17-01-2014, 05:44 PM
Цитат:Мислиш не би дошли на власт ако није држава у рату, и сва војска на фронту, или пак ако нису помогнути Енглеском артиљеријом и авионима (у нашем случају), или Немачким новцем, помоћи и превозом (у Руском случају)?
Све је то тачно, али морали су и сами да се потруде, за разлику од Краља који је седео у Лондону и чекао да други ратују за њега.
Цитат:Па зато смо и пропали човече, како ти није јасно, баш због тог недомаћинског односа, забушавања, избегавања, крадуцкања, алкохолисања на послу које нико није санкционисао јер је све било "народно", па и предузећа, па ти је плата била иста радио трудио се, не трудио, радио, не радио. Док су неки други народи вредно радили, ми смо се зајебавали. После нам други крив што смо пропали, ма није него. Видим запад пропаде, Немачке на крају ДСР није ни било, мушкарце си морао лампом на улици да тражиш, па где су данас? Не би их ни било данас да су 40 година радили и понашали се тако к'о ми.
Ако не верујеш, да ти дамо једну њиву да обрађујеш, па сваку другу ноћ да идеш у кафану из кафане на њиву, и да дамо једном који осим што дању ради, ноћу спава, па да видимо ко ће више земље да обради, и где ће ко да буде за једну годину? А камоли за 5, или недај Боже 40.
То су бре просте ствари, да простије не могу бити.
Причаш глупости, у то време је био највећи процват државе на економском плану, тада је све било наше, сада је све страно, све је продато, плате су мање........
Цитат:Тачно тако, борио се за унапређење БРОЗОВОГ КОМУНИЗМА у Србији, пошто другог није ни било, нити је било дозвољено ишта друго. 30 година се човек борио за Титов антиСрпски систем и ти кажеш да није окренуо ћурак кад је Тито умро?
Опет лупаш глупости, Слоба никад није био такав, он се борио за идеју комунизма и за Србију као такву а не за СФРЈ, у СКЈ си имао 5 струја које су Титу радиле о глави.
Цитат:Шта су то поштено зарађивали? Којим су се то послом бавили? Колико су зноја пролили у свом раду? Шетали се около у свиленим оделцима, глумили послушнике и спроводили директиве "одозго". Па кад Србин запева патриотску, ти спроведи директиву полицији да му се поломе ребра. Привилегије све су ту, једеш за џабе, летујеш са породицом у најбољим местима. Ма поштено, нема шта...
Ово данас уопште није предмет поређења.
Мор неко да се бави и политиком у земљи, знаш ли колико је морао да учи и чита један члан ЦК
Цитат:И мислиш да је пословање у сивој економији одрживи модел економског развоја на дуге стазе?
Мислим да је то начин да се преживи, у то време ниједну фирму нисмо продали, направили смо 24 км ауто-пута а од тада 12, обновили смо све мостове, а од тада смо изградили само један, а све фирме смо продали.
Цитат:Ја то никад нисам ни оспорио, али увек ћу бити за аутентичну демократију, демократију по Српској мери, него за било који систем који нам је утеран силом.
У аутентичној демократији су право гласа имали само богаташи и јаки појединци из средњег сталеша а постојало је робовласништво, јако лепа залагања имаш, за мене је демократија највећа превара човечанства
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!