Samo Vucic Samo Jako.
https://www.youtube.com/watch?v=A8KQPeezlrQ
Da dodam jedva cekam da se zavrse izbori da Vucic pobedi u prvom krugu i da vise ne slusam nikog i nista, sad ce te da me napadnete ali pre toga razmislite ne znate nikog ko glasa za njega a on ima 2 miliona glasova??? Da li je vama nesto jasno? Da li mozda ti vasi prijatelji sto vas okruzuju mozda su oni Botovi?
Kad ce te da shvatite da se sudbina nase zemlje kroji tamo daleko?
Ovako lepo Vucic dozivotno ako je poslusan pustite nas da radimo i da prezivimo, kome nevalja neka prestane da kuka nek uzme da stvar u svoje ruke, pali druze preko pa crnci. Sta ja sam budala sto radim a ostali moji drugari kukaju te ovo te ono te nije to posao za mene te malo mi para, pa druze i meni se ne svidja da me karaju za male pare ali bolje da radim nego da jedem govna i sedim kuci i budem besan na sve.
Evo kazete nema posla treba vam kvalifikacija evo
http://www.workabroad.rs/h2b-program-aljaska/ pa pokreni dupe.
Mi smo jedan lenj narod samo bre seremo, i gledamo u tudje dvoriste, pa juce odvedem klinca na trening njih 14 na fudbalu???? ALO BREEEE ljudi pa nas je ganjalo loptu po 40tak pa kad ozednis cekas red na cesmi po 10 minuta. Deca su nam u kurcu narod prezivljava ali ja opet ne krivim Vucica vec krivim tebe kao pojedinca a zasto??? Evo zasto okreni se svojoj porodici i prijateljima postani BOT puca mi kurac ali se pokreni pa mozda i uspes da proguras neku ideju da uredis sebi zivot.
Evo ja nisam clan ni jedne partije, nudili su mi svasta nije moj fazon, ali sa svima sam dobar ,ko meni i mojima zeli dobro, izgurao sam dve price na lokalnom nivou i to sam tim istim Botovima, izgurao sam pricu da zaposle samohranu majku da naprave tri igralista u mom mestu, da posalju uvece patrolu samo da napravi krug drugacije je odmah u kraju.
Mislim da model po kome treba da funkcionise nase drustvo je model Sapiceveg Novog Beograda. Coveka ocima ne mogu da vidim ali je napravio pravi bum na NBGD i to se primeti na svakom koraku.
Sada i ja serem ne mogu da znam kako je u nekim drugim mestima i znam da Srbija nije samo Beograd, i meni se gadi Beogradizacija ali ti brate ako citas ovo ti moras da se pokrenes, tvoj zivot je u tvojim rukama, kada je tesko imas ljude koji su tu samo ujedinjeni sa postovanjem u porodicne vrednosti mozemo uspeti.