12-01-2014, 03:22 PM
Та бараба је била агент централне обавештајне службе.
Та битанга је потписала капитулацију у Куманову.
Шта мислиш, да ли је тај смрад сахрањен под липом?
Мислим да није. Он је свој задатак обавио, па је као умро. Ко зна где су га Амери склонили.
Што се тиче учлањења у КПС, иди и не враћај се.
Од мог деде сам научио једну ствар: "Добар љотићевац и комуниста су само мртав љотићевац и комуниста".
Деда ми је био у авалском корпусу ЈВУО и научио ме је да препознам љотићевску и комунистичку гамад на сто километара пре него што их видим.
Ако су ти црвени симпатични, шта тражиш овде и ти и теби слични? Ово је страница оних којима су деде биле у ЈВУО, а не оних који би да повампире НОВЈ.
Та битанга је потписала капитулацију у Куманову.
Шта мислиш, да ли је тај смрад сахрањен под липом?
Мислим да није. Он је свој задатак обавио, па је као умро. Ко зна где су га Амери склонили.
Што се тиче учлањења у КПС, иди и не враћај се.
Од мог деде сам научио једну ствар: "Добар љотићевац и комуниста су само мртав љотићевац и комуниста".
Деда ми је био у авалском корпусу ЈВУО и научио ме је да препознам љотићевску и комунистичку гамад на сто километара пре него што их видим.
Ако су ти црвени симпатични, шта тражиш овде и ти и теби слични? Ово је страница оних којима су деде биле у ЈВУО, а не оних који би да повампире НОВЈ.
(12-01-2014, 02:13 PM)Лепи Бора Пише:(12-01-2014, 01:56 PM)darkob Пише: Ти оно називаш државом, а Милошевића председником?
Ти си зрео да се учланиш код Јошке Броза у КПС.
Не, каже се: "Председник Државе Србије. Господин Слободан Милошевић."