Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 1.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Е ово је била држава!!!

Цитат:Да, какав демократија, гле комунистичке земље све развијеније од Запада, а да не причам о науци.

Шта бре да не причаш о науци, шта су то САД имале што није имао СССР, ко је први летео у свемир............... а између осталог јебо ја ту науку, у реду кола ТВ струја, али ове камере за надгледање, алко тестови, ДНК само служи да од људи направи стоку.

Цитат:Добри су ти јунаци што су 30 година служили Титу и партији...

А јел знаш колико је националних бораца радило у САД за ФБИ и ЦИА???

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(17-01-2014, 12:12 AM)Србин Пише:  а између осталог јебо ја ту науку, у реду кола ТВ струја, али ове камере за надгледање, алко тестови, ДНК само служи да од људи направи стоку.

Smile

(17-01-2014, 12:12 AM)Србин Пише:  А јел знаш колико је националних бораца радило у САД за ФБИ и ЦИА???

Мислиш на наше националне борце?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:Мислиш на наше националне борце?

Да

Одговори

Нећу да правдам никог, али та земља им је дала уточиште и тако спасила живот. Једном војник - увек војник.

Одговори

Ееее ту смо, шта онда даље да се прича, што би се онда замерало Председнику што је био у партији а ко од његових противника није

Одговори

Значи ти поредиш борце који су се 3 године борили против непријатеља Српства и једва спасли живу главу, и партијске полтроне КПЈ, која је била управо тај непријатељ, и у којој су се једино борили за своје фотеље?

Одговори

Цитат:Значи ти поредиш борце који су се 3 године борили против непријатеља Српства и једва спасли живу главу, и партијске полтроне КПЈ, која је била управо тај непријатељ, и у којој су се једино борили за своје фотеље?

Не, али то што се неко борио не значи да ће доживотно бити исправни, а друго оно што си рекао није тачно, Слоба није био ничији полтрон, а да ли мислиш да се Владо Дапчевић борио за фотељу, он је имао све привилегије, па је пљуно на све то и рекад да се он није борио за то да комунисти уђу у туђе виле и да се исто понашају као њихови предходници а да народ опет трпи и за то одлежа 10 година на голом отоку

Одговори

(17-01-2014, 12:41 AM)Србин Пише:  Слоба није био ничији полтрон

А како се пробијао у комитету шта мислиш, вредним радом својственом комунистима? 5+5

(17-01-2014, 12:41 AM)Србин Пише:  а да ли мислиш да се Владо Дапчевић борио за фотељу, он је имао све привилегије, па је пљуно на све то и рекад да се он није борио за то да комунисти уђу у туђе виле и да се исто понашају као њихови предходници а да народ опет трпи и за то одлежа 10 година на голом отоку

Не, он се борио за СССР. И цео живот се бавио политиком, тј. курвањем. Где њега нађе. Он је као неки позитивац?

Одговори

Цитат:А како се пробијао у комитету шта мислиш, вредним радом својственом комунистима?

Да, мислим, шта год ми мислили о комунистима, били су вредни, вредно су радили на свом доласку и одржавању на власти, а Председник је вредно радио тј. износио мишљења.... шта је већ у опису посла, свако ко претендује на место главног није полтрон, полтрони су они који пуцају на ситније.

Цитат:Не, он се борио за СССР. И цео живот се бавио политиком, тј. курвањем. Где њега нађе. Он је као неки позитивац?

Сваког човека ко се истрајно бори за своје идеје изузетно ценим и поштујем, а да се Владо борио за СССР је глупост, јел знаш да је и тамо хапшен 2 пута. Владо Дапчевић се борио за комунизам онако како пише на папиру и веровао је у то и цео живот трпео због тога. Нису се сви комунисти борили за вотеље и за власт било је и оних који су веровали како је та идеја исправна и борили се за њу, исто као што су се многи у ДОС-у борили против режима мислећи да донеси бољитак земљи а никако за ЕУ и НАТО само су искоришћени, исто као и данас што људи лепе плакате скупљају чланарине на неки начин се боре за СНС не због положаја и пара већ зато што мисле да је Вучић исправан, таквих људи је у суштини мало али их ипак има

Одговори

(17-01-2014, 01:52 AM)Србин Пише:  Да, мислим, шта год ми мислили о комунистима, били су вредни, вредно су радили на свом доласку и одржавању на власти, а Председник је вредно радио тј. износио мишљења....

Кидање

(15-01-2014, 11:29 PM)Србин Пише:  оно што сам приметио је да се људи не друже осим викендом и празницима, нема тамо у 11 увече да чујеш музику из кафане, нема играња домина и бистрења политике у зачађеним биртијама укратко НЕМА ДУШЕ, јебо ти плату од 2 000 евра, кад ја прођем кроз моје село па запјевам ојкана и добијем само осмехе кроз прозоре кућа а неће пандур да ми скаче за леђа што кршим ред и мир е то је лепота.

Нормално да нема у 11 увече да чујеш музику из кафане кад су сви, или већина њих запослени. Кад се људи друже, то је њихова ствар.

Неће ни на западу пандур да те заскочи ако певаш по селима, али градови су већ нешто друго, на шта би то личило кад би свако радио шта хоће. Коме је до анархије, нек иде у шуму.

(17-01-2014, 01:52 AM)Србин Пише:  Сваког човека ко се истрајно бори за своје идеје изузетно ценим и поштујем

Па како онда поштујеш Слободана, који се 30 година борио за Тита и партију, само преко ноћи окренуо ћурак? 5+5

(17-01-2014, 01:52 AM)Србин Пише:  свако ко претендује на место главног није полтрон, полтрони су они који пуцају на ситније.

А да би уопште био у игри за место главног, не мораш да прођеш ситније? Учланиш се у странку и одмах пуцаш на место главног, не пролазиш ситније позиције, као што је на пример, позиција секретара Општинског комитета СКЈ општине Стари град у Београду, јел тако? Blush

Одговори

Увек иста песма!

Слоба лош, комунизам лош, СПС лош, 90-е лоше, ...
Садам лош, Гадафи лош, Кимг Џон Ил лош, ...

Ето сад су ваши антикомунисти 14 година на власти овНЂе!

ДЕМОКРАТИЈА цвета у ЕУ сере-бија (рипаблик оф сербија)!

Енџој јорселф!

Победи демократија комунизам 2000. и где је сад више проблем?
Остали комунисти у власти?
Па шта боли комунизам пимпек за то?

То је од 2000-те ДЕМОКРАТСКИ проблем...

Кукају демократске кукавице: јаох тешког комунизма, јаох ђе је нови џип, нема демократије без џип, ...

Једва чекам, да комуниста Путин и комунистичка Русија, сав тај демократски, антикомунистички, ОЛОШ више макну са дневног реда!

То НЕ гине! Хармоника

Скојевац
Одговори

(17-01-2014, 12:12 AM)Србин Пише:  А јел знаш колико је националних бораца радило у САД

Кад смо већ код тога, што не одоше у СССР, ако је комунизам био бољи систем?

(17-01-2014, 01:23 PM)Лепи Бора Пише:  Слоба лош, комунизам лош, СПС лош, 90-е лоше, ...

Ма јок, сјајан је био период био у коме смо изгубили 2 рата, у коме се радило за бонове и за кесицу бибера, у коме су били празни рафови у продавницама, у коме се у колонама чекало за хлеб, млеко, шећер, бензин, у коме су криминал, некултура, неваспитање, шизофренија, кич, шунд и неукус процветали до границе ненормалности, итд. да не набрајам даље...

Да је тад било добро може да каже једино неко ко је убирао повластице тог система (значи био на некој позицији), или ненормалан човек, треће нема.

(17-01-2014, 01:23 PM)Лепи Бора Пише:  Садам лош, Гадафи лош, Кимг Џон Ил лош, ...

Па што се не преселиш у Северну Кореју ако ти је добар, шта ћеш у овој лошој "демократији" Јок

(17-01-2014, 01:23 PM)Лепи Бора Пише:  Ето сад су ваши антикомунисти 14 година на власти овНЂе!

Аха... хихихи

(17-01-2014, 01:23 PM)Лепи Бора Пише:  ДЕМОКРАТИЈА цвета у ЕУ сере-бија (рипаблик оф сербија)!

И још једном, аха... хихихи

Одговори

Громовниче причај ти шта хоћеш, да комунисти нису били сложни и јаки никада не би дошли на власт, ако си инфалтилан ни уз помоћ Господа Бога нећеш доћи на власт

Цитат:Нормално да нема у 11 увече да чујеш музику из кафане кад су сви, или већина њих запослени. Кад се људи друже, то је њихова ствар.

Неће ни на западу пандур да те заскочи ако певаш по селима, али градови су већ нешто друго, на шта би то личило кад би свако радио шта хоће. Коме је до анархије, нек иде у шуму.

Е људино моја, у мом детињству су и мој отац и деда били запослени, па сваку другу ноћ у кафану из кафане на посо после посла спавање и тако у круг. А иначе много су мекани ти западњаци, пословни сарадници мог оца кад год дођу овде кажу да не могу да верују како су у оваквој кризи кафане пуне то ти се зове ДУХ НАРОДА, они кад им мала криза удари тресу се, мој отац им лепо рече: "Од кад сам се ја родио 1953. године овде је била криза само се тад звала стабилизација, и нама је то нормално стање". Да су они имали санкције као ми деведесетих поцркали би. Још нешто чисто да се зна и у Риму сам на сред центра ставио прст у уво и отпево једну нашку крајишку, З`ИНАТ

Цитат:Па како онда поштујеш Слободана, који се 30 година борио за Тита и партију, само преко ноћи окренуо ћурак?

Он није окрену ћурак, Председник се борио за унапређење комунизма у СР Србији и за њено водеће место у оквиру СФРЈ и остао је веран томе.

Цитат:А да би уопште био у игри за место главног, не мораш да прођеш ситније? Учланиш се у странку и одмах пуцаш на место главног, не пролазиш ситније позиције, као што је на пример, позиција секретара Општинског комитета СКЈ општине Стари град у Београду, јел тако?

То су људи поштено зарађивали и то је најбољи систем на свету за напредовање у оквиру једне партије, прво си председник месне заједнице па општински одборник па заменик председника општине па председник а не ко ово данас имам факултет имам везе и паре па одма на место потпредседника странке.

Цитат:Кад смо већ код тога, што не одоше у СССР, ако је комунизам био бољи систем?

Зато што су од западних сатрапа искоришћени као кутија цигарета и нису имали куд.

Цитат:Ма јок, сјајан је био период био у коме смо изгубили 2 рата, у коме се радило за бонове и за кесицу бибера, у коме су били празни рафови у продавницама, у коме се у колонама чекало за хлеб, млеко, шећер, бензин, у коме су криминал, некултура, неваспитање, шизофренија, кич, шунд и неукус процветали до границе ненормалности, итд. да не набрајам даље...

Да је тад било добро може да каже једино неко ко је убирао повластице тог система (значи био на некој позицији), или ненормалан човек, треће нема.

Није било сјајно али је било 10 пута боље, моја породица је нажалост била опозициона, али брате изађеш на улицу продај бензин, цигаре, разноразна кола из иностранства..... али сам се осећао поносним, пркосним пун ината а то је за мене најлепши осећај на свету који не бих мењао за све паре овога света, е ту је разлика између вас и нас

Цитат:Па што се не преселиш у Северну Кореју ако ти је добар, шта ћеш у овој лошој "демократији"

Зато што се ја не повлачим из своје земље збој пишљивих властодржаца, већ се борим да створим државу по мојим идеалима, и борићу се цео живот, ако не успем има ко ће да настави, што би рекао чика Јова змај: "....Где ја стадох ти продужи...."

Цитат:И још једном, аха...

Прихватите већ једном да сте добили демократију по мери "западних савезника" и уживајте у њој.

Одговори

(17-01-2014, 04:03 PM)Србин Пише:  Громовниче причај ти шта хоћеш, да комунисти нису били сложни и јаки никада не би дошли на власт, ако си инфалтилан ни уз помоћ Господа Бога нећеш доћи на власт

Мислиш не би дошли на власт ако није држава у рату, и сва војска на фронту, или пак ако нису помогнути Енглеском артиљеријом и авионима (у нашем случају), или Немачким новцем, помоћи и превозом (у Руском случају)?

Blush

(17-01-2014, 04:03 PM)Србин Пише:  Е људино моја, у мом детињству су и мој отац и деда били запослени, па сваку другу ноћ у кафану из кафане на посо после посла спавање и тако у круг. А иначе много су мекани ти западњаци, пословни сарадници мог оца кад год дођу овде кажу да не могу да верују како су у оваквој кризи кафане пуне то ти се зове ДУХ НАРОДА, они кад им мала криза удари тресу се, мој отац им лепо рече: "Од кад сам се ја родио 1953. године овде је била криза само се тад звала стабилизација, и нама је то нормално стање". Да су они имали санкције као ми деведесетих поцркали би. Још нешто чисто да се зна и у Риму сам на сред центра ставио прст у уво и отпево једну нашку крајишку, З`ИНАТ

Па зато смо и пропали човече, како ти није јасно, баш због тог недомаћинског односа, забушавања, избегавања, крадуцкања, алкохолисања на послу које нико није санкционисао јер је све било "народно", па и предузећа, па ти је плата била иста радио трудио се, не трудио, радио, не радио. Док су неки други народи вредно радили, ми смо се зајебавали. После нам други крив што смо пропали, ма није него. Видим запад пропаде, Немачке на крају ДСР није ни било, мушкарце си морао лампом на улици да тражиш, па где су данас? Не би их ни било данас да су 40 година радили и понашали се тако к'о ми.

Ако не верујеш, да ти дамо једну њиву да обрађујеш, па сваку другу ноћ да идеш у кафану из кафане на њиву, и да дамо једном који осим што дању ради, ноћу спава, па да видимо ко ће више земље да обради, и где ће ко да буде за једну годину? А камоли за 5, или недај Боже 40.

То су бре просте ствари, да простије не могу бити.

(17-01-2014, 04:03 PM)Србин Пише:  Он није окрену ћурак, Председник се борио за унапређење комунизма у СР Србији и за њено водеће место у оквиру СФРЈ и остао је веран томе.

Тачно тако, борио се за унапређење БРОЗОВОГ КОМУНИЗМА у Србији, пошто другог није ни било, нити је било дозвољено ишта друго. 30 година се човек борио за Титов антиСрпски систем и ти кажеш да није окренуо ћурак кад је Тито умро? хихихи

(17-01-2014, 04:03 PM)Србин Пише:  То су људи поштено зарађивали и то је најбољи систем на свету за напредовање у оквиру једне партије, прво си председник месне заједнице па општински одборник па заменик председника општине па председник а не ко ово данас имам факултет имам везе и паре па одма на место потпредседника странке.

Шта су то поштено зарађивали? Којим су се то послом бавили? Колико су зноја пролили у свом раду? Шетали се около у свиленим оделцима, глумили послушнике и спроводили директиве "одозго". Па кад Србин запева патриотску, ти спроведи директиву полицији да му се поломе ребра. Привилегије све су ту, једеш за џабе, летујеш са породицом у најбољим местима. Ма поштено, нема шта...

Ово данас уопште није предмет поређења.

(17-01-2014, 04:03 PM)Србин Пише:  Није било сјајно али је било 10 пута боље, моја породица је нажалост била опозициона, али брате изађеш на улицу продај бензин, цигаре, разноразна кола из иностранства.....

И мислиш да је пословање у сивој економији одрживи модел економског развоја на дуге стазе?

(17-01-2014, 04:03 PM)Србин Пише:  Прихватите већ једном да сте добили демократију по мери "западних савезника" и уживајте у њој.

Ја то никад нисам ни оспорио, али увек ћу бити за аутентичну демократију, демократију по Српској мери, него за било који систем који нам је утеран силом.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним