Поруке: 498
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
А слажеш се, добро онда, видећеш ти још да је демократија превара, него како ти се чини ова моја?
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 215
Придружен: Aug 2013
Углед:
14
У демократији мени нико не брани да слушам ту песму. А у таквим државама са ''националним вођом'' би ми вероватно одређивали шта да слушам.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:У демократији мени нико не брани да слушам ту песму. А у таквим државама са ''националним вођом'' би ми вероватно одређивали шта да слушам.
Не брани ти сине кући нико, али ајде пусти ову што сам ја окачио на факултету да те чују професори па да виш како ћеш попити, верску, расну, националну мржњу због помињања Јевреја у песми
Углед:
14
Па ти бендови држе свирке по локалима, брани ли им неко? Београдски синдикат у песми ''Они су'' пљује целу власт, каже да су стока која лаже. Секс Пистолс у Енглеској има песму у којој каже да је краљица фашиста, па је то опет јавно објављено. Си смео код Тита да певаш јавно или снимиш тако нешто?
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:Па ти бендови држе свирке по локалима, брани ли им неко? Београдски синдикат у песми ''Они су'' пљује целу власт, каже да су стока која лаже. Секс Пистолс у Енглеској има песму у којој каже да је краљица фашиста, па је то опет јавно објављено. Си смео код Тита да певаш јавно или снимиш тако нешто?
Такви бендови су држали задњу свирку у локалу 2004 па нас поапсише све и изубијаше, БС не напада систем помињући Јевреје, Масоне, Хравте итд.... што је забрањено, већ напада власт у стилу лопови итд... то је дозвољено
Углед:
14
А што би помињао Јевреје кад критикујеш власт у Србији, Вучић, Николић, Дачић, па и бизнисмени Мишковић, Јерковић итд нису Јевреји а ни масони.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:А што би помињао Јевреје кад критикујеш власт у Србији, Вучић, Николић, Дачић, па и бизнисмени Мишковић, Јерковић итд нису Јевреји а ни масони.
Нису, ал су им газде Јевреји и Масони а без газда сви они би били керов курац
(Последња измена: 31-01-2014, 05:33 PM од
Србин.)
Углед:
14
А који је доказ да су им газде Јевреји и Масони? Ако је власт под утицајем запада и ради за њих, не држе цео запад Јевреји и Масони.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:А који је доказ да су им газде Јевреји и Масони? Ако је власт под утицајем запада и ради за њих, не држе цео запад Јевреји и Масони.
У праву си, има и мали део језуита
Углед:
14
Не заборави Ротшилде, Рокфелере, Темпларе...
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Углед:
79
Цитат:Не заборави Ротшилде, Рокфелере, Темпларе...
Нисам их заборавио, Ротшилд је водећа јеврејска кућа, Рокфелер је масон а Темплари су језуити