(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише: PROSVETARU, imamo osećaj neki da boluješ od neke psihičke bolesti, bez zezanja,nesto ima u tebi neki prikriveni bes, neka agresija, neko poremećno dokazivanje kao da te je neko mučio, pa se sada svima svetiš KAKO SI TI OTIŠAO U KANADU A MI SMO OVDE ZLI novosrbi i šugosloveni I NEGATIVCI U FILMU TVOG UMA.
Ја....твој осећај те не вара
АМА ОБРАЋАШ СЕ НА ПОГРЕШНУ АДРЕСУ!
Нема унас "псиићких обољења" нити "прикривеног беса" но ће бити да се та дијагноза пре односи на вас, неколицину ође које ти неовлашћено соједињујеш кроз то твоје "
МИ"!
Та "непринципиејелна коалиција" коју ти зовеш "
МИ", месецима па и годинама покушава да преузме овај форум и усмери га ка "мејнстриму" Гњилежног Запада по линији
ДЕМОНОКРАТИЈА-ЕУРОПСКА УНИЈА-ПЕДЕРИ-ЛЕЗБЕЈКЕ-ЛГТБШКЉ-НАТО, па сваком ко се том унутрашњем
ПУЧУ успротиви нађете по неку ману, у нашем случају што "нијесмо одавле" и што бајаги "величамо Љотића, Брку, Краља Александра итд."!
Према томе, ако "
ВИ" покушавате да нас назовете "
ИЗДАЈНИК, СЛУГА ВЕРМАХТА, ЉОТАЧ, ЉОТАШ" онда ваљда и
МИ, по истом демнократском праву на
ријеч-посијеч, можамо и да
ВАМИ разјаснимо ко је туна
ПРАВИ ИЗДАЈНИК И ЗАШТО!
Паметном доста!
(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише: Interesantno da podržavaš isključivo agresivne ljude, to govori da verovatno u njima nesvesno tražiš neku zaštitu, neki autoritet, od autoriteta kojeg nisi voleo i bežao u realnom svetu i vremenu.
Чека'...које то "агресивне људе"?
Па нијесмо ми ође неко ко подржава, на пример,
Крмнада Чварка (из партизанске породице),
КОЈИ ЈЕ УЧИО МАЛОЛЕТНОГ СИНА ДА КОЉЕ!
Њега, као декларисаног сепаратисту и Војвођанера и агресивног манијака који је најпознатији по учешћу на усташком фестивалу
SRIJEM HRVATSKOJ и по тучама у кафанама, подржаваш једино
ТИ на овом форуму!
Лечи се брале док је време!
(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише: Imam osećaj da ti u Kanadu nisi otišao zbog tita, nego zbog nečije mržnje, neko ko ti nanosio emotivnio mozda i telesni bol kome si hteo da se dokažeš da ćeš da uspeš u životu. ONO SAD ĆU I VAMA SVIMA POKAZATI KO SAM JA.
Не бери бригу за "осећај", ваша "љубичица бела" је била довољан разлог, и не само за нас но и за стотине хиљада других!
(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише: Kakav tvoj Broz on je 40 godina mrtav, od tada smo vodlili 4-5 ratova, promenili 3-4 sistema, 4 imena država imali revoluciju, vandredno stanje, ubistvo premijera, hag, inflaciju, sankcije, izbeglice i svasta nesto ti pričaš o brozu.
Какви црни мртав,
ПА ОН ЈЕ ЖИВЉИ НЕГО ИКАД ТАМО!
ПОСЛЕДЊА ИСТРАЖИВАЊА ПОКАЗУЈУ ДА БИ ИСТИ 'ЛАДНО НАДГЛАСАО БАЛАВОГ ВУЧИЋА САМО ДА УСТАНЕ ИЗ ГРОБА И МА'НЕ РУЧИЦОМ У БЕЛОЈ РУКАВИЦИ!
(25-08-2018, 10:58 PM)Mekenzi Пише: DA PONOVIMO PITANJE: DA LI SI TI NEKOG OD RODBINE POVEO U KANADU ILI SI OSTAVIO MAJKU I OCA BRATA I SESTRU, KUMOVE, ROĐAKE DA PIŽDRE U ŠUGOSLAVIJI I DA NOSE TITOVKU!!!
Укратко, нами Броз и његови дугују
КРВ, а родбина која је преживела је насигурно!
Међутим!
Од два Ђеда који су обојица прешли Албанију и Солунски Фронт, један је преминуо на време а другог пред смрт доведоше у Брозову болницу а чувар на вратима се обрецну "што сте овог довели кад му је Душа у носу, тај ће ионако да одапне?"
Стари Солунац је то чуо, придигао се на носилима па рече: "Па јесте...има право човек"!
Толико о нашој родбини!
Међутим!
Преварисмо се, уједе нас гуја, па неки од ђеце одоше у
NOVOSRB мислећи, као и весели Боснић, да се враћају у
СРБ!
На нами је ође да ђецу што пре 'вамо повратимо, у Канади нема присилне вакцинације нити отимања ђеце а ни "љуцкиправа" ЛГТБШКЉ није толико агресиван к'о у
NOVOSRBU!
Ми смо казивали давно да је поштен и здрав човек безбеднији у Трбуху Сотоне но пред њеним раљама из којијех пламен сумпорни суче!
Са 1,5% који су тамо за
СРБ, Србија нема никве шансе!
Паметном доста!