23-07-2020, 11:42 PM
Ево овде можете започети и наставити дискусију на тему предстојеће игране ТВ серије "Хероји Халјарда", аутора Радоша Бајића.
(23-07-2020, 11:42 PM)Бенито Пише: Ево овде можете започети и наставити дискусију на тему предстојеће игране ТВ серије "Хероји Халјарда", аутора Радоша Бајића.Ako se ne varam u pitanju je prvenstveno film? Znajuci kako to nasi rade, valjda ce samo taj film da se podeli u 6 epizoda da se emituje na RTS. Ili ce biti recimo 3 epizode od filma i 3 nove kao Juzni Vetar.
(24-07-2020, 08:28 AM)Горски штаб 52 Пише: По свему судећи, а и није то нешто што нисмо очекивали, гледаћемо нове Таралиће, масне кољаче четнике, углађене, начитане и интелигентне комунисте, а Милослав може полако да оштри перо да, после серије "Равна Гора" и комунистичке историје, пише и треће фалсификате.
(24-07-2020, 08:37 AM)Горски штаб 52 Пише: Да пребацим овде:Nazalost ne moze to pisanje da ponisti stetu koju ce film napraviti ako bude kao ono sto od njega ocekujemo, jer ce se on prikazati na RTS gde ce ga milioni gledati, a taj Miloslavov tekst procitacemo mi koje to zanima.
(24-07-2020, 08:28 AM)Горски штаб 52 Пише: По свему судећи, а и није то нешто што нисмо очекивали, гледаћемо нове Таралиће, масне кољаче четнике, углађене, начитане и интелигентне комунисте, а Милослав може полако да оштри перо да, после серије "Равна Гора" и комунистичке историје, пише и треће фалсификате.
(24-07-2020, 01:13 PM)ХраброСрце Пише:Nisam procitao to sto kaze Sarac, ja sam procitao da ce da bude prica o braci cetniku i partizanu.(24-07-2020, 08:24 AM)Милош Шарац Пише: Ја сам читао на нету,да у серији неће бити спомињани четници,само Народ који је наводно сам спашавао Савезничке пилоте.
Е на жалост, то је и очекивано. Не надам се ничем добром искрено. Сазнаћемо како су амерички пилоти спашени од сина Драгана.
(24-07-2020, 03:43 PM)РежисерСтари Пише: Зна ли се глумачка подела?Projekat je tek skupio 25% sredstava, sto znaci da snimanje nije ni pocelo...Za sada imaju samo scenario, mada mislim da upravo to moze biti razlog da film prodje dobro, jer ce ljubav vise da vuce za one koji vise daju za film...sad nek se isprsi emigracija
Не гине нам син Драган.....на жалост...