Поруке: 2,490
Теме: 19
Придружен: Jul 2013
Углед:
950
Кључно је то што нова научна открића (из студентске визуре) нису потекла путем истраживања у иностраним архивима, већ у домаћим. При чему бих нарочито напоменуо архив БИА. Драган Крсмановић је о томе написао добар чланак.
Имали смо класична истраживања у Бундес архиву у Фрајбургу, која су својевремено донела науци толико нових сазнања. Струка их није уважила.
Углед:
950
Чувају се плате, положаји, бенефиције и наравно каријера. Чим постане густо - враћамо се на резервне положаје и чекамо ново дељење. Ја сам све то давно видео. Уствари, нисам ни сумњао да није тако, али сам се уверио један кроз један. С друге стране, лакше ми је када знам да сам барем нешто покушао.
Поруке: 14,508
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Јасни су мени они, али ми нису јасни обични људи који изгледа не схватају да им ови узимају новац из џепа, а они срећни, па још постају њихови "фанови":
"Ми те не дамо!"
Као да нека научна истина зависи од тога колико ко има пратилаца на интернету.
Углед:
950
На жалост, наш народ има две велике мане. Воли ауторитете и диктаторе.
Поруке: 14,441
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Шта мислите о тзв. "националном помирењу потомака зараћених страна у грађанском рату 1941-1945."?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
950
Мислим да се то питање не треба генерализовати већ оставити појединцу да поступи како мисли.
Поруке: 14,441
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М