Поруке: 964
Теме: 18
Придружен: Jul 2013
Углед:
256
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Углед:
256
PRAFDA
ZA
WLADA!!!
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
6. октобар!
Принудна управааааа!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 9,122
Теме: 234
Углед:
373
PRAVDA ZA VLADU
Da nije drzavni udar...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 01-04-2015, 11:35 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(31-03-2015, 07:59 PM)Хaco Пише: Домаћине криви смо, праштај.
Уређуј шта треба, анархија је најгоре стање после демократије.
Слажемо се са Хасом!
ВОЈНА УПРАВА БРЕ!
ПС
Шала, комика, жао ме за млађаног Владимира а баш је објавио видео из срећних дана кад је Претендент први пут дошао и кад је можда и могло нешто да буде!
Ми смо да се опрости Владимиру (мада нам није јасно шта је он туна згрешио), ал'да му се нреди да замени онај чипави кинески грб са папигама уместо орлова а који се окреће, са неким лепшим, србским!
И С'ума-динецу да се опрости ал'да призна кол'ко га плаћа Вучић за ботовање!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
221
Просветара за великог мајстора форума!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 02-04-2015, 12:05 PM од
херцеговац.)
Углед:
256
ПРАВДА ЗА ВЛАДИМИРА!!!
(„Држава“)
Углед:
221
Влада из Ниш за церемонијал-мајстора!
Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
Може и ви за дворске луде.
Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
Ипак ви за дворске луде. Биће задовољавајуће.