Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

М.К. Smile
Одговори

(02-04-2015, 12:34 AM)Милослав Самарџић Пише:  М.К. Smile
Ово је за тебе било превише лако Милославе. Smile
Одговори

Па ко је?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Капетан Милош Куреш.
Одговори

Је ли предратна или послератна?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Предратна, мислим из гимназијске књижице.
Одговори

[Слика: image.jpg]
[Слика: image.jpg]
Околина Прокупља у јесен 1941.Одакле овом Немачком официру Томсон?У то време ниједна оружана формација у Србији није располагала са овом врстом наоружања.Једино ако га је запленио на Западном фронту.Али ни тамо га није било у то време,колико је мени познато.
Одговори

200 томпсона запленили су Немци у БГ априла 1941, таман су стигли из Америке, за четнике.
После су их Немци дали љотићевцима.
Одговори

Ковач, што избриса ону слику, ко је био на њој?

Одговори

[Слика: 10570315_948869418477121_5914541495030228929_n.jpg]
Требало би да је Вук Калајитовић на слици али нисам сигуран.Ако неко може да потврди?
Одговори

Могуће, личи.

Одговори

Ко су особе са слике?
[Слика: copy-of-1068700135064580.jpg]
Одговори

Лазовић, Тарас и Вурдеља.

Одговори

(08-04-2015, 06:50 PM)Вукашин Петковић Пише:  Ко су особе са слике?
[Слика: copy-of-1068700135064580.jpg]
Лево капетан Живан Лазовић, у средини капетан Милојко Узелац Тарас и десно капетан др Немања Вурдеља.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 22 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним