Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

[Слика: qdZYvIIl_400x400.png]

ЗА

[Слика: 254979_vlada-srbije-2012-foto-fonet-02_f1.jpg]

Кез

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Откључајте монархију,вратите Владу и Ђура ће вам опростити што вас је тукао!Креза

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

PRAFDA

ZA

WLADA!!!

[Слика: NJ.K.V.AleksandarII.jpg]

Креза

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

6. октобар!

Принудна управааааа!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

PRAVDA ZA VLADU

Da nije drzavni udar...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-04-2015, 10:45 PM)Павле Пише:  Мислим да овом форуму фали само мало правила код нових чланова. Морао би бити одређен број постова потребан да се отвори тема као и време проведено на форуму, такође лимитирати дневни број постова нових чланова. Овде се свако региструје и почне да прави русвај по форуму чим се региструје. Част изузецима, али углавном је тако.
Правила су иста за све. У супротном губе смисао.
Такве појединце ће обуздати модератори, а баш због часних изузетака које си поменуо, то што предлажеш није могуће применити.
Одговори

(31-03-2015, 07:59 PM)Хaco Пише:  Домаћине криви смо, праштај.
Уређуј шта треба, анархија је најгоре стање после демократије.

Слажемо се са Хасом!

ВОЈНА УПРАВА БРЕ!

ПС

Шала, комика, жао ме за млађаног Владимира а баш је објавио видео из срећних дана кад је Претендент први пут дошао и кад је можда и могло нешто да буде!

Ми смо да се опрости Владимиру (мада нам није јасно шта је он туна згрешио), ал'да му се нреди да замени онај чипави кинески грб са папигама уместо орлова а који се окреће, са неким лепшим, србским!

И С'ума-динецу да се опрости ал'да призна кол'ко га плаћа Вучић за ботовање!

Јок Јок Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просветара за великог мајстора форума!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

ПРАВДА ЗА ВЛАДИМИРА!!! Јок

Баја

(„Држава“)

Одговори

Влада из Ниш за церемонијал-мајстора!

Одговори

Може и ви за дворске луде.
Одговори

Нимбус за реиса!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(02-04-2015, 01:33 PM)Нимбус Пише:  Може и ви за дворске луде.

Нимбуса за ајатолаха рокенрола!

С-ума-динац,
за форумске интеграције и форуменизам! Форумске интеграције немају алтернативу!

Одговори

Ипак ви за дворске луде. Биће задовољавајуће.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним