Поруке: 9,125
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Присуствовао сам пре недељу дана где је мој пријатељ докторирао са 41 хжгодином животом на Пољопривредном факултету у Београду.
Професорка је рекла следеће у обраћњу:
Данас је све мање зрелих људи који у зрелим годинама докторирају. За стицање доктората требају године труда, испитивања и знања. Сваки докторат захтева не само време за рад на докторату него захтева и личност да сазри и да схвати која је сврха доктората и методологије.
Овде сам пронашао тог Девића. Који је докторирао у 27 години живота. Човек који је незрео,сујетан и уображен.
Који велича себе. То је оно,поред доктората морате да сте зрела и функционална личност а он то није.
Пржи га сујета над госн. Самарџоћем. Самарџић је урадио за српску историју, четништво што ретко ко може достићи и постићи па и у ери интернета где је све доступно...
Девић уместо да учи од стсријих он се издигао мислећи да је бог и батина..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,860
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
Гдин Милослав има биографију, али ето, залепиш етикету "Деретић" и све си решио.
Не знам шта се дешава са овом омладином.
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Једна страница било које књиге прозваних од стране "Добрице Девића" више вреди него цео његов докторат.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 5,860
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
И још један детаљ везан око учења историје: И професор Милош Ковић је рекао да је у студентским и младалачким данима читао савремену историју из књиге "Деца комунизма" коју је написао новинар Миломир Марић.
Углед:
373
(24-10-2022, 01:09 PM)Monarhist Пише: (24-10-2022, 09:10 AM)Mitic Пише: (24-10-2022, 08:41 AM)Monarhist Пише: (23-10-2022, 10:50 PM)Mitic Пише: Не знам шта се дешава са овом омладином.
Полако са тим етикетама 
Не, наравно да не етикетирам омладину 
Само блага критика да се мало спусте тензије, да се охлади глава и без неке жустрине.
Кад кажем младост, ту мислим на рођене током деведесетих (ја сам рођен осамдесетих).
На младима свет остаје. Србију ће мењати и треба да мењају генерације рођене 1990-их и 2000-их.
Шалимо се мало.
А и ви из 80-их сте млади, у пуној снази.
Aло, млађаријо не дирај нас са почетка 80-их...
Ваља како видим нашта данашња ђеца и омладина личе куку и леле..
Срећа што си један од ретких пa oђе читаш паметне ствари и паметно размишљаш..
Иначњ твоја генерације тешка прича...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(24-10-2022, 01:09 PM)Monarhist Пише: (24-10-2022, 09:10 AM)Mitic Пише: (24-10-2022, 08:41 AM)Monarhist Пише: (23-10-2022, 10:50 PM)Mitic Пише: Не знам шта се дешава са овом омладином.
Полако са тим етикетама 
Не, наравно да не етикетирам омладину 
Само блага критика да се мало спусте тензије, да се охлади глава и без неке жустрине.
Кад кажем младост, ту мислим на рођене током деведесетих (ја сам рођен осамдесетих).
На младима свет остаје. Србију ће мењати и треба да мењају генерације рођене 1990-их и 2000-их.
Шалимо се мало.
А и ви из 80-их сте млади, у пуној снази.
Aло, млађаријо не дирај нас са почетка 80-их...
Ваља како видим нашта данашња ђеца и омладина личе куку и леле..
Срећа што си један од ретких пa oђе читаш паметне ствари и паметно размишљаш..
Тако смо и ми са почетка две иљадитих дошли ође.
Иначе твоја генерације тешка прича...
ПРОСВЕТАР.