Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

Свака част за ове слике!Како су само лепо насмејани.
Одговори

Овај који носи наочаре би требало да је Велебит.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

И ја мислим да је Велебит. А да није онај у црној униформи Ђидо?

Иначе, лепе фотографије. Добро расположење, осмеси, срдачност и ентузијазам... Smile

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(09-06-2015, 12:23 AM)Милослав Самарџић Пише:  Да знаш да си у праву. Сад сам погледао колекцију слика из ''мартовских преговора''. Ова слика није ту, а и не личи на ове. Ево неколико типичних

Мислим да ове слике нису из "мартовских преговора", него из јесени 1942. године, када су се водили преговори о размени немачких инжењера заробљених у Ливну августа те године. Ти разговори су били полазна основа за касније преговоре.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(09-06-2015, 09:29 AM)Felix Пише:  А да није онај у црној униформи Ђидо?

Ја мислим да је овај у црној униформи са тророгом "шпанском капом" Коча. Био је снимак мартовских преговора у документарцу од Горана Марковића. Ко може нека провери.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Није, то је онај комуниста што је још 1942. петљао са Немцима, Стилиновић чини ми се.
Одговори

[Слика: 12418.jpg]
[Слика: 13726.jpg]
[Слика: 13730.jpg]
Злогласна Хускина Муслиманска милиција прелази у Партизане,априла 1944.године.

[Слика: Brodarevska_usta_ka_milicija_posle_Prijepoljske.jpg]
Док су били са усташама,овако су поздрављали.
Одговори

На задњој слици нису Хускини, него милиција из Бродарева, десно у белој униформи поручник Селим Јурковић.

Одговори

Знам, него све су то исте јединице Муслиманске милиције које су све време рата убијале Србе заједно са усташама да би на крају прелазили у партизане.Намерно сам поставио ову задњу слику да би не упућени видели јасније о чему се ради.
Одговори

У опису комунисти кажу да су Нијемци прешли партизанима заједно са командантом области.

[Слика: 3390.jpg]
Одговори

[Слика: 5kyyjvjiwdor8tu8s0.jpg]
Припадник Муслиманске милиције из околине Тузле,злочинац против Српског Народа!Муслиманске милиције коју су биле у саставу Домобранства НДХ имале су врло коректне односе са Партизанима.Док су им Четници били једини непријатељи.
Извор: Bosna Historija
Одговори

[Слика: image.jpg]
Словеначки партизани и Немачки војници.Овде продавац ових слика на једној аукцији,поставља питање да ли су ови Немачки војници заробљеници?Нисам до сада на сликама видео заробљенике на коњима у истој колони са својим чуварима.А о везивању заробљеника нема ни говора на овим сликама.
Одговори

Нијемци позивају комунисте на дезертерство у јан.44
Бане Гајић
[Слика: 549447_10206059485743276_4547672685612123624_n_j.jpg]
Одговори

Да прославимо јубиларних десет хиљада прегледа ове теме!Хармоника
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним