Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГОСПОДО ОД ДАНАС ХОДАЈТЕ НА ПРСТИМА!!!

(19-08-2018, 12:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Тад је Киза Весељак скочио на нас исто као и овај пут, вели "како ти смеш да критикујеш Гос'н Самарџића, ОН ЈЕ БИ ПРИВОЂЕН!

ПА ШТА АКО ЈЕ БИО ПРИВОЂЕН, ЗА НАШЕ СХВАТАЊЕ ЈУНАШТВА ЈУНАК НИЈЕ ОНАЈ КОЈИ ЈЕ БИО ПРИВОЂЕН НО ОНАЈ КОЈИ ЈЕ ПРИВОЂЕЊЕ ИЗБЕГАО, ТЈ. ОНАЈ КО ЈЕ КАДАР СТИЋИ И

У Т Е Ћ И

И НА СТРАШНОМ МЈЕСТУ ПОСТОЈАТИ!

Просветару,није Самарџић једини који је привођен али ти си једини овде који се јуначи у празно. Да је тебе државна безбедност позвала само на информативни разговор, и то телефоном не да те стартују на улици, ти би се усрао у гаће!

А баш да видим како би то избегао стотине привођења.

Тачно се види да ниси био овде у најтежа времена и да не знаш јадан о чему приповедаш.

Ти си се човече одродио и од Србије и од Балкана и од Медитерана . Седи тамо где си и не тупи више,претера га.
Одговори

Nikada ti nebi uzeo pusku i da krenes da gines za Srbiju ni za Rusiju i da dodje Putin sa sve crnomorskom flotom..
Ti se rata bojiš.. Kakvi bre vojni udari pa ti bre da cujes petardu uplašio bi se..

Sve u svemu poseti psihologa, mnogo u glavi imas fantazija.. Tebi je Bosko nacionalista a covek se udruzio sa svim čelncima Demokratske stranke, Nikola Aleksić će izvršiti vojni udar a čovek zreo za neku staracku ustanovu.
Spominješ neke osobe kao iz crtanog filma..

Pričaš o otmici dece i takoo..

Mnogo fantaziraš, mnogo u glavi imaš bolesno agresivne slike.

Ovde te niti jedan član ovog foruma ne smatra ozbiljno..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2018, 07:48 PM)Mekenzi Пише:  Ti si Jeremija drugo, ostao si vernik SPC...Ovaj nesrećnik iz Kanade....Odrekao se srpske pravoslavne crkve, sad je u nekoj ruskoj crkvi.

Чека', чека' да видимо ко то од дискута на један од највећих Србских Празника виси ође на форуму и контролише ко је бољи Парохијан Србске Цркве уместо да је отишло у Цркву данас, исповедило се, причестило....

Страшно човече...све "верник" мој до мојега, Киза вршачки Румуњешче, овај НАТО-Четник Краљеве Војске без Краља и са значком Недићеве Србије, хермафродит Трифуновић који данас, кад балави Вучић јуриша на Цркву, броји кола пред Патријаршијом и биљежи које су марке....

Бесан

И уопште....ми схватамо да Киза као Румуњешће (по сопственом признању ономанде) пише USTAŠICOM јербо му, каже, Закон дозвољава то мањинско право, ама и Румуни су ваљда неки Православни (иако су се одрекли своје и наше Свете Литургије, језика и писма), па би требало да зна да Православни Хришћанин јесте подједнако Христов и у Руској и у Србској Цркви!

Ми смо наиме, већ више од 30 зима смирени парохијан Руске Цркве, некад Заграничне а сад, слава Богу, соједињене са Московском Патријаршијом, па смо као такав имали од Бога благодат да целивамо Икону Светог Цара Николаја и Свете Царске Породице читавих 20 (и словима двадесет) година пре Владимира Владимировича Путина, јер је Свети Николај прослављен као Православни Светитељ у Руској Заграничној 1980-е године а тек 2000-е у Московској Патријаршији!

Ми смо дакле, без обзира што смо најбезначајнији Парохијан Руске Цркве, стизали да будемо присутнији у ревности и у нашој, много, много више од "верника" попут ове поменуте тројице!

Иначе кад смо ми дошли 'вамо да би био примљен у Србску Цркву ПИСАЛА СЕ ИЗЈАВА ДА НИСИ БИО ЧЛАН ТИТОВСКЕ КОМПАРТИЈЕ!

Међутим!

ПОСЛЕ ЈЕ ТО НАПУШТЕНО А ПРЕ И ПОСЛЕ УБИСТВА КАШИКОВИЋА И ДРУГИХ И ПРЕ ТОГА ЈЕ СВЕ БИЛО ИЗБУШЕНО УДБОМ ПА ЈЕ МОГАО ДА УНИЂЕ КО 'ОЋЕ ТАКО ДА МИ ОДОСМО КОД РУСА ГДЕ ЈЕ ИПАК БИЛО НЕКЕ КОНТРОЛЕ КО ЈЕ КО!

Иначе у Србској Цркви ође комуњаре које су се увукле у Управу СКИДАЛЕ СУ ЧИЧИНУ СЛИКУ И СТАВЉАЛЕ У КОТЛАРНИЦУ СВАКИ ПУТ КАД ЈЕ ШУГО-АМБАСАДОР ДОЛАЗИО ЗБОГ ВИЗА итд!

Међутим!

Кад је амбасадор титића без покрића био постављен уместо неког Муја који је затражио азил у Канади, он је, по казивању нашег Пароха нами, звао истог па га је питао да ли познаје тога и тога.

Наш Свештеник рече да га познаје, каже "то је један наш парохијан"!

-Е па кажите му Оче, рећи ће Слобин амбасадор, да нема потребе да шиље писма у амбасаду ко је 'сово Тита и Партију, нас то више не интересује!

Ето и то је један од разлога што нам је мука више била од тих цинкароша у Србској Цркви!

ТО СЕ ВУКЛО СВЕ ДО ПАДА ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА А ОНДА СУ СЕ УВУКЛИ ЖУТИ И ЖУЋКАСТИ ПА СЕ САД ПЕВАЈУ ТУРСКЕ ПЕСМЕ НА ЗАБАВАМА!

Шта'ш...то смо ми 'ебо ти НАС!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(18-08-2018, 05:00 PM)darkob Пише:  
(17-08-2018, 07:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-08-2018, 06:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(17-08-2018, 05:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јадо кукавни, НАТО-ЧЕТНИЧЕ, Прст_у_ока говори о Војсци КРАЉЕВИНЕ, то јест о Војницима и Официрима КРАЉЕВСКЕ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ У ОТАЏБИНИ, то јест о КЈВуО!

И ја говорим о њима....бла, бла, брља, брља...

Јок!

ТИ СЕ ПОТПИСУЈЕШ СА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) И ГОВОРИШ О БОРЦИМА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) КОЈИНО СУ, ПО ТВОЈИМ РЕЧИМА, "ЈЕЛИ, ПИЛИ И ВЕСЕЛИЛИ СЕ ПО СВАДБАМА И СЛАВАМА" У ВРЕМЕ БРОЗА!

ПРЕДПОСТАВЉАМО ДА СУ ОНАКО ВЕСЕЛИ, ПОНЕКАД И ЗАПЕВАЛИ ОНАЈ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШТО ЈЕ ТВОЈ ТАТА ТАКО РАДО ПЕВАО:

Овај љотан је пукао скроз. Како је кренуо има да се покатоличи и да постане Пољак.

Их бре Трифуновићу, који си ти безбедњак кад не знаш да је твој тата певао пола века пољски Мазурек код Тита мислећи да пева СФР Шугословенску химну!

Јок

То смо ми научили чим смо 'вамо убјежали, код Амброза се то крило!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ček, ček nami tek sad ništa nije jasno...
Zbog udbe ti se odričeš svete srpske dvehiljadite stare srpske pravoslavne crkve..

Takodje nije nam jasno kako u sred hladnog rata gde se SSSR i zapad gledaju preko nisana. Gde svako ko na zapadu se bori protiv SSSR-a momentalno biva likvidiran..

Pa kako to kao koreli antkomunista, prelaziš u sred hladnog rata u crkvu koju kgb i sovjeti drze pod prismotrom i kontrolom...

Mada nam se postavlje pitanje da li si ti prezirao jugoslovenski komunizam a obožavao i podržavao sovjetski komunizam i komuniste.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Себи убраду:

Предајем се...овај чова је Румуњешће креле и унијата који ништа не разуме!

Да преведемо на румуњешће, па каже:

Omul ăsta e un tâmpit român și se unesc!

Јел'сад јасније?

ШЋЕ РУМУЊЕШЋЕ?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: 1rqb11.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-08-2018, 03:58 PM)Mekenzi Пише:  [Слика: 1rqb11.jpg]

ПРИЗНАЈЕМ, НЕ МОГАХ ЖИВЕТИ БЕЗ ТЕБЕ,
НИСАМ ИЗБЕГАО ДА ТИ СЛУЖИМ....ХЛЕБЕ!

Црнчевић Брана, из бољих дана.

Ја...ми одосмо трбухом за крухом а твој тата и мелеони других остадоше да служе суманутим идејама трбатог, фарбаног па колмованог чиве из Сегедина, према коме је Геринг изгледао као витак џентлмен у складној униформи, и његовој банди полуписмених манијака и алкоса!

Шта'ш....

Негооо...да се врнемо ми на тему, па ка'е:

Руска противваздушна одбрана добиа најновије оружије које је базирано на новим принципима физике, изјавио је начелник руске ПВО Генерал Александар Леонов.

Стиже „чувар руског неба“ — обара све што лети!!!

С тим у вези, Смољенска академија ПВО је на форуму „Армија 2018“ представила седам војних система у области радиолокације и електродинамике а, када дође време за то, све ће Цар Владимир да представи јавности као ономанде.

Генерал је навео да ниједна земља нема овакав тип ПВО наоружања, које истовремено покрива циљеве далеког, средњег и малог домета.

ЗАТО ГОСПОДО....КАД ХОДАТЕ НА ПРСТИМА НЕ ДИШИТЕ....ПСТ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Је ли бре ти вуњаро једна, докле ћеш људима да помињеш очеве и мајке ??? Извукао си човеку упис од пре 4 дана само да би се свађао и иживљавао преко тастатуре.Ајде одјеби више са тим твојим примитивним понашањем!
Одговори

Nego kad vec spominješ mater, oca i familiju..
Jesi ti tvoje poveo u Kanadu roditelje, nekog brata, sestru, kuma ili su ti roditelji i svi oni ostali u Šugoslaviji..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Тја....знамо да истина боли ал'шта'ш....

ЈЕДНА ДОБРО УИГРАНА ЕКИПА ОЂЕ СЕ УДРУЖИЛА У "НЕПРИНЦИПИЈЕЛНУ КОАЛИЦИЈУ" ДА СВЕ КОЈИ "НИСУ ОДАВЛЕ" И НИСУ НОСИЛИ ТИТОВКУ НАЗИВА ИЗДАЈНИЦИМА КАО:

"СЛУГО ВЕРМАХТА, ЉОТАЧ...итд"

А ПРИТОМ ЗАБОРАВЉАЈУ ДА СУ ИХ ЊИХОВЕ ТАТЕ И МАМЕ ПРАВИЛИ СЛУЖЕЋИ ОКУПАТОРУ ЈОСИПУ БРОЗУ ПА КАД ЈЕ ЛИПС'О ЗА ЊИМ ПИЖДРИЛИ ГОРКО, НЕУТЕШНО....

Замислите дакле нас, "издајнике, слуге Вермахта итд." како пиждримо за Енглеском Краљицом или за фрау Меркл!

Тешко, зар не?

А ваше тате и маме су пиждриле за Брозом!

Ужас човече....

Пилот

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

PROSVETARU, imamo osećaj neki da boluješ od neke psihičke bolesti, bez zezanja,nesto ima u tebi neki prikriveni bes, neka agresija, neko poremećno dokazivanje kao da te je neko mučio, pa se sada svima svetiš KAKO SI TI OTIŠAO U KANADU A MI SMO OVDE ZLI novosrbi i šugosloveni I NEGATIVCI U FILMU TVOG UMA.

Interesantno da podržavaš isključivo agresivne ljude, to govori da verovatno u njima nesvesno tražiš neku zaštitu, neki autoritet, od autoriteta kojeg nisi voleo i bežao u realnom svetu i vremenu.

Imam osećaj da ti u Kanadu nisi otišao zbog tita, nego zbog nečije mržnje, neko ko ti nanosio emotivnio mozda i telesni bol kome si hteo da se dokažeš da ćeš da uspeš u životu. ONO SAD ĆU I VAMA SVIMA POKAZATI KO SAM JA.

Kakav tvoj Broz on je 40 godina mrtav, od tada smo vodlili 4-5 ratova, promenili 3-4 sistema, 4 imena država imali revoluciju, vandredno stanje, ubistvo premijera, hag, inflaciju, sankcije, izbeglice i svasta nesto ti pričaš o brozu.

DA PONOVIMO PITANJE: DA LI SI TI NEKOG OD RODBINE POVEO U KANADU ILI SI OSTAVIO MAJKU I OCA BRATA I SESTRU, KUMOVE, ROĐAKE DA PIŽDRE U ŠUGOSLAVIJI I DA NOSE TITOVKU!!!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише:  PROSVETARU, imamo osećaj neki da boluješ od neke psihičke bolesti, bez zezanja,nesto ima u tebi neki prikriveni bes, neka agresija, neko poremećno dokazivanje kao da te je neko mučio, pa se sada svima svetiš KAKO SI TI OTIŠAO U KANADU A MI SMO OVDE ZLI novosrbi i šugosloveni I NEGATIVCI U FILMU TVOG UMA.

Ја....твој осећај те не вара АМА ОБРАЋАШ СЕ НА ПОГРЕШНУ АДРЕСУ!

Нема унас "псиићких обољења" нити "прикривеног беса" но ће бити да се та дијагноза пре односи на вас, неколицину ође које ти неовлашћено соједињујеш кроз то твоје "МИ"!

Та "непринципиејелна коалиција" коју ти зовеш "МИ", месецима па и годинама покушава да преузме овај форум и усмери га ка "мејнстриму" Гњилежног Запада по линији ДЕМОНОКРАТИЈА-ЕУРОПСКА УНИЈА-ПЕДЕРИ-ЛЕЗБЕЈКЕ-ЛГТБШКЉ-НАТО, па сваком ко се том унутрашњем ПУЧУ успротиви нађете по неку ману, у нашем случају што "нијесмо одавле" и што бајаги "величамо Љотића, Брку, Краља Александра итд."!

Према томе, ако "ВИ" покушавате да нас назовете "ИЗДАЈНИК, СЛУГА ВЕРМАХТА, ЉОТАЧ, ЉОТАШ" онда ваљда и МИ, по истом демнократском праву на ријеч-посијеч, можамо и да ВАМИ разјаснимо ко је туна ПРАВИ ИЗДАЈНИК И ЗАШТО!

Паметном доста!

(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише:  Interesantno da podržavaš isključivo agresivne ljude, to govori da verovatno u njima nesvesno tražiš neku zaštitu, neki autoritet, od autoriteta kojeg nisi voleo i bežao u realnom svetu i vremenu.

Чека'...које то "агресивне људе"?

Па нијесмо ми ође неко ко подржава, на пример, Крмнада Чварка (из партизанске породице), КОЈИ ЈЕ УЧИО МАЛОЛЕТНОГ СИНА ДА КОЉЕ!

Њега, као декларисаног сепаратисту и Војвођанера и агресивног манијака који је најпознатији по учешћу на усташком фестивалу SRIJEM HRVATSKOJ и по тучама у кафанама, подржаваш једино ТИ на овом форуму!

Лечи се брале док је време!

(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише:  Imam osećaj da ti u Kanadu nisi otišao zbog tita, nego zbog nečije mržnje, neko ko ti nanosio emotivnio mozda i telesni bol kome si hteo da se dokažeš da ćeš da uspeš u životu. ONO SAD ĆU I VAMA SVIMA POKAZATI KO SAM JA.

Не бери бригу за "осећај", ваша "љубичица бела" је била довољан разлог, и не само за нас но и за стотине хиљада других!

(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише:  Kakav tvoj Broz on je 40 godina mrtav, od tada smo vodlili 4-5 ratova, promenili 3-4 sistema, 4 imena država imali revoluciju, vandredno stanje, ubistvo premijera, hag, inflaciju, sankcije, izbeglice i svasta nesto ti pričaš o brozu.

Какви црни мртав, ПА ОН ЈЕ ЖИВЉИ НЕГО ИКАД ТАМО!

ПОСЛЕДЊА ИСТРАЖИВАЊА ПОКАЗУЈУ ДА БИ ИСТИ 'ЛАДНО НАДГЛАСАО БАЛАВОГ ВУЧИЋА САМО ДА УСТАНЕ ИЗ ГРОБА И МА'НЕ РУЧИЦОМ У БЕЛОЈ РУКАВИЦИ!

(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише:  DA PONOVIMO PITANJE: DA LI SI TI NEKOG OD RODBINE POVEO U KANADU ILI SI OSTAVIO MAJKU I OCA BRATA I SESTRU, KUMOVE, ROĐAKE DA PIŽDRE U ŠUGOSLAVIJI I DA NOSE TITOVKU!!!

Укратко, нами Броз и његови дугују КРВ, а родбина која је преживела је насигурно!

Међутим!

Од два Ђеда који су обојица прешли Албанију и Солунски Фронт, један је преминуо на време а другог пред смрт доведоше у Брозову болницу а чувар на вратима се обрецну "што сте овог довели кад му је Душа у носу, тај ће ионако да одапне?"

Стари Солунац је то чуо, придигао се на носилима па рече: "Па јесте...има право човек"!

Толико о нашој родбини!

Међутим!

Преварисмо се, уједе нас гуја, па неки од ђеце одоше у NOVOSRB мислећи, као и весели Боснић, да се враћају у СРБ!

На нами је ође да ђецу што пре 'вамо повратимо, у Канади нема присилне вакцинације нити отимања ђеце а ни "љуцкиправа" ЛГТБШКЉ није толико агресиван к'о у NOVOSRBU!

Ми смо казивали давно да је поштен и здрав човек безбеднији у Трбуху Сотоне но пред њеним раљама из којијех пламен сумпорни суче!

Са 1,5% који су тамо за СРБ, Србија нема никве шансе!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Mi zaista ne znamo šta ti tražiš kao kanadski rus na srpskom forumu...

Idi na neki ruski forum brani Vladimira Putina, topolje i bulave, šta ti imaš sa Srbijom, srbima i srpskim forumom kada si se svega što je srpsko odrekao...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним