отрова из ЕУ. Како би било који политичар опоравио економију кад ти они кажу "Уведи сад санкције овоме, сад ономе, јер ми тако кажемо".

Сматрате да има смисла трудити се око уласка у ЕУ?
Све смо дали, не назире се улазак. Кључно ми је питање ЕУ јер не желим да било ко прави више било какве уступке за улазак у ЕУ. Европа је 1999 изабрала неписмено нарко племе а не народ Св. Саве, Тесле, Миланковића, Пупина. Зашто би нас сад хтели?

Павле, извини али ја мислим да ниси у праву. као да ми све радимо под принудом а није баш тако, све то што набрајаш раде српске лопине и тајкуни,али ајде да их аболирамо и да окривимо неке странце. И тако ће да се настави и онда ће Србија ускоро да буде земља без Срба.

И коме смо ми то увели санкције ?

Србији је потребно реално сагледавање чињеница а не самоуништавање у коме ми шатро пркосимо неком позивајући се на Русију а те исте Русе боли к*рац за нас и они дошли да краду овде, јебаше нас за јужни ток, узеше НИС за мале паре , њихов председник сврати код нас онако узгред да мало убије време да не порани много код Берлусконија на журку.

Руси су војна сила али њихов народ живи бедно !

Ако је Шешељ руски представник у нашој политици онда јебо ја ту Русију такву. И да, да не заборавим, ти исти су одјебали Милошевића из свог војног савеза и из свих могућих комбинација.
Одговори

Samo Vucic Samo Jako.
https://www.youtube.com/watch?v=A8KQPeezlrQ

Da dodam jedva cekam da se zavrse izbori da Vucic pobedi u prvom krugu i da vise ne slusam nikog i nista, sad ce te da me napadnete ali pre toga razmislite ne znate nikog ko glasa za njega a on ima 2 miliona glasova??? Da li je vama nesto jasno? Da li mozda ti vasi prijatelji sto vas okruzuju mozda su oni Botovi?
Kad ce te da shvatite da se sudbina nase zemlje kroji tamo daleko?
Ovako lepo Vucic dozivotno ako je poslusan pustite nas da radimo i da prezivimo, kome nevalja neka prestane da kuka nek uzme da stvar u svoje ruke, pali druze preko pa crnci. Sta ja sam budala sto radim a ostali moji drugari kukaju te ovo te ono te nije to posao za mene te malo mi para, pa druze i meni se ne svidja da me karaju za male pare ali bolje da radim nego da jedem govna i sedim kuci i budem besan na sve.

Evo kazete nema posla treba vam kvalifikacija evo http://www.workabroad.rs/h2b-program-aljaska/ pa pokreni dupe.

Mi smo jedan lenj narod samo bre seremo, i gledamo u tudje dvoriste, pa juce odvedem klinca na trening njih 14 na fudbalu???? ALO BREEEE ljudi pa nas je ganjalo loptu po 40tak pa kad ozednis cekas red na cesmi po 10 minuta. Deca su nam u kurcu narod prezivljava ali ja opet ne krivim Vucica vec krivim tebe kao pojedinca a zasto??? Evo zasto okreni se svojoj porodici i prijateljima postani BOT puca mi kurac ali se pokreni pa mozda i uspes da proguras neku ideju da uredis sebi zivot.

Evo ja nisam clan ni jedne partije, nudili su mi svasta nije moj fazon, ali sa svima sam dobar ,ko meni i mojima zeli dobro, izgurao sam dve price na lokalnom nivou i to sam tim istim Botovima, izgurao sam pricu da zaposle samohranu majku da naprave tri igralista u mom mestu, da posalju uvece patrolu samo da napravi krug drugacije je odmah u kraju.

Mislim da model po kome treba da funkcionise nase drustvo je model Sapiceveg Novog Beograda. Coveka ocima ne mogu da vidim ali je napravio pravi bum na NBGD i to se primeti na svakom koraku.
Sada i ja serem ne mogu da znam kako je u nekim drugim mestima i znam da Srbija nije samo Beograd, i meni se gadi Beogradizacija ali ti brate ako citas ovo ti moras da se pokrenes, tvoj zivot je u tvojim rukama, kada je tesko imas ljude koji su tu samo ujedinjeni sa postovanjem u porodicne vrednosti mozemo uspeti.
Одговори

Видите Русију свуда. Нико је није ни поменуо сада.
Јел то нека фобија? Smile Као да сам на форуму Ненада Чанка. Smile (глупо је расправљати се око тога)

Политичари су само продужена рука. Колико су потрошни и небитни види се по њиховим судбинама. Од Ђинђића, преко Живковића, Тадића, Ђелића, итд. Одради своје, седи и смрди. Или буди леш као Зоран. Њима је свеједно. Политичари су ту јер неко мора. Наравно да су криви, не говорим ја да нису али по чијем налогу раде и ко има МНОГО већи профит од тога да нас држи у блату у то немам сумње. Лопине и тајкуне ту неко држи.

Нисам рекао да смо увели санкције. Него "сутра" као уђемо у ЕУ. Ти, Громовник и ја водимо државу. Кренемо да је опорављамо и дођу они и забране нам да увозимо из Турске, да извозимо, забране нам све јер они дрве неку политику са којом ми немамо ни везе. И неко ме убеђује да ће уласком у ЕУ да покрене привреду?

Ал не могу да не кажем да је окривљивање Русије за крах Јужног тока у најмању руку глупо. Зна се ко је и одакле стопирао тај пројекат. Зна се, као и за ову тему. Зна се ко је наредио, а ко је продужена рука бугарска. Стварно ја не верујем шта читам овде по питању Русије. Не зна се који анти-руски аргумент је бољи од ког.
Одговори

(31-03-2017, 12:22 AM)Павле Пише:  Видите Русију свуда. Нико је није ни поменуо сада.
Јел то нека фобија? Smile Као да сам на форуму Ненада Чанка. Smile (глупо је расправљати се око тога)

Политичари су само продужена рука. Колико су потрошни и небитни види се по њиховим судбинама. Од Ђинђића, преко Живковића, Тадића, Ђелића, итд. Одради своје, седи и смрди. Или буди леш као Зоран. Њима је свеједно. Политичари су ту јер неко мора. Наравно да су криви, не говорим ја да нису али по чијем налогу раде и ко има МНОГО већи профит од тога да нас држи у блату у то немам сумње. Лопине и тајкуне ту неко држи.

Нисам рекао да смо увели санкције. Него "сутра" као уђемо у ЕУ. Ти, Громовник и ја водимо државу. Кренемо да је опорављамо и дођу они и забране нам да увозимо из Турске, да извозимо, забране нам све јер они дрве неку политику са којом ми немамо ни везе. И неко ме убеђује да ће уласком у ЕУ да покрене привреду?

Види Павле и ја некад имам утисак да сам на форуму коминтерне па јеби га сад,шта да се ради. Smile Немам ја буразеру никакву фобију од Руса, само су то гори лажови него ови наши . Код њих министар војни стави себи пар милијарди у џеп и ником ништа. Значи гори су него ови овдашњи комунисти. Сви смо ми овде на форуму због нашег славног команданта и његове славне војске, то је оно што нас спаја, изузев оног АНТИЈУГОСЛОВЕНА. Њега је неко преварио да је Милослав из Субнора па се мало зајебао у поставци, никако да скапира откуд толико четника овде. Кез

Нема везе што се не слажемо, битно је да размењујемо мишљења, није ни код Драже у штабу било 50 истомишљеника кад је политика у питању. Неко радикал, неко земљорадник, неко демократа а било је и оних...

Што се тиче тога да Громовник и ја преузмемо државу а ти ту да будеш као млада саветничка нада, да не кажем ко нов Вук Јеремић,могу да констатујемо да ти је предлог одличан. Значи Краљ на челу државе нас тројица одмах испод. Бољи предлог нисам чуо скорије, добро је да се неко сетио. Кез Мислим да би многима било боље,а нама са форума би сигурно.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Шта би ово, ја мало на шалу а ти у одбрану мајке Русије....није лепо.

Испадаш из комбинације за преузимање власти, сами ћемо Громовник и ја, не треба нам саветник.
Одговори

Избаци ме човек из сопствене идеје! Кез
Нек и испадам кад си ми доделио (да не кажем увалио) овог хомосексуалца, Тадићевог дечка Smile
Какав црни Јеремић.
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(31-03-2017, 12:15 AM)treca smena Пише:  pa pokreni dupe.

Ја баш сад хтео ал затворено за ову сезону. Јбг, следеће године.
Одговори

Кизо, шта се то дешава са твојим лидером? Баја

[Слика: IMG_1475.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним