Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 1.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Е ово је била држава!!!

Та бараба је била агент централне обавештајне службе.
Та битанга је потписала капитулацију у Куманову.
Шта мислиш, да ли је тај смрад сахрањен под липом?
Мислим да није. Он је свој задатак обавио, па је као умро. Ко зна где су га Амери склонили.

Што се тиче учлањења у КПС, иди и не враћај се.
Од мог деде сам научио једну ствар: "Добар љотићевац и комуниста су само мртав љотићевац и комуниста".
Деда ми је био у авалском корпусу ЈВУО и научио ме је да препознам љотићевску и комунистичку гамад на сто километара пре него што их видим.

Ако су ти црвени симпатични, шта тражиш овде и ти и теби слични? Ово је страница оних којима су деде биле у ЈВУО, а не оних који би да повампире НОВЈ.

(12-01-2014, 02:13 PM)Лепи Бора Пише:  
(12-01-2014, 01:56 PM)darkob Пише:  Ти оно називаш државом, а Милошевића председником?
Ти си зрео да се учланиш код Јошке Броза у КПС.

Не, каже се: "Председник Државе Србије. Господин Слободан Милошевић."
Одговори

(12-01-2014, 03:22 PM)darkob Пише:  Та бараба је била агент централне обавештајне службе.
Та битанга је потписала капитулацију у Куманову.
Шта мислиш, да ли је тај смрад сахрањен под липом?
Мислим да није. Он је свој задатак обавио, па је као умро. Ко зна где су га Амери склонили.
...

Мислим да преувеличаваш Слобину улогу у свему ономе. Није он био пуно достојан тог звања, али не мислим да је врховни кривац за све те сулуде потезе.

Он је био пинг-понг лоптица, а коју су куцали: мира и ЈУЛ, ЦИА, ДОС, СДБ, ... сви који су стигли.

А биљка ван корена, брзо увене на сунцу сасвим. Радикали заливаше, али остали дували феновима...

Да смо ми Срби имали Свести, не би ни он био онакав 100%.
А тек данас што имамо свести и агенте, за бујрум и аферим Слоби!

Пилот

Комунисте данас највише пљују они, који су ћутали док их је бивало. А друг тита је зна се бесамртан, демократа, самоуправљач, енглез, Рус, шиптар, из беча, бечкерека, ... - све што треба западу.

Smile
Одговори

Прсдедник републике Србије Господин Слободан Милошевић је неумрли херој српског народа само због чињенице каква говна су га оборила са власти, а највећа грешка му је што артиљеријом није распалио по оној багри 5.октобра, о његовој породици је толико лажи сервирано преко плаћених медија да је то страшно, да је Марко био цвећка није био, али није био ни онакав каквог су га приказивали, за разлику од већине пвде која се о политичарима деведесетих учила са вести НТВ СтудиоБ ја сам као дечак упознао већину српских политичара, иначе сви ви који сте били у опозицији деведесетих не рачунајући СРС били сте коришћени као топовско месо за интерес САД и ЕУ.

Штета што ова песма није снимљена уз Хармоника

Цитат:Што се тиче учлањења у КПС, иди и не враћај се.
Од мог деде сам научио једну ствар: "Добар љотићевац и комуниста су само мртав љотићевац и комуниста".
Деда ми је био у авалском корпусу ЈВУО и научио ме је да препознам љотићевску и комунистичку гамад на сто километара пре него што их видим.

Ако су ти црвени симпатични, шта тражиш овде и ти и теби слични? Ово је страница оних којима су деде биле у ЈВУО, а не оних који би да повампире НОВЈ.

Па ето ја се са доста Љотићевих ставова слажем, а са Јошком Брозом сам пре неки дан попио пиће. Идеална мета за тебе. А што се деде тиче био је код Ђујића додуше само годину дана пошто га увати тифус пегавац.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(12-01-2014, 07:33 PM)Србин Пише:  Прсдедник републике Србије Господин Слободан Милошевић је неумрли херој српског народа само због чињенице каква говна су га оборила са власти, а највећа грешка му је што артиљеријом није распалио по оној багри 5.октобра, о његовој породици је толико лажи сервирано преко плаћених медија да је то страшно, да је Марко био цвећка није био, али није био ни онакав каквог су га приказивали, за разлику од већине пвде која се о политичарима деведесетих учила са вести НТВ СтудиоБ ја сам као дечак упознао већину српских политичара, иначе сви ви који сте били у опозицији деведесетих не рачунајући СРС били сте коришћени као топовско месо за интерес САД и ЕУ.
...

Нестало ми угледа да делим, али Свака Част за ово писмо!

Smile
Одговори

(12-01-2014, 09:02 PM)Сербство Пише:  ...
Није била грешка. Милошевић је наредио да се пуца по демонстрантима али су га Руси спречили у томе и полиција је одбила.

Smile
Одговори

Цитат:Није била грешка. Милошевић је наредио да се пуца по демонстрантима али су га Руси спречили у томе и полиција је одбила.

Кидање Милошевић није хтео да пуца ни на кога јер нажалост ДОС није сматрао озбиљним, а да је хтео могао је што је морао да тражи од Полиције довољно је било да нађе 10 људи који би митраљезима пуцали

Одговори

(12-01-2014, 02:13 PM)Лепи Бора Пише:  Не, каже се: "Председник Државе Србије. Господин Слободан Милошевић."

Никаква држава Србија није постојала у Злобино време, нити је он био њен председник, мало си се изгубио у комунистичким митовима 5+5

(12-01-2014, 07:33 PM)Србин Пише:  Прсдедник републике Србије Господин Слободан Милошевић је неумрли херој српског народа само због чињенице каква говна су га оборила са власти, а највећа грешка му је што артиљеријом није распалио по оној багри 5.октобра

Видим овде има и жедних Српске крви... Сирома'
Одговори

Само издајничке.................

Ево још једне песме, само весело, поносно и пркосно:

Одговори

(12-01-2014, 11:39 PM)Србин Пише:  Само издајничке.................

Значи свако ко је против комуниста је - издајник? 5+5

Рецепт из 1941. није се променио ни мало...
Одговори

Не лупај глупости, нема већих комуниста од ДОС-а, и нису они издајници зато што су против Милошевића него зато што је доказано да су од Американаца добијали паре и да су се учили у Будимпешти код Сороша е зато су издајници

Одговори

Kako lijepo Bora kaze.Srbin je lud,Srbin je proklet jednom ga ubijes on oce opet.
Одговори

(13-01-2014, 12:52 AM)Србин Пише:  Не лупај глупости, нема већих комуниста од ДОС-а,

Стани мало Србине, овом певају јавно у скупштини најцрње комунистичке пароле, а ми ћемо да меримо на кантар ко је већи комуниста?

(13-01-2014, 12:52 AM)Србин Пише:  и нису они издајници зато што су против Милошевића него зато што је доказано да су од Американаца добијали паре и да су се учили у Будимпешти код Сороша е зато су издајници

Па је зато требало по гладном, намученом и обесправљеном народу - артиљеријом?
Одговори

Било је ту гладног народа, такве искрено жалим, али најгори су ови што су хтелиод САД плате, бољи стандард итд... ОСтаје велика жал што Мирин закон о тероризму није прошао у скупштини, да јесте све вође опозиције би биле похапшене и на робији, али ето није прошао....

Цитат:Стани мало Србине, овом певају јавно у скупштини најцрње комунистичке пароле, а ми ћемо да меримо на кантар ко је већи комуниста?

Баш фина песмица, не знам што ти се не свиђа, али свако има право на свој музички укус Баја

Одговори

Нисам знао да си љубитељ дупеувлакачких песмица у извођењу најцрњих полумозгаша, какви су комунисти иначе.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним